اره!حداقل به همه مشهد دادن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اره!حداقل به همه مشهد دادن.
برا آرت یک مدت همه رو 1 مگ کردن خیلی از اکو هایی رفتند آرت 1 گرفتن بعد از چند ماه دوباره آوردن رو سرعت خودشون. فقط یکم از سرعت قرار داد بیشتر میبندن. خلاصه داستانی داره این شاتل باید واسش به جای شاهنامه شاتلنامه سرود![]()
آره حتما اون شاتلنامه رو باید بنویسیم بزاریم صفحه اول اینجا
منظورم آرت 1مگ بود فک کنم میشه آرت 7 انگار سرعت اون چقدره؟
راستی من با اون شرایطی که بت گفتم چه جورمیتونم 2مگ یا 1مگ بگیرم؟
میخوام بشینم صبح تا شب دانلود کنم
پول اضافی دارم میدم به شاتل![]()
حیف ما محتاج نیستیم وگرنه خودم پولتو از چنگت درمیاوردم
اونکه آرت 8 هستش رو 1 مگ مثلا نامحدوده حدود 412 تومن ماهی پولشه نه اینکه طرف مشکل داشته باشه این سرویس رو بگیره رو 10 مگ هم ببندن به خاط قانون زیر بدرد نمیخوره:
گفتم که اونها می خوان سرویس بدن نه من شما حضوری برید با صاحب کارت شاید قبول کردند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرویس 2 مگ هم بگیری میاد پایین سرعتت زیا دانلود کنی باورت نمیشه یک Pm به m_pixel بزن که تو خود قمه و یک زمانی 2 مگ داشته..
پس اگه من 1مگ یا 2مگ بگیرم دانلود کنم سرعتم رو کم میکنن؟
پس برم برای چی بگیرم؟با همین 128 هم میتونم وبگردی کنم فقط برای دانلود میخوام
مگه من مریضم که برم الکی پول بدم و سرعتم رو کم کنن
ببینم مگه این کار جرم نیست؟من برم پول 2مگ بدم بعد نرم دانلود کنم چون سرعتم رو کم میکنن
یعنی کم فروشی یعنی جرم یعنی گناه
مگه من مرجع تقلیدم ازم فتوا می خوای.
حالا شما 2 ماه بگیر کارت راه بیافته کم کردن سرویست رو عوض کن چاره به غیر این نداری. البته گفته بودند شبانه رایگان 1 و 2 مگ تا آخر تابستانه نمی دونم حالا باز هم تمدید بشه یا نه.
128 مخابرات قم مثل اینکه حجمیه اگر نامحدود بود می توانستی اون رو هم تست کنی.
فعلا که همه جای قم حجمیه
خوب بخوام عوض کنم از شاتل کجا برم؟
صبا نت که هر وقت زنگ میزدم میگفت پورت نداریم تو خلیج فارسه
هر وقت هم یه کشتی از اون اطراف رد میشه پورتا شون خراب میشه
اون پارس آنلاین هم که اصلا معلوم نیست نمایندگی هاش کجان تو قم من هر جا میرم نوشته نمایندگی شاتل و تو سایت فقط یه نماینگی داره
نمیدونم این قمی ها خیلی با شاتل دوستن بعد از یکسال زنگ زدن و .... به من دادن
البته تا این ثانیه بمدت یکهفته هست که شبا خوبه با سرعت 60 و بالاتر یه کم دارم دان میکنم ولی من سرعت 200میخوام نه 60
مطمئن باشید هرجا برید مشکلات خودشو داره.یه سر به تاپیک های پارس و صبا بزنید متوجه میشید.این اسمون واسه ما همه جاش یه رنگه
دقیقا همینه
شاتل و صبا نداره
همشون یه روز خوبن یه روز هم بدن
ما هم اصلا نباید دانلود کنیم
راحت
بریم همون وبگردی کنیم
اصلا ما رو چه به دانلود
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)