دقیقا منظورش مسخره کردن استقلال بودش
خیلی هم ضایع اون کارو کرد
دقیقا منظورش مسخره کردن استقلال بودش
خیلی هم ضایع اون کارو کرد
اکبرپور و برهانی و عنایتی هر 3 تا هم که میخوان 90 دقیقه بازی کنن فکر کنم یک دعوایی بینشون بشه
بعد اینا علیزاده را چکار میخوان بکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علیزاده پرتابش میکنم تو تراکتورسازی یا مس !
با جذب عنايتى استقلال قيد مهاجم خارجى را زد
سرانجام استقلال به يكى از اهداف مهم خود در فصل نقل و انتقالات دست يافت و رضا عنايتى را براى عقد قرارداد به باشگاه كشاند تا با جذب وى خيال خود بابت حضور يك مهاجم كهنه كار را راحت كرده باشد.
ظاهراً مرفاوى براى استفاده از عنايتى در تركيب ثابت عجله چندانى نداشته و فعلاً نمى خواهد به تركيب برهانى- اكبرپور دست بزند به همين دليل رضا عنايتى به احتمال بسيار زياد ليگ نهم را از روى نيمكت استقلال آغاز خواهد كرد.
جذب عنايتى علاوه بر آسوده كردن خيال استقلالى ها بابت تقويت خط حمله خود يك مسأله ديگر را هم برايشان روشن كرد و آن عدم خريد مهاجم خارجى بود زيرا طى روزهاى اخير چند آژانس مختلف براى مسئولان باشگاه پيغام داده و قصد داشتند سى دى هاى مربوط به مهاجمان برزيلى و آفريقايى خودشان را براى آنها بفرستند تا در صورت ابراز تمايل اوليه زمينه براى سفر اين بازيكنان به تهران فراهم شود.
مربى ۱۰۰ هزار دلارى آلمانى در استقلال
طبق توافق به عمل آمده ميان اريش مولر ومديران باشگاه استقلال قرار بر اين شده تا دستيار آلمانى مرفاوى همراه با خود كارنامه اى از چند مربى بدنساز اروپايى را به تهران بياورد و در اختيار كميته فنى اين باشگاه بگذارد تا از ميان آنها يك نفر به عنوان بدنساز آبى پوشان در فصل آينده انتخاب شود.
در اين ميان دست روته مولر براى مذاكرات اوليه براى كانديداهاى مورد نظر جهت احراز سمت فوق نيز باز است اما تصميم نهايى را خود استقلالى ها اتخاذ خواهند كرد.
براساس آخرين خبرهاى رسيده از داخل باشگاه استقلال قرار بر اين شده تا پول زيادى صرف مربى بدنساز نشود به همين خاطر روته مولر بايد نام مردانى را به عنوان كانديدا در اختيار استقلال بگذارد كه حداكثر دستمزد دريافتى آنها براى يك فصل ۱۰۰ هزار دلار باشد.
از طرف ديگر مربى فوق بايد حداقل سابقه ۳ فصل حضور در تيم هاى فوتبال را در كارنامه كارى خود ثبت كرده باشد.
استقلال – جانواریو، یک قدم تا خداحافظی
«جانواریو یک هفته دیگر به تهران میآید!» این خبری است که ظاهرا نشان میدهد میان او و باشگاه استقلال اختلافی وجود ندارد و اوضاع کاملا رو به راه است، در واقع جانواریو بابت عقب افتادن حقوقش در استقلال هیچ دلخوری ندارد و بیتوجه به اتفاقی که قبل از سفر به امارات برای بازی با الجزیره افتاد میخواهد از نو تمریناتش را در این تیم شروع کند.
اینها شاید به عبارتی روی قضیه باشد اما آقای مهندس فابیو که این روزها در برزیل به سر میبرد و مشغول استراحت است، آن قدر از بدقولی استقلالیها نسبت به پرداخت حقوقش ناراحت شده که از مدیر برنامههایش خواسته به طور غیابی حقوقش را از باشگاه بگیرد.
جانواریو پس از سفر با استقلال به امارات با یک پیشنهاد خوب از تیم الجزیره روبهرو شده است.
سرمربی تیم الجزیره که اتفاقا علاقهاش به جانواریو را با گرفتن چند عکس یادگاری نشان داد و مورد توجه رسانههای ایران هم قرار گرفت به فابیو گفته برای ادامه فوتبالش به امارات و تیم الجزیره بیاید.
پیشنهاد الجزیره هم آنقدر اغواکننده هست که فابیو در تماس تلفنی روز گذشته با مدیر برنامههایش از او بخواهد شرایط را در ایران طوری فراهم کند که او به سادگی بتواند به لیگ امارات برود. جانواریو برای خروج از استقلال البته با سختی آنچنانی روبهرو نیست. در قرارداد او ذکر شده اگر تیمهای خارجی به او پیشنهاد دادند با کسب رضایت مالی باشگاه میتواند از این تیم جدا شود که به نظر میرسد شرایط این انتقال فراهم است.
شاید جدایی جانواریو از استقلال و رفتن به الجزیره یا تیمهای دیگر اماراتی شوک تازهای را وارد باشگاه استقلال کند. شاید هم عدهای تصور کنند این خبر شایعه است. اما وقتی میشنویم جانواریو همه وسایل مهمش را با خود به برزیل برده و تنها جزیی از وسایل زندگیاش که بودن و نبودن آن برایش تفاوتی نمیکند را در تهران گذاشته، بیشتر این انتقال را باور میکنیم.
