اين رو دانلود كن اجرا كن و بهش كانكت شو اوجا ميتوني انتخاب باند كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين رو دانلود كن اجرا كن و بهش كانكت شو اوجا ميتوني انتخاب باند كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مودم تی پی لینک که اینقدر تو این گروه بحثش رو میکنید اونقدرا هم قوی نیست :|
مودم ایرانسل دارم بهتر از اون میگیره :| (d100 )
با b315 حداقد مقایسه می کردید
بعد اون میکروتیک دانلودش حداکثر 100 هست و فرکانس هاش 2 تا فقط 1800 و 2600 .... و فقط 4g اگه اشتباه نکنم
یه مودم بیرونی توی سایت های وب گذاشته اون قضییش چی هست ؟
شاید اون 150 مگ باشه ... ته وتوش رو در میارم
سلام. مدلی که های وب گذاشته:
برند تایوانی billion . در مقایسه با میکروتیک SXT LTE علاوه بر باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ از باند ۸۰۰ FDD-LTE هم پشتیبانی میکنه، اما سرعت دانلودش مثل SXT LTE حداکثر تا ۱۰۰ مگ هست طبق این اطلاعات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود سایتش اطلاعات کاملی در موردش ارائه نداده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارایی میکروتیک SXT LTE خیلی خوبه و برند معتبرتریه. به علاوه، باند ۸۰۰ های وب پهنای باندش ۱۰ مگاهرتز هست و نمیتونه سرعت خیلی بالایی ارائه بده و عملاً باند ۸۰۰ که الان در اختیار های وب هست در مقایسه با باند قوی ۲۶۰۰ با پهنای باند ۱۵ مگاهرتز ایرانسل، عقب تر هست. فقط تنها حُسنی که باند ۸۰۰ داره پوشش گسترده هست که البته از یک لحاظ به نفع کاربر نیست: کاربرهای بیشتر، شبکه ی شلوغ تر و در نتیجه سرعت کمتر!
دوست عزیز سایت این مودم 3G هم ساپورت میکنه اینگونه که نوشته و فکر کنم این یک مزیت است در صورتی که STX فقط 4G را پشتیبانی میکند
دوستان برای چندمین بار دارم اعلام می کنم
بحث مودم در تاپیک خودش انجام شه
4G سبـــــزوار
![]()
اتفاقا" به نظر بنده از اونجایی که مباحث مودم و اینترنت 3G/4G کاملا" با هم مرتبط و نیاز به بررسی و مقایسه همزمان این دو هست، در اکثر مواقع نمیشه در دو تاپیک مجزا بررسی بشن.
نمونش مباحث تاپیک WiMAX ایرانسله که از اول هم بحث خود سرویس WiMAX و هم بحث مودم هاش تو یک تاپیک بود و هست.
تاپیک های TDD-LTE و FDD-LTE می بایست زود از اینا از هم جدا میشد که بالاخره این کار انجام شد.
به نظر بنده مباحث هر سرویسی (مثلا" FDD-LTE) بهمراه موارد مربوط به اون (مودم، آنتن، سرعت، پوشش و ...) بهتره در یک تاپیک واحد انجام بشه.
Last edited by iDownload & iGame; 18-08-2016 at 11:41.
درسته که باید هر موضوعی را در محل مربوط به خود بحث کرد اما به نظر من هم موضوعاتی که به هم مربوط میشوند و زنجیر وار به هم وصل هستند را باید در یک جا بحث کرد تا کاربران سردرگم نشوند شما در نظر بگیرید برای تست اینترنت ایرانسل بریم یک خانه بعد بلند شیم بیام خانه دیگه بحث مودم کنیم بعد بلند شیم بیام بحث تعرفه ها کنیم ببینید چقدر پراکندگی . مدیر محترم به نظر من بهتر است بیشتر سعه صدر داشته باشید و سریع واکنش نشان ندهید .
دانلود با مودم E3372
4G
امروز ساعت 11
خیابان نیکنام
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)