تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2348 از 2376 اولاول ... 134818482248229823382344234523462347234823492350235123522358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,471 به 23,480 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

ببین پیروز که 90 درصد رفتنیه . من خودم اعتقاد دارم بهترین مدافع استقلال بوده . هنوز معلوم نیست عمرانزاده بتونه جای پیروز رو پرکنه و حداقل به زمان نیاز داره . درسته ؟
    درمورد برهانی و جانواریوهم من باتوجه به نوع قرارداد و به استناد اخبار باشگاه گفتم میرن و اگه فرض رو بر رفتن بگزاریم به نظر شما کی می خواد جاشون رو پر کنه ؟ البته گفتم فرض کنیم . چون تو فصل نقل و انتقالات هر چیزی ممکنه . درسته ؟
    در مورد گوش چپ هم چه بازیکنی گرفتیم که توازن بین دو جناح چپ و راست برقرار بشه ؟

من هم خیلی دوست دارم که این بازیکنان تو استقلال باشن ولی مگه همین دو فصل پیش رو یادتون رفته ؟
    حرف های شما درست
    اما تو فصل نقل و انتقالات روزنامه ها هر روز یه نفر رو میفرتن تو یه تیم
    به هر حال باید ببینیم که در آخر کیا میمونن
    پیروز هم مدافع خوبیه اما یه جاهایی اشتباهات بدی میکنه اما در کل با تعصبه(هرچند امیدوارم تعصبش مثل صادقی نباشه)
    در مورد جناح چپ با شما موافقم
    باید یه مهره ای بیاریم که اونور رو بیمه کنه
    این هاشم بیک زاده با خودش هم درگیره.استرس تو بازیش موج میزنه

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

بابا حجازی رو ولش کنید. حجازی اینجوری نون میخوره... دوست داره اسمش تیتر بشه. همیشه حرفش باشه...
    کاملا تایید میشه ...!
    ببین پیروز که 90 درصد رفتنیه . من خودم اعتقاد دارم بهترین مدافع استقلال بوده . هنوز معلوم نیست عمرانزاده بتونه جای پیروز رو پرکنه و حداقل به زمان نیاز داره . درسته ؟
    درمورد برهانی و جانواریوهم من باتوجه به نوع قرارداد و به استناد اخبار باشگاه گفتم میرن و اگه فرض رو بر رفتن بگزاریم به نظر شما کی می خواد جاشون رو پر کنه ؟ البته گفتم فرض کنیم . چون تو فصل نقل و انتقالات هر چیزی ممکنه . درسته ؟
    در مورد گوش چپ هم چه بازیکنی گرفتیم که توازن بین دو جناح چپ و راست برقرار بشه ؟

من هم خیلی دوست دارم که این بازیکنان تو استقلال باشن
    ولی مگه همین دو فصل پیش رو یادتون رفته
    احتمال ماندن جان واریو خیلی زیاده
    یه نظرم 2 بازی دیگه هم می بازیم

درصورت همین رفیق بازیها اره میبازیم ( درضمن ترکیب را دیدین ؟!!! )

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: از مس پيشنهاد دارم اما قراردادي با آنها نبسته‌ام.

هاشم بيك‌زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه گفته مي شود با باشگاه مس كرمان به توافق رسيده است اظهار داشت: اين خبر صحت ندارد. من از اين تيم پيشنهاد دارم اما به كرمان نرفته ام و توافقي هم نداشته ام.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه براي ثبت قرارداد با استقلال دچار مشكل شده يا خير، عنوان كرد: مشكلي براي ثبت قرارداد وجود ندارد. صحبت هايم را به لحاظ مالي با باشگاه انجام داده ام و به توافق رسيده ايم فقط منتظر هستم تسويه خود را از اين باشگاه بگيرم و سپس قراردادم را به ثبت برسانم.
    بيك‌زاده خاطرنشان كرد: قرار است اين هفته به باشگاه بروم تا همه چيز تمام شود