حتی جانواریو در صحبتی که با مدیر برنامههایش داشته گفته وسایل مهمی در تهران ندارد و حاضر است برای مذاکره با تیم جدیدش از برزیل به امارات برود. جانواریو فصل پیش حدود 250 میلیون تومان با استقلال قرارداد بسته که هنوز حدود 45 درصد از آن را دریافت نکرده است و به نظر میرسد باشگاه استقلال برای پرداخت حقوق باقیماندهاش شرط تمدید دوباره قرارداد را لحاظ کند که با توجه به پیشنهادهای اماراتی جانواریو این توافق دور از ذهن به نظر میرسد.
پس از جلسه پاشازاده با واعظى آشتیانى ، شاید او دستیار مرفاوى شود
مهدى پاشازاده روز گذشته با حضور در باشگاه استقلال به گفت و گو با واعظى آشتیانى پرداخت. بازیکن سابق استقلال که به تازگى از اتریش بازگشته ، در جلسه اى با مدیر عامل باشگاه آبى از شرایط حال حاضر خود صحبت کرد. پس از پایان این جلسه گمانه زنى ها در خصوص نشستن پاشازاده بر روى نیمکت استقلال قوت گرفت ،از گوشه و کنار خبر مى رسد پاشازاده یکى از گزینه هایى است که مرفاوى او را براى دستیارى در استقلال مد نظر قرار داده است. حال باید دید وى با مسئولان باشگاه استقلال جهت حضور در این تیم به توافق مى رسد یا مرفاوى اصلاً به دنبال گزینه هاى دیگرى است.
عنایتى : اگر شیطنت نکنند، مرفاوى موفق مى شود
رضا عنایتى مهاجم استقلال طى اظهارنظرى گفت: توافقات نهایى با مسئولان باشگاه استقلال انجام شده و ۹۰ درصد کار پیش رفته اما هنوز به عقد قرارداد منتهى نشده است.وى درباره پیوستن به این تیم تصریح کرد: توافق کردیم اما باید بعد از برگشتن از امارات قرارداد را امضا کنیم. او درباره مبلغ قرارداد خود گفت: مبلغ قرارداد استقلال نسبت به تیمهاى اماراتى بسیار پایین است اما استقلال هم تیم بزرگى است و من براى کمک به این تیم به ایران آمده ام.وى درباره کاپیتانى در استقلال افزود: در روزهاى گذشته بحث کاپیتانى من را مطرح کردند که این مسأله به هیچ عنوان براى من مهم نیست. فرهاد مجیدى و پیروز قربانى کاپیتان اول و دوم تیم هستند و من را به عنوان کاپیتان یازدهم تیم بدانید. تا به امروز هیچگاه در مورد کاپیتانى بحث نکرده ام. عنایتى تصریح کرد: پیش از این با مرفاوى ۳ سال کار کرده ام و در آن زمان وى مربى تیم بود و بالاخره هر مربى باید روزى سرمربى شود. وى پتانسیل تبدیل شدن به مربى بزرگ را دارد و اگر شیطنتى در کار نباشد و به او کمک کنند مى تواند امسال استقلال را در۳جبهه موفق کند.
برهانى: این شکست را جدى نگیرید
آرش برهانى مهاجم تیم ملى معتقد است که ایران در دیدار با کره شمالى بازى متفاوتى را به نمایش خواهد گذاشت.وى در مورد شکست مقابل چین گفت: فراموش نکنید که قطبى مى خواست با وضعیت بازیکنان آشنا شود و تاکتیک هاى موردنظرش را امتحان کند. این شکست را جدى نگیرید چون تیم ملى بعضى از بازیکنان تاثیرگذارش را در اختیار نداشت و مطمئن باشید با قدرت کامل مقابل کره شمالى قرار خواهیم گرفت. برهانى در مورد صحنه اى که توسط دروازه بان چین سرنگون شد تصریح کرد: من زودتر از او به توپ رسیدم و از دروازه بان چین عبور کردم اما او پاى مرا مورد هدف قرار داد. من به هیچ عنوان تمارض نکردم و داور باید پنالتى مى گرفت اما به نفع کشورش سوت زد.
اتمام حجت با روته مولر ،بازیکن آلمانى نمى خواهیم
بلافاصله پس از عقد قرارداد با اریش روته مولر به عنوان مربى استقلال، این شایعه بر سر زبان ها افتاد که او با شناختى که از فینال آلمان دارد، زمینه براى حضور یکى، دو فوتبالیست هم وطن خود در تهران را فراهم خواهد کرد تا همچون، «اشپیتین آرفى» در لیگ برتر بدرخشند اما به نظر مى رسد باشگاه استقلال چنین برنامه اى را تدارک ندیده است. یکى از مدیران استقلال در این مورد به ابرار ورزشى گفت: همان روزى که با روته مولر مذاکره کرده و با ایشان به توافق رسیدیم، شرط گذاشتیم که این مربى فقط دستیار صمد مرفاوى و مشاور مدیرعامل باشد و در امور غیر از آن دخالت نکند. از طرف دیگر پیرامون کمیته فنى و کمیته نقل و انتقالات نیز به روته مولر توضیح داده و صراحتاً گفته ایم که فعلاً هیچ نیازى به بازیکنان آلمانى نداریم و اساساً در ارتباط با فوتبالیست هاى خارجى بسیار محتاط عمل مى کنیم چون در ایران به اندازه کافى بازیکن خوب وجود دارد که نیازمان را برطرف کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)