بابا چرا ناز می کنی؟؟؟
من هر روز با دایال اپ میام اونم از نوع PCM یعنی نصف سرعت دایال اپ معمولی ...
بابا چرا ناز می کنی؟؟؟
من هر روز با دایال اپ میام اونم از نوع PCM یعنی نصف سرعت دایال اپ معمولی ...
نارحات نباش امیدوارم خوش بگذره
ازیت ممنوع
حالا طالب پیدا شد .ببخشید قرار داد بسته شده.ایشون منتظر شما بود نیامدید.
گریه نکن
ببین ما با هم قرار مدار داشتیم . فراموش نکن چون اگر بهم بزنی .......(بعد از بدقولی و اطلاع ندادن)
فعلا من اف میشم تا بعد
فردا میزارم ولی ان دوستمان بداند که به وضع ریسورس هات انقدر بد بوده که کلی وقت برد تا یکم درست کنم .وگرنه که همش مجبور بودم 20 تا 30 تا سرباز بزارم.
بابا الا خودم آموزش رو تو سرورم آپ می کنم
زیپش کردم و پسوردش هم zed22 گذاشتم![]()
کجا میری حالا تا فردا بزار اکانتم پیشت بمونه تا این وضع اینتر نتم ببینم کوفتی چی میشه من اذیت کردم نه من اذیت کردم بد برداشت نکنی هادی گفتم بورو کیف کن بعد باید یک نقطه میزاشتم میگفتم من کفالت گرفتم حالا درست شد
من نبودم چقدر بهزاد پشت سرم حرف زدی به قول مصطفی یک پست بدرد بخور پیدا نمی شه همه نشستن غیبت میکنن
میخوام پست فطرت بازی در بیارممیخوام این پستت و نشونه میثم بدم (بصورت شوخی بخون)
فکر کنم ریزیم داره ,در ضمن مگه چند مگ میشه که ریزیوم بخواد ؟
چشم
لینک پشتیبانی و تو پرشین گیگ آپ میکنم
من هم یک روزی از همین روزها باید راهی بشم![]()
آقا اینم لینک دانلود آموزش ترایبل وارز در سرور مطمئن بهتر از همه چیز و همه جا :
پسورد فایل فشرده : zed22کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه انقدر دنگ و فنگ نداره .. ای بابا
این هم پیغام
اول سلام
دوم برم سر اصل مطلب این رسم رفاقت استکه من را 4 روز که تا1 ساعت دیگر میشه 5 روز بکاری.
کلی از ترایب و بچه های خودت نامه داری همچنین یکی هم درخواست اتحاد دوستی داده هنوز به هیچکدام بجز انی که مربوط به رئیس ترایب بود و ساپورت می خواست و من گفتم دارم میسازم جواب ندادم. یک حمله هم داشتی که کلی از طرف را زدم یک نوبلمن را هم ساختم .
به وضع روستاهات بیشتر برس من فردا میام رو شما سیتر کنم .باید بعدا جبران اساسی کنی . چون سیتر معمولی بود می رفت.[/QUOTE]
موقعی که گرفتم وضع منابع اصلا خوب نبود تو کل روستاهاش مجموعا 1 یا 2 کیلو یونیت نداشت.اصلا ریسورس نداشت اصلا تاجر نداشت که بشه معامله کرد.وضع اپگرید ساختمان ها هم اصلا جالب نبود.یک حمله هم 8 ساعت بعد از سیتر شدن داشت که با کلی برنامه ریزی جلوشو گرفتم.اگر تو می تونستی مثل من کار کنی انوقت بیا ادعا کن.
من فردا حداکثر تا بعذ ظهر هستم مگر اینکه اتفاق خاصی بیوفته
حرف نزدم .دنبالت می گشتم. همش داشتم تو اکانتت چک می کردم ببینم انلاینی یا نه
بچه ضایع می کنی
الان یک فرست 2 3 دقیقه ای پیدا کردم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)