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درصورت همین رفیق بازیها اره میبازیم ( درضمن ترکیب را دیدین ؟!!! )
    تنها شانس ایران توی این دو بازی گرفتن یه تک امتیاز اونم به لطف رحمتی از اماراته وگرنه بازی با کره که 100 درصد باختیم

احتمال ماندن جان واریو خیلی زیاده
    اگه جانی بره وسط زمین حسابی خالی میشه تاکتیک تیم میشه علی اصغری
    خسرو سانتر کنه عنایتی گل بزنه

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

واعظى آشتیانى : نه جان واریو حق جدایى دارد ، نه اکبرپور، نه برهانى!!

فقط ۳ بازیکن دیگر جذب مى کنیم. جبارى بازیکن آزاد است و خودش باید براى ماندن یا جدایى تصمیم بگیرد.

امیررضا واعظى آشتیانى پس از انتخاب صمد مرفاوى به عنوان سرمربى، حالا درصدد تمدید قرارداد بازیکنان استقلال و جذب نفرات جدید است. گفت وگو بامدیرعامل استقلال را بخوانید:
    • تمرینات استقلال از چه روزى آغاز خواهد شد؟
    - ما از ۲۳ خردادماه استارت خواهیم زد تا براى فصل جدید لیگ برتر آماده شویم.
    •مثل اینکه قرار است اردویى تدارکاتى در اروپا داشته باشید؟
    - بله، اردویى در اروپا خواهیم داشت که البته براى تفریح کردن نخواهد بود. هرجا که اردو برگزار کنیم به طور حتم خارج از شهر خواهد بود و بازیکنان در شرایط کاملا حرفه اى تمرینات را پشت سر خواهند گذاشت. ما در جایى اردو مى زنیم که تیم هاى بزرگ دنیا هم مى آیند و مطمئن باشید این اردو جنبه تفریح نخواهد داشت.
    • یعنى در سال هاى گذشته اردوها براى تفریح بود؟
    - من چنین حرفى نزدم.
    • تا به امروز چند بازیکن جدید جذب کرده اید؟
    - پیوستن کیانوش رحمتى، حنیف عمران زاده، محمد محمدى و رضا عنایتى به استقلال قطعى شده است.
    • موضوع جذب شیرى منتفى شد؟
    - بله، منتفى شد.
    • چند بازیکن دیگر قرار است به لیست استقلال اضافه شوند؟
    - ۳ بازیکن در پست دفاع، هافبک و فوروارد احتیاج داریم و در حال مذاکره هم هستیم. با جذب این ۳ بازیکن پرونده استقلال در فصل نقل و انتقالات قطعى مى شود.
    • اردوى اروپایى استقلال در کدام کشور برگزار مى شود؟
    - فعلاً بحث آلمان مطرح است و قصد داریم در این کشور اردو بزنیم اما چند کشور دیگر هم در بین گزینه هاى ما هستند.
    • مرفاوى هنوز دستیاران خود را انتخاب نکرده است؟
    - این موضوع به خود مرفاوى مربوط مى شود و به احتمال فراوان این هفته دستیاران او معرفى خواهند شد.
    • براى انتخاب دستیاران مرفاوى، محدودیت گذاشته اید؟
    -او در این مورد اختیار تام دارد اما تعداد دستیاران او باید در حد معقول باشد. کمک هاى سرمربى نباید به حدى باشد که روى نیمکت بازیکنان جا براى نشستن نداشته باشند.
    •این روزها حرف و حدیث هاى زیادى در مورد جدایى جان واریو در استقلال شنیده مى شود. آیا او از این تیم مى رود؟
    -جان واریو یک فصل دیگر قرارداد دارد و حق جدایى از استقلال را نخواهد داشت، او فصل آینده هم در کنار ما خواهد بود.
    • سیاوش اکبرپور و آرش برهانى هم گفته اند که اگر پیشنهاد خوب داشته باشند، از استقلال مى روند؟
    -آرش و سیاوش هم قرارداد دارند و جایى نمى روند.
    • ماندن مجتبى جبارى قطعى نشده است؟
    - جبارى بازیکن آزاد است و خودش باید براى ماندن یا جدایى تصمیم بگیرد.
    • پیش بینى شما از عملکرد استقلال در فصل آینده چیست؟
    - یک تیم باانضباط با نشاط و با تاکتیک.
    • تیم هاى قهرمان همیشه در فصل بعدى دچار افت شدیدى مى شوند. فکر نمى کنید استقلال هم دچار چنین سرنوشتى شود؟
    -اگر تفکر حرفه اى در باشگاه حاکم باشد چنین اتفاقى نخواهد افتاد، ما تلاش مى کنیم تا باز هم قهرمان شویم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۷/۰۳/۸۸‬

