بله. این قضیه مال 2 سال پیشه صرفا خواستم تعریف کنم! الان امنیتو با سطح بالا رعایت میکنم![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بله. این قضیه مال 2 سال پیشه صرفا خواستم تعریف کنم! الان امنیتو با سطح بالا رعایت میکنم![]()
شما آی پی بده رمز مودم تحویل بگیر زیادی ساده عمل میکنی
- - - Updated - - -
شما آی پی بده رمز مودم تحویل بگیر زیادی ساده عمل میکنی![]()
چجوری ؟؟؟؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
داداشه عین هلو ولی گفتنش اینجا خوب نیست خیلیا میرن دنبالش اگه خاستی خصوصی بپرس بگم
سلام دوستان تصمیم گرفتم آسیاتک سرویس 10مگابیت بگرم فقط یه سوال داشتم برای اینکه حجم خوری نکنه (چون حجم خوری تو آسیاتک خیلی شایعه است)چیکار باید بکنم؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دادا
اقا من به گفته شما از اون لینکی که دادی از خط طبقه بالامون که از مخابرات adsl دارم، از مخابرات شکایت کردم.
الان از طبقه پایینومن که اسیاتکه استفاده میکنم و بیشتر از یک مگ نمیکشه(یادت باشه گفته بودم جفت طبقه هامون نویز دارن، الان که اسیا دارم رو 1 مگه)
الان گفتم مودمو بیارم بالا وضعیت مخابراتو چک کنم. در نهایت تعجب max rate از 2 مگ رفته رو 6 مگ!! snr هم حدود 18.5 20 هست ! من 4 5 ساله پیگیر این نویز لعنتی ام اما جوابی جز اینکه کاریش نمیشه کرد نشنیدم
واقعا نمیدونم چه اتفاقی افتاده.
یه سوال فنی ازت دارم. به نظرت اگه مخابراتو تخلیه کنم و روی این خطم هم بیا اسیا بگیرم، وضعیت خط همین جوری میمونه و 4 5 مگ رو میکشه؟ اخه مخابرات اینحا دانلود شبانه رو برداشته. میترسم بیا اسیاتک همه چی باز داغون شه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Ooo0PS; 30-08-2015 at 16:52.
سلام
والا کیفیت و نوع تجهیزات هر شرکت با شرکت دیگه فرق میکنه . مثلا من اگه خطم در آسیاتک تا 16 مگ میکشه ، بیام مخابرات بگیرم خطم تا 14 مگ میکشه! پس یعنی تجهیزات آسیاتک در مرکز ما قوی تر و بهتر از تجهیزات مخابراته!
در حالت کلی ، داغون ترین تجهیزاتو مخابرات داره و معمولا کشش خط ها در مخابرات کم تر میشه ( به نسبت شرکت های خصوصی )
حالا این مورد شما نشون میده که چون از کیفیت خط طبقه بالاتون شکایت کردی ، مثه اینکه پیگیر شدن و درستش کردن که الان تا نزدیکای 6 مگ میکشه! حالا من نمیدونم که اگه شما مخابراتو تخلیه کنی و آسیاتک بگیری ، همین وضعیت خوبو داشته باشی ، شاید کیفیت تجهیزات آسیاتک در مرکز شما خوب نیست!
حالا نظر من اینه که شما فعلا مخابراتو تخلیه نکن و از خط طبقه پایینتون و همچنین آسیاتک شکایت بکن و ببین اونم درست میکنن یا نه! اگه دیدی چندین روز گذشت و کاری نکردند ، میتونی ریسک کنی و مخابراتو تخلیه کنی و از آسیاتک بگیری !
باید بعد از وصل شدن سرویستون یوزر پسورد مودم خودتون رو تغییر بدین و همچنین یوزر پسورد پانل کاربریتون و یوزر پسورد اصلی اتصال به اینترنت رو از پانل 1544 تغییر بدین و بعدش در مودم اعمال کنید...
اگه سرویستون دانلود رایگان داره حدود 10 الی 15 دقیقه بعد از شروع تایم رایگان دانلودهاتون رو شروع کنبد و همچنین 15 دقیقه قبل از اتمام بازه ی رایگان مودم رو خاموش کنید.
اگه از مودمتون بصورت وایرلس استفاده میکنید حتما یه پسورد پیچیده دارای اعداد و حروف بزرگ و کوچک انگلیسی و... براش انتخاب کنید و از پروتوکل امنیتی WPA2 استفاده کنید.
همیشه بعد از روشن کردن و قبل از خاموش کردن مودم حجم باقیمونده رو چک و یادداشت کنید.
داداش نکنه شما هم مشکلتون مثل مشکل منه؟ ما هم دو تا خط تلفن داریم که روی یکیشون از آنا اینترنت سرویس ADSL وصل هست و روی اونیکی هم از آسیاتک وصل هست و روی هر دو خط اسپلیتر وصل هست اما با اینحال اگه هر دو سرویس اینترنت بطور همزمان روشن باشن روی همدیگر شدید نویز میندازن.
البته شما گفتی 4 ، 5 ساله پیگیر این موضوع هستی بعید میدونم مشکل به این سادگی باشه.
__________________________________________________ _____________________________________________
آقا جدیدا این آسیاتک چه مرگش شده زنگ میزنی پشتیبانی میگه به علت بروز برخی مشکلات بر روی پهنای باند مخابراتی فعلا شبکه با اختلالاتی روبرو می باشد!!!
خیلی ها اینجا از مخابرات فرار کردن اومدن آسیاتک اینجا م مخابرات ولکن نیست؟؟؟!!!
من سرویس 10 مگ دارم از آسیاتک و snr خط معمولا اطراف 17 تا 18 هست و کیفیت خط خوبه ولی با اینحال اخیرا بعضی مواقع قطع و وصل میشه بدون وجود مشکل نویز و غیره... اختلالاتی که میگن همینه یا خدایی نکرده خبر دیگه ای هست ؟
داداش مطمئن باش تجهیزات اسیاتک هر چقدر قدیمی و داغون باشه از مخابرات بهتره
مخابرات واقعا داغونه
نویز خطم تو مخابرات یه بار 20 یه بار 8
تو شاتل همیشه دقیقا روی 22 بود
پس این نشون میده تجهیزات مخابرات چقدر داغونه و فرسودس
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آره ، مخابرات که تو داغونی و آشغال بودن تجهیزاتش معروفه! منتها چون این دوستمون گفت که کیفیت خطش با آسیاتک همون 1مگه ولی خط مخابراتش خوب شده و تا 6 مگ میره، واسه همین تعجب کردم و گفتم لابد آسیاتک تو اون مرکز مشکل داره!! حالا ایشون اگه از آسیاتک و مخابرات شکایت کنه ، مشکلش حل میشه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)