سلام
مبارکت باشه حسام جون
کینکت هم گرفتی؟فعلا با بازیه داخل کینکت بازی کن تا ه-ک بیاد
در ضمن جریان داوود چی شد؟
سلام
مبارکت باشه حسام جون
کینکت هم گرفتی؟فعلا با بازیه داخل کینکت بازی کن تا ه-ک بیاد
در ضمن جریان داوود چی شد؟
مبارکه ، کار خوبی کردی !سلام
دوستان ما هم به جمع شما پيوستيم :دى
امروز صبح يه ٠٢٢٥ از اقا ميثم سفارش دادم ايشالا فردا ميرسه !
پوريا٨٣ عزيز منم هك بياد شام ميدم محلرو :دى
ممنون اميد جان ... نه كينكت پول ندارم ديگه تازه اينم اخر خرداد جعبشو باز ميكنم تا اون موقه هم مياد حك
داوودم داره با روشه من مخ ميزنه :دى
ايشالا كه اونم بگيره زودتر
-------
مرسي پوريا جان،..
Last edited by HESAM_5700; 15-05-2011 at 15:32.
برای این که وقتی با x360 بازی میکنم صدا از سینما خانواده بیاد باید چی کار کنم؟ الان از 5 بلند گو فقط از 2 تاش صدا میاد چی کار کنم از هر 5 تا صدا بیاد؟
Last edited by hasankachal; 15-05-2011 at 15:13.
کسی میتونه بازی ارجینال واسه 360 تهیه کنه؟
بچه ها یه خبرایی شده![]()
Progress is being made by the team, however, on a special conversion process which will allow fw to be written to 0225 drives.
یعنی رایت پروتکت رو به صورت نرم افزاری حل کردن ؟
پوریا جون پولاتو جم و جور کن توی چند هفته دیگه باید بریم رستوران سفارش بدیم![]()
مبارک باشه
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
رایت پروتکتد رو نمیشه به صورت نرم افزاری کاریش کرد ، مگر اینکه نرم افزاری این کار رو کرده باشند که در این صورت مایکروسافت خیلی خره![]()
مرسیییرایت پروتکتد رو نمیشه به صورت نرم افزاری کاریش کرد ، مگر اینکه نرم افزاری این کار رو کرده باشند که در این صورت مایکروسافت خیلی خره
بلانسبته خر( حیفه خر نیس ؟
)
اخرش میشه یا نه؟![]()
Last edited by HESAM_5700; 15-05-2011 at 16:16.
رایت پروتکتد معمولا قطع اتصال یکی از کانکتور های چیپ با مدار هستش ، اگر این طوری باشه هیچ راهی نداره چون باید چیپ رو عوض کرد و بدون تجهیزات میلیاردی کارخونه ای امکان نداره .
حالا شاید اومدند و از طریق یک نرم افزار اضافی این کار رو کردند که در اون صورت مشکلی نیست سه سوت میشه حلش کرد![]()
حسام جان روشی که تونستی مخ مامان باباتو بزنی به منم میگی ؟منم میخوام بگیرم . ولی میگن پول نداریم . درست رو هم باید بخونی
در ضمن من توی یه سایت کار میکنم . اگه پول بهم ندن خودم باید پولشو در بیارم
شاید تا مهر ماه ایکس باکس بخرم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)