ورزش. توپي. فوتبال. استقلال
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اگر پيشنهادهاي مناسبي داشتم باشم كه هم به سود باشگاه و هم به سود من باشد از استقلال جدا خواهم شد.

آرش برهاني روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: هنوز يك سال ديگر با استقلال قرارداد دارم اما، صبح امروز در جلسه‌اي با واعظ آشتياني مديرعامل باشگاه در خصوص مشخص شدن وضعيتم براي فصل بعد شركت كردم و قرار شد اگر از تيم‌هاي ديگر پيشنهادات خوبي داشته باشم، از استقلال جدا شوم.

وي افزود: به جز باشگاه‌هاي امارات از چند تيم ديگر نيز پيشنهاداتي را دريافت كرده ام ولي تا زماني كه نتيجه اين مذاكرات مشخص نشود از آنها صحبتي به ميان نخواهم آورد.

برهاني در پاسخ به اين سئوال كه آيا حضور عنايتي در استقلال تاثيري در جدايي‌اش از تيم دارد يا خير؟ تاكيد كرد: قطعا حضور يك مهاجم ديگر در تصميم من براي ماندن يا رفتن تاثيري نخواهد داشت. اگر در استقلال ماندني شدم با عنايتي رقابت تنگاتنگي را خواهم داشت كه همين موضوع باعث افزايش كيفيت بازي‌ها استقلال و پرشمار شدن گلهاي اين تيم خواهد شد.

مهاجم استقلال با استقبال از حضور عنايتي در استقلال خاطرنشان ساخت: عنايتي يكي از بزرگترين مهاجمان تيم استقلال است كه در فصل‌هاي گذشته گل‌هاي زيادي براي اين تيم به ثمر رسانده و در قهرماني آن نقش بسزايي ايفا كرده است. به همين دليل هيچ گونه ناراحتي از حضورش در استقلال ندارم.

آرش برهاني همچنين در قسمت ديگري از صحبت هايش در خصوص عدم حضورش در تركيب ‪ ۱۸‬نفره تيم ملي مقابل كره شمالي گفت: من در ليگ برتر يك فصل دشوار را پشت سر گذاشتم و با آمادگي كامل در تمرينات تيم ملي حضور يافتم. در اين تمرينات نيز تمام تلاش خود را انجام دادم تا بتوانم نظر قطبي را جلب كنم كه متاسفانه در اين كار موفق نبودم.

وي افزود: در چهار سال اخير اين دومين باري بود كه در ليست ‪ ۱۸‬نفره هم جايي نداشتم و از روي سكوها بازي را نظاره كردم.

مهاجم تيم استقلال در رابطه با بازي تيم ايران برابر كره شمالي و كسب نتيجه مساوي نيز تاكيد كرد: با وجود اينكه در نيمه اول عملكرد خوبي داشتيم، بازيكنان در نيمه دوم تيم كره شمالي را دست كم گرفتند و همين موضوع باعث شد تا نتوانيم آنطور كه بايد و شايد بازي كنيم.

