نمیدونم این دارو دسته مخابرات چیا اون بالابالاییها با چه رویی چندین و چند بار گفتن ما ارزانترین اینترنت دنیارو داریم و رتبه سوم از نظر ارزانی اینترنت
از نظر کیفیت هم بهترینها هستیم
نمیدونم این احمدیچی داشت همه ازش بی حیا بازی و پرویی رو یاد گرفتن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نمیدونم این دارو دسته مخابرات چیا اون بالابالاییها با چه رویی چندین و چند بار گفتن ما ارزانترین اینترنت دنیارو داریم و رتبه سوم از نظر ارزانی اینترنت
از نظر کیفیت هم بهترینها هستیم
نمیدونم این احمدیچی داشت همه ازش بی حیا بازی و پرویی رو یاد گرفتن
من چهارشنبه رفتم به لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت اینترنت اون لینک آبی که نوشته ثبت درخواست بعد هفت خوان رستم شکایتمو از آشنای اول (البته در زمان ثبت درخواست باید مخابرات ایران یا همون استانی رو انتخاب کنید ) تنظیم و ارسال کردم برای تهران .
امروز (پارسال دو هفته طول کشیده بود ، پیشرفتش امسال فکر کنم همین باشه که دو روزه رسیدگی کردن ) از طرف مخابرات گلسار تماس گرفتن که شما شکایت کردی و فلان . خلاصه یه ده دقیقه باهاش کلنجار رفتم مرتیکه بازم حرف خودشو
می زد . شکایتم سر سرعت دانلود تو ساعت رایگان بود و همچنین حجم خوری حداقل شبی 100 مگ الی 150 مگ .
به من سرویس یه مگ یا 3 مگ فروختن یک ساله طرح زمستان تا زمستان سرعت تو کل روز 300 هست زمان دانلود همین میشه یک سرعت میاد رو 100
دوستان آشنای اول دارن شکایت کنن می دونم شاید تاثیر چندانی نداشته باشه ولی همین تعداد شکایت ها بره بالا یکم تاثیر میذاره به نظرم .
بادرود
دوستان شاتل سرویس های نامحدودش چطور هست؟از نظر سرعت و حداکثر امکان دانلود؟
باسپاس
بچهها 4g ایرانسل محشره برا بازی تا حالا این تجربه رو نداشتم پینگ گوگلش همش رو 70 هست ساعتی شاید 10 تا 12 تا پکت لوس داشته باشه
اما همین سیمکارتو میزنی رو 3g جالبه پینگش 150 میشه پکت لوسشم یکم بیشتر میشه
اینا دقیقا زمانیه که اندیشه هر دقیقه 20 تا 25 تا پکت لوس داره
نمیدونم تا کی ایرانسل خوبه فعلا خوبه
همین و م.یخواستم بپرسم پس رشت 4g داره
دوستان غیر از رشت تو گیلان کسی میدونه کدوم شهرها 4g دارن؟
انزلی و استارا.
صومعه سرا هم فکر کنم داره
Sent from my galaxy s6
سلام
این مخابرات دیگه گندش رو درآورده ، توی 17 روز 10 گیگ مصرف شده ، ی 8 گیگ که همیشه شارژ میکنم ، تا حالا 2 گیگ هم اضافه خریدم.هنوز 13 روزم مونده تا تاریخ شارژ مجدد.
این دیگه چه وضعیه آخه.جالبه من شاید روی نیم ساعت با سیستم بیام نت ، بقیش فقط با گوشی اونم تو تلگرام هستم.این مصرفش غیر طبیعیه.
مک آدرس هم زدم پس کار همسایه نمیتونه باشه ( استدلال کارمندای دزد مخابرات ).
حالا سوالم اینه ، من تو کانال این دزدهای اول دیدم مث اینکه مخابرات نامحدود 128 و 256 هم گذاشته ، میخواسنتم بببنم واقعیت داره و کسی شارژ کرده ببینه چطوریه؟سرعت خوبه یا نه؟
( من لفت دادم خبر دیگه ایی ندارم )
Last edited by hamidreza2010; 01-06-2016 at 19:47.
سلام.
همراه اول یه طرح نامحدود شبانه ( 2 بامداد تا 7 صبح ) داره به قیمت 1000 تومان، فقط یک شب.( کد دستوریش هست #۲*۱۰۰۰* )
دیشب گوشی رو با نت 3g وصل کردم به کامپیوتر 8 گیگ دانلودی که داشتم انجام شد. وقتی یه فایل میذاشتم برای دانلود سرعت بین 500 کیلو تا 1.5 مگ نوسان داشت ولی وقتی که چندتا دانلود باهم میذاشتم قشنگ 2 مگ رو میگرفت و کمتر سرعت بالا و پایین میشد. کلا تو 4 ساعت دانلودم تموم شد. امروز زنگ زدم همراه اول پشتیبانی گفت تا 20 گیگ شبی میتونید دانلود کنید!ولی واقعا کارم راه افتاد با هزار تومن.
![]()
Last edited by mtn877; 02-06-2016 at 19:20.
دقیقا منم طرح 22 گیگ قبلا زدم تازه این 3g هست.. این طرحش خیلی خوبه البته اگه دوام بیارهبا پیشینه خوب مخابرات فک نکنم
![]()
دوستان الان یه هفته است که اینترنم مدام هر 10 دقیقه گاهی هم یه دقیقه به دقیقه قطعم میشه جالبه که این اتفاق از ماه دومی که از سه ماه اینترنت سرعت 256 خریدم افتاده و در بهترین وضعیت سرعت روی 120 میشه واقعا طرح سه ماهش رو نخرید خیلی دزدی میخورن لعنت بهشون...
الان زنگ زدم گفتم خانوم این چه وضعیتیه میگه به خاطر نیوزگیرتونه گفتم نه خانم نویز گیر چک کردم مشکلی نداره میگه پس خودت برو مشکلتو حل کن گفتم یعنی چه این حرفتون درست حرف بزن سرویس ازتون خریدم تو روزانه سرعتتون انقدره همش قطعی سرعت بیشتر اوقات رو 50 هست میگه به من چه من هیچی نمیگم!!!!!!!
یه لحظه یه داد روشون کشیدم گفتم به جهنم با این اینترنتون
دختره نفهم طرز صحبت کردنشو بلد نیست چطوره که تو30 روز اول اینترنت قطع نمیشد الان تو ماه دوم مدام قطعی داره...اونم دقیقا از روز اول ماه دوم!!!!!!
من که فردا از اینترنت مخابرات هر طور شده میرم پیگیر میشم و میام بیرون دیگه دزدی اینا بسته... پول دزدی زیاد خوردن...
pm الان دوباره زنگ زدم یه خانم دیگه گوشی رو برداشت یهش گفتم خانم اینجا یه سری هستن که هنوز حرف زدنشو با مشتری بلد نیست میگه برو خودت مشکلت حل کن باشه منم فردا اینترنم رو قطع میکنم از شرکت شما حتی اگه اینترنت نداشته باشم میام بیرون اون سی وخورده ای روزم حرامتون باشه ولی مطئن باشید برای خودتون بده من اگه اشنایی دوستی اومد گفت مخابرات میگم نه از این شرکت خرید نکنید اون از حجم خوریتون این از قطعی دو ذقیقه به دو دقیتون موفق باشید هر چی گفت شمارتو بگو گفتم شماره بیخیال نمخوامم درستش کنید که بعد دوباره یه جای دیگه رو بزنین قطع کنین یا سرویس ندین خداحافظتون...
این بود پایان اینترنت مخابرات من حتی اگه تو بی اینترنی بمونم هم هرگز دیگه پول به این شرکت نمیدم.......... وسلام نامه تمام..
Last edited by altair; 04-06-2016 at 12:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)