خیر شبانه هیچ ضرری به شرکت وارد نمیکنه مخابرات که پهنای باندو نامحدود میخره فرقی نداره واسش حالا بگو یکی شبی 20گیگ دانلود کنه مخابرات هیچ ضرری نمیکنه
حالا بگو چند نفر هم ترافیک ارزون تر بخرن هیچ اتفاقی نمیفته هیچکی هم ضرر نمیکنه
خیر شبانه هیچ ضرری به شرکت وارد نمیکنه مخابرات که پهنای باندو نامحدود میخره فرقی نداره واسش حالا بگو یکی شبی 20گیگ دانلود کنه مخابرات هیچ ضرری نمیکنه
حالا بگو چند نفر هم ترافیک ارزون تر بخرن هیچ اتفاقی نمیفته هیچکی هم ضرر نمیکنه
عزیز فقط یه چیز مخابرات کل ایران بوقن
خیلی سیستمشون داغونه هیچی هم نمیفهمن.
بنده به حرفای شما واقف هستم. اما میشه منو توجیه کنید چرا تمام شرکت ها سرعت های شبانه را پایین میاورند اما مخابرات به دلیل سیستم ضعیف خیر؟ اصلا چرا پارس انلاین جدیدا چنین قانونی گذاشت؟
در ضمن پایین اوردن سرعت در شب 2 پیامد سود اور برای شرکت ارایه دهنده دارد
1 مشتری به خرید سرعت های بالاتر رو می اورد تا درشب دانلود بیشتری انجام دهد.
2 افزایش زمانی خرید اینترنت. به طور مثال من اگر تمام دانلود های خودم رو در یک ماه با سرعت باورنکردنی انجام دهم چه دلیلی دارد که ماه دیگر هم از همان سرعت بالا اما گران استفاده کنم؟
مگه همچین چیزی هم هست ؟ خودت از 1 تا 1000 بشین کدها رو بزن همه رو میفهمی .حتی چیزایی که بقیه نمیدونن![]()
تجربه نشان داده که وقی شبانه رایگان نباشه و یا سرعتش پایین باشه مصرف کاربران و خرید ترافیک در ساعات روزانه افزایش پیدا میکنه
ahwazp30 اگر قصد خرید ترافیک ارزان نداری پ چرا هی میگی روشو برا من بفرستید؟![]()
منظور من نامحدوده نه ترافیک ارزون .وگرنه من میتونم سرویس رایگان هم بخرم مثلا 2 مگ رایگان .اما تابلو میشه.
سرویس رایگان چیه دیگه؟
خوب بگو ما هم بخریم رایگان![]()
مثال زدم باو .مثلا فرشاد چه جوری سرویس 20 مگ میخره ؟ تو هم همونجوری برو مفتی بخر![]()
بابا اون عکس فیکه سرکارید
حالا بگو چجوری مفتی بخریم زیر لفظی میخوای؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)