برهاني افزود: ما در نيمه اول چند موقعيت مسلم گلزني داشتيم و به نظرم بايد كار را در همان نيمه اول با به ثمررساندن گل تمام مي‌كرديم.

وي در پايان در خصوص عملكرد وحيد هاشميان نيز گفت: با توجه به تك مهاجم بودن ايران در بازي روز گذشته و سيستم بازي فشرده كره شمالي، وحيد هاشميان كار بسيار دشواري در پيش داشت و به همين دليل نتوانست دروازه حريف را باز كند. با اين حال عملكرد وي در مجموع خوب بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

1388/03/17 12:48
    حاجيلو:
    بازيكنان در زمين راه مي رفتند
    یکی از پیشکسوتان تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص بازي تيم ملي مقابل كره شمالي گفت: بازيكنان تيم ملي در زمين راه مي رفتند.

اصغر حاجيلو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: هرگز قصد تخريب تيم ملي را ندارم ولی همه مي دانيم، محسن خليلي بازيكن بزگ و حرفه اي است ولي چند ماهي است كه از ميادين بازي دور بوده و شرايط بازي را نداشت.

وي افزود: من فكر مي كنم اگر قطبي، آرش برهاني را نگه مي داشت مي توانست خط دفاع كره شمالي تحت فشار قرار دهد.

وی تصریح کرد: نمي دانم چرا برخي از بازيكنان در زمين راه مي رفتند و انگار به پيك نيك آمده بودند و كره شمالي نيمه اول خسته نشان داد ولي نيمه دوم شانس آورديم كه نباختيم البته نبايد فراموش كرد كه رحمتي يكي از روزهاي خوب خود را گذراند و چندين موقعيت خطرناك را از حريف گرفت.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

آرش برهاني: از استقلال جدا مي شوم

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اگر پيشنهادهاي مناسبي داشتم باشم که هم به سود باشگاه و هم به سود من باشد از استقلال جدا خواهم شد.

آرش برهاني روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: هنوز يک سال ديگر با استقلال قرارداد دارم اما، صبح امروز در جلسه اي با واعظ آشتياني مديرعامل باشگاه در خصوص مشخص شدن وضعيتم براي فصل بعد شرکت کردم و قرار شد اگر از تيم هاي ديگر پيشنهادات خوبي داشته باشم، از استقلال جدا شوم.
    وي افزود: به جز باشگاه هاي امارات از چند تيم ديگر نيز پيشنهاداتي را دريافت کرده ام ولي تا زماني که نتيجه اين مذاکرات مشخص نشود از آنها صحبتي به ميان نخواهم آورد.
    برهاني در پاسخ به اين سئوال که آيا حضور عنايتي در استقلال تاثيري در جدايي اش از تيم دارد يا خير؟ تاکيد کرد: قطعا حضور يک مهاجم ديگر در تصميم من براي ماندن يا رفتن تاثيري نخواهد داشت. اگر در استقلال ماندني شدم با عنايتي رقابت تنگاتنگي را خواهم داشت که همين موضوع باعث افزايش کيفيت بازي ها استقلال و پرشمار شدن گلهاي اين تيم خواهد شد.
    مهاجم استقلال با استقبال از حضور عنايتي در استقلال خاطرنشان ساخت: عنايتي يکي از بزرگترين مهاجمان تيم استقلال است که در فصل هاي گذشته گل هاي زيادي براي اين تيم به ثمر رسانده و در قهرماني آن نقش بسزايي ايفا کرده است. به همين دليل هيچ گونه ناراحتي از حضورش در استقلال ندارم.
    آرش برهاني همچنين در قسمت ديگري از صحبت هايش در خصوص عدم حضورش در ترکيب 18 نفره تيم ملي مقابل کره شمالي گفت: من در ليگ برتر يک فصل دشوار را پشت سر گذاشتم و با آمادگي کامل در تمرينات تيم ملي حضور يافتم. در اين تمرينات نيز تمام تلاش خود را انجام دادم تا بتوانم نظر قطبي را جلب کنم که متاسفانه در اين کار موفق نبودم.
    وي افزود: در چهار سال اخير اين دومين باري بود که در ليست 18 نفره هم جايي نداشتم و از روي سکوها بازي را نظاره کردم.
    مهاجم تيم استقلال در رابطه با بازي تيم ايران برابر کره شمالي و کسب نتيجه مساوي نيز تاکيد کرد: با وجود اينکه در نيمه اول عملکرد خوبي داشتيم، بازيکنان در نيمه دوم تيم کره شمالي را دست کم گرفتند و همين موضوع باعث شد تا نتوانيم آنطور که بايد و شايد بازي کنيم.
    برهاني افزود: ما در نيمه اول چند موقعيت مسلم گلزني داشتيم و به نظرم بايد کار را در همان نيمه اول با به ثمررساندن گل تمام مي کرديم.
    وي در پايان در خصوص عملکرد وحيد هاشميان نيز گفت: با توجه به تک مهاجم بودن ايران در بازي روز گذشته و سيستم بازي فشرده کره شمالي، وحيد هاشميان کار بسيار دشواري در پيش داشت و به همين دليل نتوانست دروازه حريف را باز کند. با اين حال عملکرد وي در مجموع خوب بود.

