آخی.. دقیقا همونایی که رو اعصاب راه میرفتن مخصوصا علیزاده... ایول صمد نشون داد که حرفه ای به قضیه نگاه میکنه.
یه کلمه هم از ....
آخی.. دقیقا همونایی که رو اعصاب راه میرفتن مخصوصا علیزاده... ایول صمد نشون داد که حرفه ای به قضیه نگاه میکنه.
یه کلمه هم از ....
بابا این اصلا نیومده کاری بکنه. همینطوری اومده با خودش گفته یا تقی به توقی میخوره و صعود میکنیم بعد من میشم قهرمان ملی و تو دنیا معروف میشم میتونم خودمو بندازم به یه تیم یا اینکه صعود نمیکنه و من میگم به من چه تیمو با اون وضعیت تحویل گرفتم بعد پولمو میگیرم خداحافظ... یعنی یه ریسک دو طرف برد برای قطبی... حالا تو این اوضاع قمردرعقرب گفته یه حالی هم به پرسپولیسی ها بدم. کلی پولشونو به جیب زدم در رفتم لاقل اینجوری یه کمشو جبران کنم. وقتی تو تیم ملی بازی کنن تو چشم هستن. الانم که فصل نقل و انتقالاته یهو دیدی یه تیم عربی یا اروپایی مشتری شد این وسط یه چیزی هم به من میماسه خدا بده برکت... خلاصه امپراطور جایی نمیخوابه که زیرش آب بره...
من نمیدونم اونایی که به ترکیب چیدن ژنرال توی تیم ملی ایراد میگیرن الان کجان؟
یکشون رو به من نشون بدین
تیم ملی ولش کن بابا ! تعطیله اصلا ! انقدر سر هر باخت اینا مربی عوض کردن .... به تیم !
شما وضعیت خط به خط این فصل استقلال رو چطور پیش بینی می کنید ؟
خودم از خط دفاعی شورع می کنم :
اگه نیمه پر لیوان رو ببینیم می شه گفت با رفتن برخی مهره های کلیدی در خط دفاع ، صمد می تونه با خرید مهره های دفاعی مناسب تغییر سیستم از 3 دفاع به 4 دفاع کنه که این به دوعلت خوبه اول نقاط ضعف دفاع سه نفره گرفته می شه و فشار روی خط دفاعی کمتر می شه . دوم یکی از اهرم های فشار روی امیر قلعه نوعی این بود که از سیستم منسوخ استفاده می کنه ( همون 3-5-2 که به علت نداشتن مهره کافی بود ) ولی با دفاع 4 نفره این اهرم فشار وجود نداره .
اگه نیمه خالی لیوان رو نگاه کنیم کادر فنی استقلال با دو مشکل رو به رو هست یکی نفرات قبلی خط دفاعی استقلال آشنایی کافی باهم داشتند و با جدا شدن چند نفر مدتی طول می کشه که نفرات جدید بابازی هم آشنا بشن و در سیستم جا بیفتن ( همون مشکلی که فیروز خان و حجازی در خط حمله و هافبک استقلال باهاش مواجه بودن ) . دوم این که پیدا کردن جایگزین مناسب برای بازیکنان قبلی مشکله هم به خاطر محدودیت خرید بازیکن هم به خاطر شناختی که از صمد دارم .
خود من دوست دارم استقلال این فصل رو با 4 مدافع ببینم چون بهترین موقع برای تغییر سیستم وقتیه که تغییرات عمده در نفرات صورت بگیره .
در خط هافبک :
اگه فرض رو بر این بگزاریم که جان واریو بره به شخصه تو ایران جایگزین مناسبی برای اون پیدا نمی کنم . جان واریو با بازیش کاری کرد که غیبت های مکرر جباری احساس نشد ودر عین حال یکی از کم هاشیه ترین بازیکنان استقلال بوده . در ضمن هنوز هیچ فکری به حال گوش چپ استقلال نشده . همان طور که دیدید فصل پیش چقدر از این پست استقلال ضربه خورد .
خط حمله :
با رفتن بازیکنانی مثل علیزاده و جذب عنایتی وضعیت این پست بهتر شده . البته فرض را بر ماندن برهانی گزاشتم چون با رفتن برهانی به مشکل می خوریم . اگه یادتون باشه فصل پیش بازی اکبر پور بگیر نگیر داشت همچنین معلوم نیست عنایتی آماده و سرحال باشه . ( توجه تون رو به خرید های استقلال تو چند فصل پیش جلب می کنم که بازیکنانی مثل موسوی را گرفتیم و همه دیدید چقدر آمادگی داشتند )
در کل من اکثر خرید های استقلال رو مهره هایی در حد نیمکت ذخیره ها دیدم . بازیکنانی مثل مبعلی و ... هم که به استقلال نیومدند و در عوض بازیکنان خوبی رو داریم از دست می دیم . بازی کنانی مثل قربانی ، برهانی ، جانواریو ، جباری و ...
با این اوصاف اگه استقلال مهره های فوق رو از دست بده و یا مهره مناسب جای گزین نکنه فکر کنم فصل اینده به مشکل بر می خوریم .
Last edited by blue2006; 06-06-2009 at 18:56.
کی گفته این 4 تا میرن؟در کل من اکثر خرید های استقلال رو مهره هایی در حد نیمکت ذخیره ها دیدم . بازیکنانی مثل مبعلی و ... هم که به استقلال نیومدند و در عوض بازیکنان خوبی رو داریم از دست می دیم . بازی کنانی مثل قربانی ، برهانی ، جانواریو ، جباری و ...
3 تاشون که تقریبا موندنشون قطعیه
میمونه پیروز که اگر هم بره حنیف عمران زاده رو داریم که مدافع خیلی خوبیه
به نظر من که استقلال داره تو نقل و انتقالات منطقی عمل میکنه
مدرس فيفا به استقلال تهران پيوست
"مرتضي محصص" مدرس فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) روز شنبه به باشگاه استقلال تهران پيوست.
به گزارش ايرنا و به نقل از باشگاه استقلال تهران، محصص صبح امروز پس از ديدار با مدير عامل باشگاه استقلال تهران به عضويت کميته فني اين باشگاه درآمد.
محصص با ابراز خشنودي از حضورش در باشگاه استقلال تهران اظهار اميدواري کرد تا بتواند به اين باشگاه کمک کند.
محصص هم اکنون رياست کميته آموزش فدراسيون فوتبال را برعهده دارد
چرا به بازیکنان تیم قهرمان میدان داده نشد؟
عدم حضور بازیکنان استقلال در ترکیب دیروز تیم ملى مقابل کره شمالى سبب نارضایتى مسئولان این باشگاه شد. یکى دو تن از مسئولان استقلال وقتى متوجه نبود نفرات تیم شان در ارنج تیم ملى شدند ابراز ناخرسندى و تاسف کردند و مدعى شدند قطبى در حق استقلالى ها اجحاف کرده است. به گفته یکى از مسئولان استقلال از تیم قهرمان حداقل ۲ بازیکن باید در ترکیب تیم ملى حضور داشتند. ناراحتى این افراد بیشتر از سکونشینى برهانى و حیدرى بود که اتفاقاً در تمرینات چند روز اخیر تیم ملى آماده نشان داده بودند. یکى از مسئولان استقلال در این رابطه به ما گفت: چطور آقاى گل لیگ ایران سکونشین مى شود و حیدرى که یکى از پدیده هاى فوتبال ایران بوده خط مى خورد. متأسفانه در حق بازیکنان استقلال در تیم ملى ضایع مى شود و کسى هم نسبت به این مسأله واکنش نشان نمى دهد.
اگر حجازى را دعوت مى کردیم، مدیران بزرگى مى شدیم!
ناصر حجازى طى مصاحبه اى تند و آتشین با انتقاد از عملکرد مدیران باشگاه استقلال در ارتباط با روند انتخاب صمد مرفاوى به عنوان سرمربى این تیم گفت: مدیران استقلال انتخابى همسطح خودشان انجام دادند و هرگز نمى خواهند سرمربى اى انتخاب کنند که بزرگتر از خودشان باشد.البته مدیران استقلال به مرفاوى توصیه کردند تحت هیچ شرایطى پاسخ حجازى را ندهد و او نیز چنین کرد اما بد نیست نگاهى هم به حرف هاى صاحب منصبان آبى در محافل دوستانه بیندازیم تا ببینیم آنها که به مرفاوى حکم سکوت داده اند، خود در مورد حجازى چه مى اندیشند. یکى از مدیران استقلال پنجشنبه شب در جمع دوستان خود با انتقاد از مصاحبه حجازى گفت: احترام ناصر حجازى به عنوان یک پیشکسوت واجب است اما واقعاً نمى دانیم چرا چنین حرف هایى مى زند زیرا اگر دلسوز استقلال است باید کمک حال مرفاوى باشد نه سنگ جلوى پاى او. ما که حالا مدیران کوچکى لقب گرفته ایم اگر خود حجازى را دعوت مى کردیم احتمالاً مدیران بزرگى محسوب مى شدیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)