تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2344 از 4105 اولاول ... 1344184422442294233423402341234223432344234523462347234823542394244428443344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,431 به 23,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان عزیز چند روزی هست برگ سفید منم رسید.
    افتادم نزاجا 01 تهران..چندتا سوال دارم لطفا جواب بدید..سپاس.
    1-این مرکز 01 چطور جایی هست؟
    2-اگر اونجا رفتم و گفتن برید چند روز دیگه بیایید میشه من همونجا بمونم چون مسیر دوره
    3-تو برگ سفید نوشته نیرو یا سازمان به کار گیرنده 01 نزاجا بعد اونورش نوشته ادرس محل اعزام که نظام وظیفه شهرمون هست احتمالا برای اینه با اتوبوس ما رو میبرن.ساعت حضور نوشته 7 صبح..حالا سوال اینجاست که 7 صبح نظام وظیفه شهرمون باشم یا پادگان؟اگر پادگان باشم پس ساعت چند نظام وظیفه برم؟گیج شدم
    4-با این اتوبوس که میریم ما رو میبره تو خود پادگان یا تو تهران پیاده میشیم؟چون با شهر تهران اشنا نیستم میترسم دیر برسم.
    ممنونم.
    Last edited by 123arash; 15-08-2014 at 16:09.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام خدمت همه ی بجه های عزیز
    آقا ی سوال داشتم، کی آموزشی 02 تهران بوده با مدرک ارشد
    میخوام ببینم اذیت میکنن یا نه
    کلا با ارشد بری فرقی داره؟
    ممنون
    کل مدارک دانشگاهی با هم آموزش میبینن که فرقی نداره.

در یگان هم تقریبا میشه گفت بین لیسانس و کارشناسی ارشد فرقی نسیت ولی مثلا دکتری متفاوت هست و یا کاردانی کمی متفاوت.

یعنی میگید بچه ی یتیم شاملش نمیشه؟

مثلا واسش نیازی به تک فرزند بودنو اینا نیست؟

میشه لطف کنید یه لیستی از وسایل ضروری دوره ی آموزشی بر اساس تجربتون بهم بدید؟

مثلا یکی میگن کش ، کنسروه بدون نیاز به جوشاندن ، شورت زیپ دار...

میشه بگید چیا لازمه؟حالا چه مجاز و چه غیر مجاز.
    موارد و مدارک مورد نیاز را شرح میدن در آموزش.

وسایل پست اول همین تاپیک هست البته من معتقدم بعضی ها اضافه نوشته شده، در ضمن مراکز آموزشی هم فرق میکنه، مرکزی که ما بودیم بوفه اش همه چی را داشت.

دوستان من 1 شهریور اعزامم آموزشی ولیعصر یه جورایی از الان هم دلم گرفته هم نمیدونم قراره چه اتفاقهایی بیوفته . این روزهای آخر چی کارم کنم؟ انگار قراره بمیرم!

اردوگاه کجا میبرن؟ چند روز میشه؟ میدان تیر چند بار میریم ؟
    ولیعصر راه توضیح دادم قبلا.

اردوگاه میبرن اونطرف اوتوبان شهید کسایی راهش هم از کنار پمپ بنزین نرسیده به خروج شاهگلی هست.

اردو هم فرق میکنه شهریور شاید 3 روز بشه ولی زمستان کمتر از یک روز شد چون داشتیم یخ میزدیم.

7 بار میدان تیر رفتیم، در ضمن میدان تیر هم در جاده اسپیران هست.

دوستان حاجی تون اومد باز با سوالای پیشو پا افتاده

بیدارباش تا شامگاه از ساعت چند تا چند میشه؟؟؟ و شامگاه تا خاموشی ساعت چند تا چنده؟؟؟

راستی کسی اینجا مناطق درگیری خدمت کرده؟؟؟؟ واقعا چه جوریاست مناطق درگیری یعنی تیرو تیر اندازیه؟؟؟؟من زیر دیپلمم میترسم منو بندازن مناطق درگیری
    در ناجا در مناطق غیر درگیر هم شاید درگیری (1-2 دفعه داشته باشین). کسی که سرباز ناجا میشه علی الخصوص انتظامی باید حواسش جمع باشه، اشتباه در بعضی مواقع میشه آخرین اشتباه.

