تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2345 از 2376 اولاول ... 134518452245229523352341234223432344234523462347234823492355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,441 به 23,450 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

صيد استقلال پريد
    ايمان مبعلي به النصر پيوست

ايمان مبعلي به تيم فوتبال النصر امارات پيوست.

به گزارش ايسنا ايمان مبعلي كه فصل گذشته در تيم فوتبال الوصل امارات بازي مي‌كرد امروز با عقد قراردادي يك‌ساله رسما به تيم النصر پيوست.

مبعلي كه مذاكرات ابتدايي را با مسئولان باشگاه استقلال تهران انجام داده بود دقايقي پيش قرارداد خود را با النصر امضا كرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

برهاني خواهان جدايي از استقلال است/اکبرپور در استقلال می ماند

سياوش اكبرپور مهاجم استقلال تصميم‌نهايي‌اش را براي ماندن در اين تيم گرفتار فصل آينده هم پيراهن آبي را برتن خواهد كرد.
    اكبرپور كه يك فصل ديگر با استقلال قرار داد دارد، قصد داشت فصل آينده به اروپا يا ليگ امارات برود ولي در نهايت هيچ پيشنهادي نرسيد و حضور عنايتي در استقلال هم باعث شد كه اكبرپور ديگر به جدايي از اين تيم فكر نكند.زوج خط حمله استقلال باز هم با حضور اكبرپور و عنايتي شكل مي گيرد.
    آرش برهاني مهاجم فصل گذشته استقلال كه عنوان آقاي گلي را به دست آورد، خواهان جدايي از اين تيم است.
    برهاني در تلاش است تا فصل آينده در اروپا فوتبال بازي كند و اگر شرايط براي رفتن او به اروپا فراهم نشد، ليگ امارات اولويت دوم اين مهاجم است. برهاني در حال حاضر چند پيشنهاد خوب از امارات دارد و البته هنوز از اروپا پيشنهادي به دست او نرسيده است ولي اين مهاجم تصميم نهايي‌اش را براي جدايي گرفته است.
    قرار است پس از بازگشت تيم ملي به ايران، برهاني جلسه‌اي با واعظ آشتياني داشته باشد تا تكليفش مشخص شود در ضمن مديرعامل استقلال مدتي پيش به برهاني گفته بوده كه اگر پيشنهادها از لحاظ مالي خوب باشد با جدايي او موافقت خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

استقلال با مرفاوی مانند پرسپولیس فصل گذشته نشود/ استقلال توان زمين خوردن را ندارد

اصغر حاجیلو، بازیکن اسبق استقلال تهران ضمن ابراز نگراني از انتخاب صمد مرفاوي به عنوان سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه گفت: آقاي واعظي آشتياني به عنوان مديرعامل باشگاه بداند اگر استقلال در اواسط فصل آينده به مشكل بخورد به اين سادگي نمی توان اين تيم را جمع و جور كرد، درست مانند اتفاقي كه در فصل گذشته براي تيم پرسپوليس رخ داد.
    اصغر حاجيلو: من تحت هر شرایطی و بدون توجه به اسم مدیر عامل و اینکه موافق وی بوده ام یا مخالف از حد خودم خارج نشده ام و با مصاحبه‌هاي جنجالي حرمت مديرعامل را زير سوال نبرده‌ام. حتي زمان مديريت دكتر قريب در تيم استقلال و در حالی که در روز روشن پول قرارداد من را ندادند باز هم در روزنامه‌ها مصاحبه در اين خصوص انجام ندادم چرا كه اين مسائل را يك امر شخصي مي‌دانستم.
    وي افزود:‌ من افتخار این را دارم که سال‌ها براي تيم استقلال زحمت كشيده‌ام و باشگاه استقلال از اين بابت سر من منت دارد و من منتی بر سر هیچ هواداری ندارم. طی روزهای اخیر يكي از روزنامه‌هاي ورزشي در تشريح وفاداري پائومالديني به تيم آث‌ميلان مثال‌هايي را از بازيكنان داخلي كشورمان مطرح كرده‌اند كه محمود خوردبين از تيم پرسپوليس و بنده ازتيم استقلال تنها بازيكناني بوديم كه مانند پائولومالديني هيچ‌گاه پيراهن باشگاهي خود را نفروختيم و فقط به تيم‌هاي خود پايبند بوديم .با این وجود الان هم از مديرعامل باشگاه كه برخي افراد را به عنوان پيشكسوت به دفتر خودش دعوت مي‌كند انتظار ندارم من را هم دعوت كند اما از طریق دوستانم شنيده‌ام که وي مدير خوبي است.
    حاجیلو افزود: آقای آشتیانی اگر مي‌خواهد با مربي‌گري صمد مرفاوي تجربه جديدی را كسب كند بايد بداند اگر اين تيم در اواسط فصل به دليل عدم نتيجه‌گيري به مشكل برخورد كند زمان زیادی طول می کشد و در اين بين باشگاه استقلال و هواداران ضربه خواهند خورد.
    وي ادامه داد:‌ دوست دارم براي مربيگري تيم استقلال فردی را انتخاب کند كه مجبور نشود به مانند فصل گذشته تيم پرسپوليس از مربيان متعددي استفاده كند چرا كه اين استقلال اگر گرفتار مشكلات پرسپوليس شود ديگر توان بازگشت به شرايط اوليه را نخواهد داشت.
    مدافع دهه 60 استقلال تهران اضافه كرد: صمد مرفاوي كه به عنوان سرمربي استقلال انتخاب شده است انسان بسيار شريفي است و سال‌ها براي تيم استقلال و تيم ملي زحمت كشيده است اما براي اينكه در تيم استقلال موفق باشد بايد يك اتاق فكر قوي پشت سرخود داشته باشد.
    آقاي واعظي آشتياني هم بايد توجه كند اگر در تيم بارسلوناي اسپانيا يك مربي جوان به نام گوارديولا موفق عمل مي‌كند به دليل آن است كه در تيم بارسلونا يك اتاق فكر بسيار قوي حامي وي هستند كه نقطه نظرات لازم را به گوارديولا انتقال مي‌دهند، اين اتاق فكر از كارشناسان مجرب فوتبال تشكيل مي‌شوند كه فقط در مورد مسائل تيم بارسلونا كار مي‌كنند اما در استقلال به جای اینکارمسائل حاشيه‌اي فراوانی وجود دارد که اجازه آرامش به مربی و مدیر و بازیکن را نمی دهد.
    حاجيلو گفت: ‌اگر مديران استقلال با رعايت مسائل حرفه‌اي و با این شرایط حاکم توانستند نتيجه بگيرند خوش به حالشان مي‌شود اما اگر نتوانند شرايط بسيار دشواري پيش رو خواهند داشت.
    وي با اشاره به تجربه سرمربي‌گري صمد مرفاوي در تيم استقلال تهران تاكيد كرد: در آن مقطع خود امير قلعه‌نويي و تمامي بازيكنان از سرمربي تيم حمايت مي‌كردند و عزم خود را جزم كرده بودند تا عنوان قهرماني راكسب كنند اما در چهار مسابقه پاياني اتفاقاتي رخ داد كه اين تيم از قهرماني دور شد اما وضعيت كنوني بسيار متفاوت است. من فقط از آقاي واعظي آشتياني خواهش مي‌كنم الان به فكر هواداران استقلال باشند، هوادارانی كه وی آنها را نمي‌بيند و در مناطق دور افتاده‌ ایران زندگی می کنند و ممکن است به مرکز استان خود هم سفر نکرده باشند چه رسد به اینکه استقلال را در تهران از نزدیک دیده باشند، مردمي كه به معناي واقعي كلمه با تيم استقلال زندگي مي‌كنند و نبايد كاري كرد كه آنها از اين تيم خسته شوند و باعث رنجش آنها شويم. من خودم حاضر هستم تمام دنيا به من بخندند اما هواداران استقلال تهران گلايه‌اي از من نداشتند باشند، حالا هم به واعظي آشتياني اعلام مي‌كنم بايد خيلي هوشيارانه فكر و عمل كند و به ياد داشته باشد اگر تيم استقلال نتيجه نگرفت تقصيرات رابه گردن اشخاص ديگر نيندازد.
    وي ادامه داد:‌آقاي واعظي آشتياني اتاق فكر شمابايد اتاق فكري مانند اتاق فكر باشگاه بارسلونا باشد. نه اينكه اشخاصي را به عنوان كميته فني انتخاب كنيد که من پس از سال‌ها بازي كردن در استقلال اصلاَ آنها را نمي‌شناسم .
    اين پيشكسوت استقلال تهران اضافه كرد : ماجراي اميرقلعه‌نويي تمام شده و او با تيم سپاهان قرارداد امضاكرد اما مديران استقلال بايد اين مربي را حفظ مي‌كردند و به هر شكلي كه بود قلعه‌نويي بايد در استقلال مي‌ماند اما حالا هم كه او رفته است بايد اتاق فكری قوي را تشكل داد تا فوتبال زيبايي را از استقلال شاهد باشيم،‌مطمئناَ اگر يك تيم با تمام وجودش بازي كند مردم ما فوتبال راخوب مي‌فهمند بسياري از هواداران به اندازه 100 مربي از فوتبال آگاهي فني دارند و اگر تيمي خوب بازي نكند بلافاصله عكس‌العمل نشان مي‌دهند. در تيم استقلال هم اگر خطي عمل شود خدا به داد اين تيم برسد چرا كه استقلال توان زمين خوردن را ندارد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نمیدونم این استقلال امسال با این اوضاش چه می کنه.

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

واقعا امپراطور نشون داد هیچی بارش نیست
    هر چی پرسپولیسیه جمع کرده آورده تو زمین
    همه میدونن خسرو حیدری بهترین بازیکن ایرانه گذاشته رو نیمکت
    آقای گل لیگ رو گذاشته رو سکو
    ای خداااااااااااا!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

آرش برهانی آقای گل لیگ برتر رو حتی جز 18 نفره هم نمیذاره
    بعد محسن خلیلی که بیشتر از 6 ماه هست که یا روی تخت تو کلینیک بوده یا روی ویلچر دعوتش میکنه تیم ملی تازه بهش بازی هم میده!!!!!!!
    جالبه برهانی که اصلا توی لیست نبود بعد هاشمیان رو میکشه بیرون خلیلی رو میاره تو بعد از 2 دقیقه از دوباره خلیلی رو میکشه بیرون !!!!
    دیگه بیشتر از این نمیشه از یه آنالیزورم که نـــــــــــــــــــه ، از یه مترجم نوقع داشت

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

تیم ملی داره خیلی خشگل به عقب میره

به نظر من زمان دائی وضع بهت بود و زمان قلعه نویی از دوره دائی هم بهتر بود...و همینطور دوره برانکو بهتر از قبل....

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

به نظر من زمان دائی وضع بهت بود و زمان قلعه نویی از دوره دائی هم بهتر بود...و همینطور دوره برانکو بهتر از قبل....
    آره
    کلا دوره ی حشمت مهاجرانی از همه بهتر بود

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

جباري رو به تيم ملي دعوت نمي كنه. كاظمي رو ميفرسته تهران. برهاني رو سكو . خسرو حيدري هم رو نيمكت!! به ترتيب قد كار مي كنه دي: !!! اونوقت :: نوري كه هيچ بارش نيست رو مياره ، با خليلي كه يه فصل بازي نكرده و هيچي بارش نيست !! بهترين بازيكن چپ ايران كه خلعتبري هست رو دقيقه ي 87 مياره. مهدوي كيا كه 3 بازي هم تو ليگ بازي نكرده رو تو زمين ميذاره. مسعود شجاعي تو عمرش چپ بازي نكرده، ميذاره چپ !!! شما از اين انتظار داشتين نتيجه هم بگيره؟؟؟خدا وكيلي به جز سانتر كردن و همون يه موقعيت گل تو نيمه ي اول موقعيت ديگه اي هم داشتيم؟
    و اين جناب امپراتور!!
    حالا هم مياد ميگه اشتباه داوري زياد بود ، اگه نگفت!!
    Last edited by Elendil1; 06-06-2009 at 14:36.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

استقلال – جانواریو، یک قدم تا خداحافظی

«جانواریو یک هفته دیگر به تهران می‌آید!» این خبری است که ظاهرا نشان می‌دهد میان او و باشگاه استقلال اختلافی وجود ندارد و اوضاع کاملا رو به راه است، در واقع جانواریو بابت عقب افتادن حقوقش در استقلال هیچ دلخوری ندارد و بی‌توجه به اتفاقی که قبل از سفر به امارات برای بازی با الجزیره افتاد می‌خواهد از نو تمریناتش را در این تیم شروع کند.
    اینها شاید به عبارتی روی قضیه باشد اما آقای مهندس فابیو که این روزها در برزیل به سر می‌برد و مشغول استراحت است، آن قدر از بدقولی استقلالی‌ها نسبت به پرداخت حقوقش ناراحت شده که از مدیر برنامه‌هایش خواسته به طور غیابی حقوقش را از باشگاه بگیرد.
    جانواریو پس از سفر با استقلال به امارات با یک پیشنهاد خوب از تیم الجزیره روبه‌رو شده است.
    سرمربی تیم الجزیره که اتفاقا علاقه‌اش به جانواریو را با گرفتن چند عکس یادگاری نشان داد و مورد توجه رسانه‌های ایران هم قرار گرفت به فابیو گفته برای ادامه فوتبالش به امارات و تیم الجزیره بیاید.
    پیشنهاد الجزیره هم آنقدر اغواکننده هست که فابیو در تماس تلفنی روز گذشته با مدیر برنامه‌هایش از او بخواهد شرایط را در ایران طوری فراهم کند که او به سادگی بتواند به لیگ امارات برود. جانواریو برای خروج از استقلال البته با سختی آنچنانی روبه‌رو نیست. در قرارداد او ذکر شده اگر تیم‌های خارجی به او پیشنهاد دادند با کسب رضایت مالی باشگاه می‌تواند از این تیم جدا شود که به نظر می‌رسد شرایط این انتقال فراهم است.
    شاید جدایی جانواریو از استقلال و رفتن به الجزیره یا تیم‌های دیگر اماراتی شوک تازه‌ای را وارد باشگاه استقلال کند. شاید هم عده‌ای تصور کنند این خبر شایعه است. اما وقتی می‌شنویم جانواریو همه وسایل مهمش را با خود به برزیل برده و تنها جزیی از وسایل زندگی‌اش که بودن و نبودن آن برایش تفاوتی نمی‌کند را در تهران گذاشته، بیشتر این انتقال را باور می‌کنیم.
    حتی جانواریو در صحبتی که با مدیر برنامه‌هایش داشته گفته وسایل مهمی در تهران ندارد و حاضر است برای مذاکره با تیم جدیدش از برزیل به امارات برود. جانواریو فصل پیش حدود 250 میلیون تومان با استقلال قرارداد بسته که هنوز حدود 45 درصد از آن را دریافت نکرده است و به نظر می‌رسد باشگاه استقلال برای پرداخت حقوق باقی‌مانده‌اش شرط تمدید دوباره قرارداد را لحاظ کند که با توجه به پیشنهادهای اماراتی جانواریو این توافق دور از ذهن به نظر می‌رسد.
    این مطلب رو کی نوشته ؟ به نظر این آقا تو وزارت اطلاعات کار میکنه چون میتونه تماسهای تلفنی رو استراق سمع کنه.

جانواريو از استقلال درخواست مالي نكرده است

به گزارش خبرگزاري فارس، فابيو جانواريو كه در حال حاضر براي استراحت در برزيل بسر مي برد براي يك فصل ديگر با استقلال قرارداد دارد ولي بر خلاف اخبار منتشر شده فعلا در بحث مالي درخواستي از مسئولان اين تيم نداشته است و اين موضوع را به بازگشت خود از برزيل موكول كرده است.
    مدير برنامه اين بازيكن با تاييد اينكه گفته مي شود اين بازيكن از تيم هاي اماراتي پيشنهاد دارد، اعلام كرد اولويت اول او براي بازي در استقلال است و در صورتي به پيشنهادهاي خارجي خود فكر مي كند كه با مسئولان اين باشگاه براي جدايي به توافق برسد.
    پس اون توهمات بالا همش چرند بود طبق معمول...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •