تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2342 از 2608 اولاول ... 13421842224222922332233823392340234123422343234423452346235223922442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,411 به 23,420 از 26071

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حجم سرویسم میگه تموم شده، رفتم ترافیک زمان دار بخرم زده موجود نیست برای خرید (تموم کردن؟)، رفتم روزهای سرویسم رو بسوزونم سرویس رو دوباره بخرم که دیگه گزینه اش نیست و میگه باید حجم بخری.
    از گزینه تغییر سرویس استفاده و سرویس فعلی رو با تعداد ماه متفاوت خریداری کنید( همین سرویس دقیقا در لیست نیست و باید تعداد ماه ها رو تغییر بدید) مثلا اگه سه ماهه هشت مگ دارید از گزینه تغییر سرویس شش ماهه هشت مگ رو بگیرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من سرویس یک ماهه میخوام، اون دو گزینه که حذف شده همزمان برام جالب بود چون من ماه به ماه سرویس میگیرم و هر ماه این مساله رو تقریبا دارم و کارم با ترافیک مدت دار و سوزوندن روزهای باقی مونده راه میفتاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این مخابرات چقدر دزد شده
    مگه دانلود از سایت های دامنه ir ترافیک داخلی حساب نمیشه؟؟
    من ده روز قبل از یک سایتی دانلود داشتم و تو پنل دیدم که داخلی محاسبه کرده
    رو همین حساب با اطمینان از اینکه این سایت داخلی هست دیشب مجددا 30 گیگ از همون سایت دانلود کردم ولی در کمال تعجب دیدم 120 گیگ از حجم کم کرده و بین الملل حساب کرده در حالی که سرور دانلود همون سرور بوده و فیلترشکن هم فعال نبوده!
    چطور میشه از اینها شکایت کرد؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مگه دانلود از سایت های دامنه ir ترافیک داخلی حساب نمیشه؟؟
    خیر نمیشه. تنها سایتهایی که در لیست سایتهای ترافیک داخلی وزارت هستند. برا پیدا کردن لیست سایتها به پست زیر مراجعه کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه black sabbath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

من از سرعتم تو پیشگامان راضی هستم.با پهنای باند 8 سرعت تو IDM تا 1300 هم میرسه و نوسان سرعت بسیار کمی داره.اما به خاطر کم کردن حجم می خوام بیام سمت مخابرات.حالا سوالم اینه که تو طرح سرشار که پهنای باند پایه و تحویلی 8 هست،دیگه مثل پیشگامان افزایش سرعت نخواهم داشت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دیگه واقعا شورشو دراورده مخابرات
    حجم سرویس سه ماهم سر دوماه تموم شده الان بخوام سرویس جدید بخرم میگه 117 هزارتومن باید بدی تا بتونی سرویس جدید بخری یا حجم بگیری تا روزات تموم بشه
    همه شرکتای adsl اینجورین یا مخابراته فقط ؟( من دوسه سال مبین نت داشتم خبر ندارم از وضع قبلا که اینجوری نبود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

دیگه واقعا شورشو دراورده مخابرات
    حجم سرویس سه ماهم سر دوماه تموم شده الان بخوام سرویس جدید بخرم میگه 117 هزارتومن باید بدی تا بتونی سرویس جدید بخری یا حجم بگیری تا روزات تموم بشه
    همه شرکتای adsl اینجورین یا مخابراته فقط ؟( من دوسه سال مبین نت داشتم خبر ندارم از وضع قبلا که اینجوری نبود!)
    من که توی هر شرکتی بودم اینطوری نبوده ، فقط مخابرات این قانون مسخره رو داره، منم واس همین قانون سمت مخابرات نیومدم

تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

من از سرعتم تو پیشگامان راضی هستم.با پهنای باند 8 سرعت تو IDM تا 1300 هم میرسه و نوسان سرعت بسیار کمی داره.اما به خاطر کم کردن حجم می خوام بیام سمت مخابرات.حالا سوالم اینه که تو طرح سرشار که پهنای باند پایه و تحویلی 8 هست،دیگه مثل پیشگامان افزایش سرعت نخواهم داشت؟
    منم مثل خودت پیشگامانی بودم از سرعت راضی بودم اما با کم کردن حجم تخلیه کردم ، میخواستم برم مخابرات که این قانون های مسخره مخابرات رو دیدم بیخیال شدم ، همین صفحه رو بخون ببین چه قانون های مسخره ای داره ، من الان داتک هستم راضی ام حجم خوبی میده

10. این کاربر از persian.godfather بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام کسی این سرویس رو پیشنهاد میده ؟ پینگ خوبی داره ؟ واسه منطقه نبوت نارمک

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

این مبلغ ترافیک اضافه مصرف چیه که میاد رو فاکتور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •