تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2347 از 3347 اولاول ... 134718472247229723372343234423452346234723482349235023512357239724472847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,461 به 23,470 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من این مودم B315 رو دارم ، اما پیدا نکردم از کجا میشه انتخاب کرد باند دلخواه رو
    اين رو دانلود كن اجرا كن و بهش كانكت شو اوجا ميتوني انتخاب باند كني

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام. نه، تفاوتی با گوشی و مودم از نظر پینگ نداره. قیمتش نسبت به مثلاً TP-LINK Archer MR200 نزدیک هست و به علاوه میتونه کارایی بهتری داشته باشه (بستگی به شرایط شما داره). نترسید، به دوران gprs برنمیگردیم و چیزی قطع نمیشه
    این مودم تی پی لینک که اینقدر تو این گروه بحثش رو میکنید اونقدرا هم قوی نیست :|
    مودم ایرانسل دارم بهتر از اون میگیره :| (d100 )

3. 2 کاربر از nader24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه جیوه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام. نه، تفاوتی با گوشی و مودم از نظر پینگ نداره. قیمتش نسبت به مثلاً TP-LINK Archer MR200 نزدیک هست و به علاوه میتونه کارایی بهتری داشته باشه (بستگی به شرایط شما داره). نترسید، به دوران gprs برنمیگردیم و چیزی قطع نمیشه

با b315 حداقد مقایسه می کردید

بعد اون میکروتیک دانلودش حداکثر 100 هست و فرکانس هاش 2 تا فقط 1800 و 2600 .... و فقط 4g اگه اشتباه نکنم

یه مودم بیرونی توی سایت های وب گذاشته اون قضییش چی هست ؟
    شاید اون 150 مگ باشه ... ته وتوش رو در میارم

5. این کاربر از جیوه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

با b315 حداقد مقایسه می کردید

بعد اون میکروتیک دانلودش حداکثر 100 هست و فرکانس هاش 2 تا فقط 1800 و 2600 .... و فقط 4g اگه اشتباه نکنم

یه مودم بیرونی توی سایت های وب گذاشته اون قضییش چی هست ؟
    شاید اون 150 مگ باشه ... ته وتوش رو در میارم
    سلام. مدلی که های وب گذاشته:

برند تایوانی billion . در مقایسه با میکروتیک SXT LTE علاوه بر باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ از باند ۸۰۰ FDD-LTE هم پشتیبانی میکنه، اما سرعت دانلودش مثل SXT LTE حداکثر تا ۱۰۰ مگ هست طبق این اطلاعات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خود سایتش اطلاعات کاملی در موردش ارائه نداده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارایی میکروتیک SXT LTE خیلی خوبه و برند معتبرتریه. به علاوه، باند ۸۰۰ های وب پهنای باندش ۱۰ مگاهرتز هست و نمیتونه سرعت خیلی بالایی ارائه بده و عملاً باند ۸۰۰ که الان در اختیار های وب هست در مقایسه با باند قوی ۲۶۰۰ با پهنای باند ۱۵ مگاهرتز ایرانسل، عقب تر هست. فقط تنها حُسنی که باند ۸۰۰ داره پوشش گسترده هست که البته از یک لحاظ به نفع کاربر نیست: کاربرهای بیشتر، شبکه ی شلوغ تر و در نتیجه سرعت کمتر!

7. 4 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام. مدلی که های وب گذاشته:

برند تایوانی billion . در مقایسه با میکروتیک SXT LTE علاوه بر باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ از باند ۸۰۰ FDD-LTE هم پشتیبانی میکنه، اما سرعت دانلودش مثل SXT LTE حداکثر تا ۱۰۰ مگ هست طبق این اطلاعات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خود سایتش اطلاعات کاملی در موردش ارائه نداده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارایی میکروتیک SXT LTE خیلی خوبه و برند معتبرتریه. به علاوه، باند ۸۰۰ های وب پهنای باندش ۱۰ مگاهرتز هست و نمیتونه سرعت خیلی بالایی ارائه بده و عملاً باند ۸۰۰ که الان در اختیار های وب هست در مقایسه با باند قوی ۲۶۰۰ با پهنای باند ۱۵ مگاهرتز ایرانسل، عقب تر هست. فقط تنها حُسنی که باند ۸۰۰ داره پوشش گسترده هست که البته از یک لحاظ به نفع کاربر نیست: کاربرهای بیشتر، شبکه ی شلوغ تر و در نتیجه سرعت کمتر!
    دوست عزیز سایت این مودم 3G هم ساپورت میکنه اینگونه که نوشته و فکر کنم این یک مزیت است در صورتی که STX فقط 4G را پشتیبانی میکند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستان برای چندمین بار دارم اعلام می کنم
    بحث مودم در تاپیک خودش انجام شه

10. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

4G سبـــــزوار

12. 2 کاربر از sadegh1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای چندمین بار دارم اعلام می کنم
    بحث مودم در تاپیک خودش انجام شه
    اتفاقا" به نظر بنده از اونجایی که مباحث مودم و اینترنت 3G/4G کاملا" با هم مرتبط و نیاز به بررسی و مقایسه همزمان این دو هست، در اکثر مواقع نمیشه در دو تاپیک مجزا بررسی بشن.
    نمونش مباحث تاپیک WiMAX ایرانسله که از اول هم بحث خود سرویس WiMAX و هم بحث مودم هاش تو یک تاپیک بود و هست.
    تاپیک های TDD-LTE و FDD-LTE می بایست زود از اینا از هم جدا میشد که بالاخره این کار انجام شد.
    به نظر بنده مباحث هر سرویسی (مثلا" FDD-LTE) بهمراه موارد مربوط به اون (مودم، آنتن، سرعت، پوشش و ...) بهتره در یک تاپیک واحد انجام بشه.
    Last edited by iDownload & iGame; 18-08-2016 at 11:41.

14. 6 کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

درسته که باید هر موضوعی را در محل مربوط به خود بحث کرد اما به نظر من هم موضوعاتی که به هم مربوط میشوند و زنجیر وار به هم وصل هستند را باید در یک جا بحث کرد تا کاربران سردرگم نشوند شما در نظر بگیرید برای تست اینترنت ایرانسل بریم یک خانه بعد بلند شیم بیام خانه دیگه بحث مودم کنیم بعد بلند شیم بیام بحث تعرفه ها کنیم ببینید چقدر پراکندگی . مدیر محترم به نظر من بهتر است بیشتر سعه صدر داشته باشید و سریع واکنش نشان ندهید .

16. 2 کاربر از morypory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دانلود با مودم E3372
    4G
    امروز ساعت 11
    خیابان نیکنام

18. 12 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •