تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2345 از 2403 اولاول ... 1345184522452295233523412342234323442345234623472348234923552395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,441 به 23,450 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سمت مطهری و پل عراق سرعت خوبی داره؟ وسوسه شدم یه تست بکنم
    نمیدونم والا. ما خونمون بلوار خرمشهر هستش. حمیدیان هم خبر دارم سرعتش خوبه ! جای دیگه ای رو اطلاع ندارم.
    از 2 بامداد تا 4 صبح سرعت بین 500 تا 1 مگ بالا و پایین میشد اما بعد از 4 سرعتم اومد رو 2.5 مگ . البته چند تا دانلود همزمان گذاشتم رسیدم به این سرعت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

دوستان آشنای اول تقاضای سرویس بدیم چندروزه وصل میکنن؟ دوم اینکه فقط قرارداد یکساله داره یا موقع ثبت نام ماهانه هم میتونیم تقاضا بدیم؟
    کسی جواب نمیده؟

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بستگی به خود سرویس دهنده داره بین ۲روز تا یکهفته . اگه پر باشه شاید چند ماه
    نه یکماهه هم داره

Sent from galaxy s6

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

بعد ۱ هفته این ورو اونور که خط من رو از PCM در بیاد بالخره کارشون رو دیروز غروب تموم کردن گفتند اما گفتند خطط اماده ثبت نام و اینترنت هست ولی الان بوق تلفن نداره باید از شبکه بوقش وصل بشه برو دفتر ارتباطی ثبت نام کن که فردا صبح نتت وصل بشه تعجب کردم فکر نمیکردم اینقدر سریع وصل کنند غروب رفتم ثبت نام کردم الان دیدم لامپ ADSL روشن شده و پیامکش هم رسید که سرویس وصل شد برای دریافت رمز عبور با ۲۰۲۰ تماس بگیرید. تلفن که بوق نداشت با موبایل به ۲۰۲۰ زنگ زدم چک کرد بهم گفت برای گرفتن یوزر پسورد باید با تلفنی که سرویس گرفتی به ما زنگ بزنی ما اینطوری میفهمیم شما مالک سرویس هستی تلفن هم که بوق نداره. الان باید بشینم از الان منتظر تا بوق رو وصل کنن اینطوریشو ندیده بودم تا الان. دوستان راه دیگه ای برای دریافت رمز عبور وجود نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تست سرعت دیشب ساعت 11:
    128 محدود 2 گیگ + 10 گیگ طرح تابستانی
    سرعت از 450 پایین نیومد و تا نزدیک 550 هم میرفت.
    شبانه 1 تا 3 تست کردم خیلی پایین بود و بطور متوسط عدد 2 تا 8 رو نشون میداد 3 تا 7 رو امتحان نکردم.
    (اندیشه سبز خزر)

پ.ن: من ماه قبل 128 نامحدود داشتم وقتی 10 گیگابایت ام تموم شد ، منو دق با سرعتش !! میتونم بگم سرعتش یک صدم این هم نبود ... سایت های سنگین یا خارجی رو خیلی دیر و نصف و نیمه بالا می آورد یا اصن بالا نمی آورد.
    Last edited by Iloveu-ALL; 20-06-2016 at 11:28.

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

بعد ۱ هفته این ورو اونور که خط من رو از PCM در بیاد بالخره کارشون رو دیروز غروب تموم کردن گفتند اما گفتند خطط اماده ثبت نام و اینترنت هست ولی الان بوق تلفن نداره باید از شبکه بوقش وصل بشه برو دفتر ارتباطی ثبت نام کن که فردا صبح نتت وصل بشه تعجب کردم فکر نمیکردم اینقدر سریع وصل کنند غروب رفتم ثبت نام کردم الان دیدم لامپ ADSL روشن شده و پیامکش هم رسید که سرویس وصل شد برای دریافت رمز عبور با ۲۰۲۰ تماس بگیرید. تلفن که بوق نداشت با موبایل به ۲۰۲۰ زنگ زدم چک کرد بهم گفت برای گرفتن یوزر پسورد باید با تلفنی که سرویس گرفتی به ما زنگ بزنی ما اینطوری میفهمیم شما مالک سرویس هستی تلفن هم که بوق نداره. الان باید بشینم از الان منتظر تا بوق رو وصل کنن اینطوریشو ندیده بودم تا الان. دوستان راه دیگه ای برای دریافت رمز عبور وجود نداره؟
    با کد ملی هم احتمال ش هست قبول کنند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بهشون بگید اسم و مشخصات رو کامل میگید ، از شماره و نام پدر و ...

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان

الان خط ۴ سمت بلوار لاکان بهترین سرویس حجمی رو کدوم شرکت میده ؟ شاتل پورتش پر بود اون سمت رفیقم میخواد بگیره کجارو و کدوم سرویسشو پیشنهاد بدم ک هم سرعت هم پینگش خوب باشه چون انلاین هم بازی میکنه

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان

الان خط ۴ سمت بلوار لاکان به طرف پل تالشان بهترین سرویس حجمی رو کدوم شرکت میده ؟ شاتل پورتش پر بود اون سمت رفیقم میخواد بگیره کجارو و کدوم سرویسشو پیشنهاد بدم ک هم سرعت هم پینگش خوب باشه چون انلاین هم بازی میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •