مخابرات من بعد نیم ساعت دانلود روی 60 محدود می شد
یعنی من تا حالا از 7 تا شرکت ADSL گرفتم
بلایی که مخابرات سرم آورد هیچ کس نیاورده بود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مخابرات من بعد نیم ساعت دانلود روی 60 محدود می شد
یعنی من تا حالا از 7 تا شرکت ADSL گرفتم
بلایی که مخابرات سرم آورد هیچ کس نیاورده بود
من رو هم چند روز دیگه محدود میکنن یادشون رفته![]()
سلام طبق تحقیقات مرزداران چون شبکه مخابراتش فیبر نوری هست و فعلا فقط مخابرات ارائه خدمات adsl میکند. بنظرتون سرعت با فیبرنوری در adsl مخابرات چطوره؟
ممنون
واسه دانلود شبانه مخابرات یکی دو دیقه مونده به 2 دانلود رو بزنید شروع کنه
سیستم اکانتینگ مخابرات نمیدونم چرا همش اشتباه مکنه به نفع خودشون
شب کل برنامه ها رو گذاشتم فایروال به جز دان منیجر که اونم تنظیم کردم 10 یا 15 دقیقه بعد 2 استارت بخوره تا 10 دقیقه مونده به 7 سیستم و مودم بسته بشه
ولی فرداش میرفتم لاگ نگاه میکردم مینوشت از 1 بامداد تا 7.20 تا زمانی که پامیشدم و مودم رو خاموش میکردم مصرف میزن مثلا 300-400 مگ
- - - Updated - - -
سیستم اکانتینگ مخابرات نمیدونم چرا همش اشتباه مکنه به نفع خودشون
شب کل برنامه ها رو گذاشتم فایروال به جز دان منیجر که اونم تنظیم کردم 10 یا 15 دقیقه بعد 2 استارت بخوره تا 10 دقیقه مونده به 7 سیستم و مودم بسته بشه
ولی فرداش میرفتم لاگ نگاه میکردم مینوشت از 1 بامداد تا 7.20 تا زمانی که پامیشدم و مودم رو خاموش میکردم مصرف میزن مثلا 300-400 مگ
باز هم کم کردن حجم در دانلود شبانه مخابرات شروع شد !!
دوستان کسی میدونه سرویس های بلوط چه جوریه؟
سرعت دانلود پورت روی چند مگ می بندن پینگ تایم و ...
من خیلی تست کردم ولی تاثیری ندیدم.
بعد از مدتی(یکی دو ساعت) دانلود با سرعت ماکس(واسه من ۴۰۰) یک دفعه نت قطع میشه و سرعت به ۱۰۰ میرسه.
من خیلی دوست دارم سرویس مخابرات رو جمع کنم (128 نامحدود ) ولی میترسم سرویس درست و حسابی از شرکت های دیگه پیدا نکنم . الان بهترین نا محدودی که میشه با 20-25 تومن در ماه گرفت رو کدوم شرکت میده ؟
اقا هیچ جا نرید !! همون مخابرات بمونید !! امروز صبح قبل اینکه برم سر کار چند تا شرکت رو سر زدم !! تعرفه ها فضایی !!! شبانه کلا نیس یا اگر هم هست با منت 1/3 هزینه یا نیم بها
خدایی مخابرات با اینکه چند وقتی بد بوده ولی خیلی بهتر از این مفت خور های عوضیه که میخوان سرویس های من در اوردی رو به ملت قالب کنن !!!
یه جوری میگن شبانه هدیه است که انگار دارن بهت 1000 تا فحش میدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)