نبود ۳۰روز دیگه؟؟؟؟؟؟؟از الان استرس گرفتم :D
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2
نبود ۳۰روز دیگه؟؟؟؟؟؟؟از الان استرس گرفتم :D
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2
دوستان اینجا جای نبود کشیدن نیست ! نبود هاتون رو همون در راه رو اسایشگاه بکشید بهتره !!
تاپبک مشاوره هست
دوستان من 1 شهریور اعزامم آموزشی ولیعصر یه جورایی از الان هم دلم گرفته هم نمیدونم قراره چه اتفاقهایی بیوفته . این روزهای آخر چی کارم کنم؟انگار قراره بمیرم!
اردوگاه کجا میبرن؟ چند روز میشه؟ میدان تیر چند بار میریم ؟
1.دوست عزیز اون برگه برگ سبز بوده که فقط تاریخ اعزام توشه ..برگ سفید محل اموزشی رو مشخص میکنه که تا جایی که اطلاع دارم میتونید همین الان از پلیس +10 دریافتش کنید یا صبر کنید خودش باید بیاد .. اگر هم نیومد در روز اعزام به محل گفته شده در برگ سبز مراجعه کنید
2. اصولا شما نمیتوانید در خواست کنید که کجا اموزشی برید و کجا خدمت کنید !
3. جواب داده شد 1
4. شما که تعجیل زدید دیگه با تمدید شما خیلی خیلی بعیده موافقت بشه مگر اینکه مشکل پزشکی داشته باشید
5. همونطور که گفتم با تمدید شما بعیده که موافقت بشه در این بازه زمانی ... بهتره وقت خودتون رو هدر ندهید ...
6. توضیح داده شد
سلام. یه سوال. اینهایی که تو برگه سفیدشون محل اعزام خالی هست ، جزو مازاد حساب میشن ؟؟؟
الان یکی از دوستای من اعزام شده ولی جای محل اعزامش خالیه. طبیعیه؟؟؟
امروز رفتم پلیس +10 تا ببینم کجا افتادم.
افتادم آموزشگاه خاتمی یزد
اطلاعاتی ندارید از این محل؟ جای خوبیه؟
دوستان حاجی تون اومد باز با سوالای پیشو پا افتاده
بیدارباش تا شامگاه از ساعت چند تا چند میشه؟؟؟ و شامگاه تا خاموشی ساعت چند تا چنده؟؟؟
راستی کسی اینجا مناطق درگیری خدمت کرده؟؟؟؟ واقعا چه جوریاست مناطق درگیری یعنی تیرو تیر اندازیه؟؟؟؟من زیر دیپلمم میترسم منو بندازن مناطق درگیری
![]()
بنظر شما حدودآ چه تاریخی میتونم دفترچه پست کنم که بیفتم 1 دی ؟؟
بر اساس فصول سال متغیر است و چیز ثابتی نیست
اما معمولا بیدارباش حدود ساعت 4 و خاموشی 9/30 شب
مناطق درگیر هم هرجایی فرق میکنه اما حتما درگیری هست که اسمش مناطق درگیره ارتباط زیادی بین مدرک تحصیلی و موردی که شما فرمودید نیست بیخود استرس نداشته باش
اواسط مهر به بعد ...
سلام
کسی در مورد پادگان اموزشی بیرجند اطلاعی داره؟پادگان امام رضا
کسی اونجا خدمت کرده ؟ کلا تغذیه و امکاناتش چجوریه ؟
6/1 اعزامم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)