منبع:ایرنا
    Last edited by Elendil1; 07-06-2009 at 14:27.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

مرتضی محصص به استقلال پيوست!!

مرتضی محصص، مدرس و کارشناس بین المللی فوتبال صبح امروز در دیداری صمیمی با مدیرعامل باشگاه استقلال به بحث و گفتگوپیرامون مسائل مختلف فوتبال پراختند.
    به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، در این نشست واعظی آشتیانی پیشنهاد عضویت درکمیته فنی را به محصص داد که این پیشنهاد با مورد استقبال وی قرار گرفت و به این ترتیب مرتضی محصص نیز به عضویت کمیته فنی باشگاه استقلال درآمد.
    محصص با ابراز خشنودی از اعتماد مدیرعامل استقلال مجموعه کادرفنی و کمیته فنی استقلال را مجموعه ای از افراد اثربخش با دانش بالا ارزیابی کرد و ابراز امیدواری نمود نقطه نظرات وی در جهت کمک به باشگاه استقلال موثر واقع شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

محصص: از باشگاه استقلال پولي نمي‌گيرم

مرتضي محصص درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: صبح روز گذشته با مديرعامل باشگاه استقلال جلسه داشتم و باعث افتخارم است كه در خدمت اين باشگاه باشم. البته من هيچ كاري با كادر فني ندارم و فقط يكي از اعضاي كميته فني خواهم بود.
    رئيس كميته آموزش فدراسيون فوتبال در مورد اينكه مشاوره فني به كادر فني خواهد داد يا نه تصريح كرد: من تنها عضوي از كميته فني هستم و در جلسات اين كميته شركت مي كنم. هفته آينده براي تدريس مربيگري راهي كره جنوبي خواهم شد. من به طور مرتب در ايران نيستم و تعهدي به كادر فني باشگاه استقلال ندارم. فقط در هر جلسه كميته فني كه بتوانم شركت خواهم كرد. من هيچ پولي از باشگاه استقلال دريافت نمي كنم و قرار نيست از 8 صبح تا 10 شب در باشگاه استقلال بنشينم.
    وي در مورد ديدار ايران برابر كره شمالي گفت: با توجه به شرايطي كه در كره شمالي وجود داشت بازيكنان ما نتيجه خوبي گرفتند. در نيمه اول فرصت هاي گلزني را از دست داديم و در نيمه دوم هم تيم كره شمالي فرصت هايي را از دست داد. با اين حال هنوز براي صعود به جام جهاني اميدواريم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •