یعنی ای پی تک رقمی سرعتش توی گروه های مختلف فرق میکنه ؟ عجبببببب
مثل فرشاد که عکس سرویس 20 مگشو گذاشته ؟
اره خوب ولی اگه راست باشه چی ؟ این همه مخابرات ازمون زده حالا هم یه بار ما ازش بزنیم
پ چرا واسه من نفرستادی گلم ؟![]()
یعنی ای پی تک رقمی سرعتش توی گروه های مختلف فرق میکنه ؟ عجبببببب
مثل فرشاد که عکس سرویس 20 مگشو گذاشته ؟
اره خوب ولی اگه راست باشه چی ؟ این همه مخابرات ازمون زده حالا هم یه بار ما ازش بزنیم
پ چرا واسه من نفرستادی گلم ؟![]()
نه خیلی وقت مودم تازه گرفته اما خط خیلی وقت داره بعد از خونه تکونی سیترا فک کنم رفت دیگه الان یوزرش تو پرتاک نمیاد اما تو ib sng میاد یغنی یوزرش هنزوارد سامانه پرتک نشده
برا من با ip 5.233 همیشه اینطوره روشم قفل شده
![]()
رفقا کمک الان بهترین سرویس چیه بگیرم یا اصلا نگیرم شبانه دو مگ که اصلا صرفه روشن بودن پی سی هم نداره چی بگیرم این 20 مگ جریانش چیه فرشاد اسکرین میزاره حداقل یه توضیحی بده ایشون که ریش سفید اینجا هستند ما تو کف گذاشته !!!!!
اقا خواهشن هر کی روش خرید نامحدود و ترافیک ارزون رو دریافت کرده برای منم پ خ کنه .تک خور نباشید.
تک خوری هم میکنن بکنن دیگه چرا نصفه نیمه میان اینجا میگن یا بگین ملت حالی ببرن یا هیچی نگید اصلا
راست میگه برا همه بگین اگه میشه یا امکانش هست دستتون درد نکنه
فکر نکنم اصلا این روش رو واسه کسی فرستاده باشن! اگه چیزی بود تا الان بایست یه اسکرین شاتی چیزی ازش میدیدم.
من گفتم. اگر چیزی هست عمومی بدید. از چه چیزی میترسید؟ میترسید کارمند مخابرات آموزش رو ببینه و سیستم رو درست کنه؟ الان اون روش تمدید 5 و 10 مگ بدون مجوز اتفاقی واسش افتاد؟ خیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)