قرار نیست طرح جدیدی جایگزین رنگین نت بشه؟
قرار نیست طرح جدیدی جایگزین رنگین نت بشه؟
28,29همچنان بین الملل هستن و اضافه نشدن. اون فایل اکسل رو اگه ببینید متوجه میشید که تاریخ بروزرسانیش برای قبله متاسفانه
سلام
هرکی هرکی هست متاسفانه مثلا ایرانسل همین دو تا سروری که گفتید نیم بها حساب میکنه بارها امتحان کردم
کدوم فایل اکسل؟این دو سرور 4/30 به لیست و.ارتباطات برگشتن(و الان هم توی لیست هستند)ولی تا یه مدت بعد از اضافه شدن به لیست,مخابرات اون هارو داخلی حساب نمیکرد(اما زمانی که این دو از لیست حذف شده بودن مخابرات خیلی سریع ترافیک رو بین الملل حساب کرد!)
من هم تا یه مدت از این سایت استفاده نکردم و چند روز پیش که ازش دانلود کردم دیدم داخلی حساب شده
دوستانی که نت مخابرات دارند
من نت هشت مگ دارم و خطم هم تا 20 مگ میکشه
سرعت دانلودم طبیعیه و حدود 9 مگابیته
ولی اپلودم یه مگابیته !
به پشتیبانی میگم میگه نمیشه بیشتر از این نمیده
میخواستم بدونم جریان چیه ؟ مگه نباید یک چهارم سرعت دانلود ، اپلود بده بهمون؟ شکایت کنم 195؟
حداکثر یک مگابیت کشش آپلود adsl
اگه annex m پشتیبانی بکنه مرکز میتونه تا 2،3 مگ هم بده ولی دانلود کمتر میشه
خود مودم تخمین میزنه که کشش داره یا نه.من قبلش از پارس آنلاین داشتم و حداکثر تا 1 مگ بود ولی ووقتی اومدم مخابرات تا 2 مگ هم کشش داره.ولی تو دانلود هر دو تقریبا یکی هستند و فرقی نداشتند.
به تخمین مودمتون نگاه بندازید،ممکنه درست بگن و کشش نداشته باشه خط
تخمین مودم کجاست دقیقا؟ annex m تنظیم کردم ولی فرقی نمیکنه
ضمنا من یه خط دیگه دارم از این مرکز که روی شاتله و تا دو مگ راحت روی چنل Fast اپلود میده
حتی کشش اون خط از این کمتره
بعد چجوری این خط با snr downstream 32 اپلود یه مگ بیشتر نمیده ؟
تو همون خود استاتوس مودم.همونجایی که وضعیت نویز رو میزنه.اگر مودمتون هم 2740 دیلینک باشه،اون جای دیگه ای میزنه و جای دیگه ای باید دنبالش بگردید
برای من آپلود روی 512 هست و تا1200 میکشه،باید چیکارکنم بیشتر بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)