با سلام
دوستان کسی در مورد معافیت موقت 6 ماهه پزشکی اطلاعات داره؟
آیا بعد از 6 ماه احتمال معافیت دائم چقدر هست؟
سوال بعد اینکه من اواخر آبان 93 دوباره کمیسیون پزشکی دارم اگر رای پزشکان اعزام باشه من دی 93 اعزام میشم یا اسفند؟
با تشکر
با سلام
دوستان کسی در مورد معافیت موقت 6 ماهه پزشکی اطلاعات داره؟
آیا بعد از 6 ماه احتمال معافیت دائم چقدر هست؟
سوال بعد اینکه من اواخر آبان 93 دوباره کمیسیون پزشکی دارم اگر رای پزشکان اعزام باشه من دی 93 اعزام میشم یا اسفند؟
با تشکر
سلام داداش منم 04 بیرجندم ممنون میشم دوستانی که آشنایی دارن یکم در باره اش مطلب بزارن...بازم ممنون
ممنون از پاسخت.
ولی بعضی ها میگن لشگر عملیاتی نیروهاشو میفرسته لب مرز یا جاهایی که درگیریه بعضی ها هم میگن که لشگر عملیاتی سپاه این طوری نیست از طرفی من بنییه قوی برا بدن ساختن ندارم.خونه ما تهرانه اونم شهر ری هست از نظر رفت آمد مشکلی نیست فقط میترسم بفرستن توی در گیری. حالا شما میگی برا پذیرش اقدام کنم؟
من اگه میخواستم برم سربازی تا الان رفته بودم
نه اصلا هدفم این نیست.اما یکی از آشناها که خودش تو تشکیلاته چند وقته داره اصرار می کنه که برم تو سپاه و میگه اینطوری هم میتونم درس بخونم و این ننگ دیپلم رو از روی پیشونیم پاک کنم ، هم اینکه کلی حقوق و مزایا داره . به نظرم پیشنهاد بدی نبود ، اما میترسم اگه قاطی سپاه بشم بعد دیگه نتونم بیام بیرونایشون به من گفت استخدام پیمانی سپاه اصلا آموزشی نداره ، اما الان یکی از دوستان گفته حتی ممکنه 7 8 ماه آموزشی داشته باشه و خب با توجه به اینکه من شاغلم اگه اینطوری باشه به مشکل برمیخورم .
![]()
کسی نمیدونه آموزش مدتش چقدر هست و چندروز مرخصی و از این چیزا داریم؟
گویا این دوره هممون افتادیم بیرجند
منم 04 بیرجند
اسم و فامیلاتون رو خصوصی کنید اونجا دیدیم همدیگه رو بشناسیم.
من افتادم پدافند قرارگاه خاتم الانبیا آجا امیدیه
کسی اطلاعی نداره از اینجا
دوست عزيز ممنونم از راهنماييتون
برگه اي كه من از پليس +10 پرينت گرفتم بالاش نوشته بود (برگه اماده به خدمت)
ولي برگه اي كه دو روز بعد از پرينت از پست تو يه پاكت برام اومد و دورش ابي بود و فقط تاريخ اعزام داشت بدون محل اموزشي روش نوشته بود
(معرفي نامه مشمولان به مراكز اموزش نيروهاي مسلح)
و امروز رفتم 4 تا پليس +10
2 تاش گفتن مازاد هستي
2 تاي ديگه گفتن چند روز ديگه محل اموزشي مشخص ميشه
برگ سفید منم اومد
مالک اشتر اراک افتادم
پليس +10 مشخصاتمو تو سيستمش زد و گفت نميتوني تمديد كني
مگه نميشه يه بار تعجيل و يه بار تمديد كرد؟
Last edited by roka2014; 10-08-2014 at 15:22.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)