بچه ها ار l.a noire چه خبر پس کی میاد ایران؟
بچه ها ار l.a noire چه خبر پس کی میاد ایران؟
همون طور که اطلاع دارید اینجا بازار شام هست!
منم میخوام یه چیزی اینجا بگم ولی ربطی نداره
چون اینجا چند نفر میخواستن دانشگاه ثبت نام کنن گفتم به اطلاع برسونم که:
ثبت نام دانشگاه فنی تا چهار شنبه تمدید شد
اگه میخواید ثبت نام کنید سریع برید ثبت نام کنید که
مثل من یک سال ول معطل نباشید![]()
قسمت جدید فیلم رزیدنت اویل
Milla jovovich بازیگر سری فیلم های رزیدنت اویل، اخیرا در یک بلاگ اینترنتی جزئیاتی از قسمت آینده فیلم رزیدنت اویل را فاش کرد. نام قسمت جدید این فیلم قرار بود "begins" باشد که به گفته او این فقط یک دروغ آوریل بود و نام واقعی فیلم "Retribution" خواهد بود. او همچنین تایید کرد که لوکیشن این قسمت هم در شهر مورد علاقه او، توکیو ژاپن خواهد بود و در این قسمت هم شاهد زد و خورد های مرگباری میان "آلیس" و شعبه ژاپن شرکت "آمبرلا" خواهیم بود.
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
حمله به سونی از سرور آمازون انجام شده است
به نظر می رسد سریال جنگ و کشمکش میان سونی و هکرها، فاصله ی زیادی تا پایان راه دارد! اطلاعات تازه ای درباره ی آخرین حمله به بیرون درز کرده است که هکرها برای انتقام گیری از سونی به شبکه ی پلی استیشن حمله کردند که بابت دادگاهی و محکوم کردن "جورج هاتز" که مغز متفکر گروه fail0verflow به شمار می رفت، انجام شد.
بر اساس گزارش های رسیده، یک منبع ناشناس که نخواست نام اش فاش شود، بازگو شده که گروهی از هکرها که به نام Anonymous شناخته می شوند، با یک سرور اجاره ای این کار را انجام داده اند.
گفته می شود آن ها با دادن اطلاعات نادرست در سرویس محاسبه ی ابری آمازون، موفق شدند تا با کنترل کردن یک سرور، حمله ای را به سونی
پایه ریزی کنند که از قرار معلوم به کابوس مقامات سونی تبدیل شده است.
اگر فرضیه ی اجاره شدن سرور درست باشد، می توان با پی گیری اطلاعات کسانی که مسئول اجاره ی سرور بوده اند، به سرنخ هایی درباره ی مجرمان دست یافت؛ اما پرسش این جا است که آیا سونی جرات دارد علیه یک هکر دیگر دست به کار شود یا نه.
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
نقشه ی بازی نوآر لس آنجلس به این بزرگی است!
طبق گفته ها این بازی 25 الی 30 ساعت گیم پلی آن هم فقط در بخش داستانی دارد! با توجه به این شرایط وقتی به نقشه نگاه می کنیم و لس آنجلس سال 1947 را با این جزئیات می بینیم مطمئن خواهیم بود که بازی تکراری نخواهد شد.
دیسک 1 و 2 لیک شده !بچه ها ار l.a noire چه خبر پس کی میاد ایران؟
پک کامل تا چند روز آیننده میاد !
کمی حوصله به خرج بدید !
علیرضا جان قصد احانت ندارم ولی بهتره کمی رعایت کنید !همون طور که اطلاع دارید اینجا بازار شام هست!![]()
دمتون گرم دیگه! بابا ما خودمون از قدیمیای این تاپیکیم!
من بیشتر از خیلی های دیگه رو این تاپیک تعسب دارم!
اصلا تاپیک مال بابامه میخوام اسپم بارونش کنم!![]()
مبارکت باشه.خوشگله نه؟
بازی توی درایو بوده؟؟درایو میپکه که
زمانیکه دیسکی داخل درایو قرار میگیره نباید کنسولو تکون داد
سلام دوستان یک دستگاه xbox360 الایت هارد 120دارم در حد نو بسیار تمیز چطور می تونم بفروشم؟
شهرستانم
سلام دوستان یک دستگاه xbox360 الایت هارد 120دارم در حد نو بسیار تمیز چطور می تونم بفروشم؟
شهرستانم
از من میشنوی نفروش ....
ولی تا 450 جا داره ! ( اگه میفروشی به دست بفروش ! )
خب من كه نزاشتم ميثم گزاشته!!!!
يعني چي الان پوكيده؟؟؟ بابا من قلبم باطري نيم قلمي ميخوره نگوووووو از اين حرفااا:((
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)