من اگه میخواستم برم سربازی تا الان رفته بودم
    نه اصلا هدفم این نیست.اما یکی از آشناها که خودش تو تشکیلاته چند وقته داره اصرار می کنه که برم تو سپاه و میگه اینطوری هم میتونم درس بخونم و این ننگ دیپلم رو از روی پیشونیم پاک کنم ، هم اینکه کلی حقوق و مزایا داره . به نظرم پیشنهاد بدی نبود ، اما میترسم اگه قاطی سپاه بشم بعد دیگه نتونم بیام بیرون ایشون به من گفت استخدام پیمانی سپاه اصلا آموزشی نداره ، اما الان یکی از دوستان گفته حتی ممکنه 7 8 ماه آموزشی داشته باشه و خب با توجه به اینکه من شاغلم اگه اینطوری باشه به مشکل برمیخورم .
    من تا جایی که فهمیدم شما میخواین سربازی نرین، 5 سال برین پیمانی بشین آموزش هم نبینین، سربازی وغیبتتون هم از بین بره و حقوق و امکانات هم بگیرین، هر وقت هم خواستین بیاین بیرون، شغل دومتون را هم ادامه بدین، درس هم بخونین و...

احتمالا بعدش هم برین آمریکا و نگن شما شاغل سپاه بودین و...

کسی نمیدونه آموزش مدتش چقدر هست و چندروز مرخصی و از این چیزا داریم؟
    عزیز آموزش 2 ماهه، هر چقدر مرخصی بدن اضافه بر مازاد دادن تا آخرین روز ماه میتونن نگه دارن.
    دوست عزيز ممنونم از راهنماييتون

برگه اي كه من از پليس +10 پرينت گرفتم بالاش نوشته بود (برگه اماده به خدمت)
    ولي برگه اي كه دو روز بعد از پرينت از پست تو يه پاكت برام اومد و دورش ابي بود و فقط تاريخ اعزام داشت بدون محل اموزشي روش نوشته بود

(معرفي نامه مشمولان به مراكز اموزش نيروهاي مسلح)
    و امروز رفتم 4 تا پليس +10
    2 تاش گفتن مازاد هستي
    2 تاي ديگه گفتن چند روز ديگه محل اموزشي مشخص ميشه
    احتمالا چون شما تعجیل زدین کدتون مشخص نشده و احتمالا هم مازاد حساب بشه و روز اعزام بگن کجا برین.

برگ سفید منم اومد

مالک اشتر اراک افتادم
    از آموزشگاههای خوب ناجا هست. نگران نباشین.

پليس +10 مشخصاتمو تو سيستمش زد و گفت نميتوني تمديد كني
    مگه نميشه يه بار تعجيل و يه بار تمديد كرد؟
    دیگه نمیشه که هی تعجیل زد و بعد تمدید کرد و...

تا جایی که من اطلاع دارم یکبار امکان اینکار وجود داره.

3. 9 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    اقایون پادگان قدر ناجا هادی شهر چه طور جاییه؟
    میگن خیلی سخت گیرن! درسته؟
    کسی سابقه خدمت داشته اونجا؟
    ممنون

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

پليس +10 مشخصاتمو تو سيستمش زد و گفت نميتوني تمديد كني
    مگه نميشه يه بار تعجيل و يه بار تمديد كرد؟
    توی این پست یکی از دوستان گفته بود که میشه و خودش یه بار تعجیل و بعد تمدید کرده ، شماهم سعیتو رو بکن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

دوستان عزیز چند روزی هست برگ سفید منم رسید.
    افتادم نزاجا 01 تهران..چندتا سوال دارم لطفا جواب بدید..سپاس.
    1-این مرکز 01 چطور جایی هست؟
    2-اگر اونجا رفتم و گفتن برید چند روز دیگه بیایید میشه من همونجا بمونم چون مسیر دوره
    3-تو برگ سفید نوشته نیرو یا سازمان به کار گیرنده 01 نزاجا بعد اونورش نوشته ادرس محل اعزام که نظام وظیفه شهرمون هست احتمالا برای اینه با اتوبوس ما رو میبرن.ساعت حضور نوشته 7 صبح..حالا سوال اینجاست که 7 صبح نظام وظیفه شهرمون باشم یا پادگان؟اگر پادگان باشم پس ساعت چند نظام وظیفه برم؟گیج شدم
    4-با این اتوبوس که میریم ما رو میبره تو خود پادگان یا تو تهران پیاده میشیم؟چون با شهر تهران اشنا نیستم میترسم دیر برسم.
    دیگه سوالی به ذهنم نمیرسه اگر چیزی درباره 01 میدونید بگید.
    ممنونم.
    راستی اینم بگم بد نیست:یه ماه پیش تو اینترنت چندتا عکس پادگان گرفتم چندتاشون بودن که درخت زیادی داشتن تو پادگان منم گفتم ای کاش بیفتم اونجا برم زیر همون درخته بشینم..برگ سفید منم اومد دیدم 01 هست تو نت چندتا عکس گرفتم دیدم همون درختا که عکسشونو ذخیره کردم و دوست داشتم اونجا باشم از شانس من همین 01 هست..خیلی باحال بود فقط امیدوارم پادگان سختگیری نباشن
    بیشترین پادگانی که تو تاپیک در موردش بحث شده 01ــه ، یه سرچ بزن
    میشه گفت بهترین پادگان آموزشیه ، نگران هیچی نباش
    شما روز اعزام میرید نظام وظیفه شهرتون ، حالا یا اتوبوس میارن همونجا یا میگن فلان ساعت ترمینال شهرتون باشید ، از اونجا با اتوبوس میارن تا 01

6. 4 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان 10+ گیر داده به دلایلی برای استشهادیه
    حالا باید دوباره استشهادیه رو پر کنم
    فقط برگه شماره 4 رو کپی بگیرم یا صفحه پشتش (مشخصات مشمول) رو هم کپی بگیرم دوباره پر کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

س
    سلام ..دوستان من یا درجه ی ستوان 3 دارم در ماه 9 تا نگهبانی میخورم..میخواستم از دوستانی که تجربه دارن بپرسم ببینم راهی هست من نگهبانی ندم..کلا چه طوری میشه معافیت از نگهبانی گرفت...
    ماهی 9 تا؟ چه خبره!!! اینجوری 24-24 صرفش بیشتره!
    من خودم حفاظت فیزیکی ام. کسایی که معاف از پست میشن که بهداری پادگان بنویسه معاف از پست اکثرا هم به خاطر اقدام پیشگیرانه( روانی)
    دو هفته پیش مورد داشتیم سرباز پستی 24-24 واسه اینکه از پست درش بیارن شیشه های برجکو همه رو شکوند و دستشم با شیشه برید
    بعضی ها مسئول قسمتشون کلفته نامه میزنهبه فرمانده تا دیگه پست ندن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام
    اقایون پادگان قدر ناجا هادی شهر چه طور جاییه؟
    میگن خیلی سخت گیرن! درسته؟
    کسی سابقه خدمت داشته اونجا؟
    ممنون
    از پادگان های تحت نظر مرکز آموزش ولیعصر هست، تا جایی که من دیدم دیپلم و به پایین آموزش میبینن.

گفته میشه سخت گیری هم میکنن.

البته ینها شنیده های من از سربازان وظیفه هم دوره خودم بود.

10. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بنظر شما اگه اواخر شهریور بفرستم امکان داره دی بیفته ؟؟ میخواستم زودتر بفرستم ،همین الان همه میفتن آبان ، زودترین زمان برا دی افتادن کی میشه ؟
    یه سوال دیگه هم دارم ، آیا میشه کمیسیون را قبل یا بعد از تشکیل کنسل کرد و از معاینه پزشکی انصراف داد و بعدش دفترچه رو پست کرد ؟ مثلآ در صورتی که روندش خیلی طول بکشه ...
    ممنون

در آغاز فعالیت hooman prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان من الان پرونده پزشکیم در جریانه(صافی کف پا) الان اگه شهریور بخوام برای دانشگاه ثبت نام کنم به پروندم همچنان رسیدگی میشه؟اگه معاف نشدم جریان چی میشه؟اوایل تیر بعد از پایان مهلت یکساله خودمو معرفی کردم و غیبت هم ندارم خواهشا جواب بدین ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyanide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

افتادم 01 شهدا نزاجا - اعزام ۱ شهریور
    یه آدرس اعزام داخل برگه زده شده و گفتند ساعت هفت صبح پارک جنگلی زارع ساری باشم. حالا نمیدونم خودم باید برم اونجا یا که نظام وظیفه شهرستان مارو میبره اونجا؟؟ اینش مبهمه برام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •