تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2342 از 4428 اولاول ... 1342184222422292233223382339234023412342234323442345234623522392244228423342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,411 به 23,420 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها معمولا چقدر طول میکشه تا اینترنتو وصل کنن من 4شنبه 2 هفته پیش درخواست دادم شنبه هم مخابراتم تخلیه شد دیگه باید حد اکثر هفته پیش وصل میکردن خود پشتیبانیش بهم زنگ زد گفت 5شنبه (هفته پیش) وصل میشه یوزر پس هم داد ولی هنوز وصل نشده خط هم رانژه نشده حالا فردا زنگ میزنم بهشون ولی بقیه شرکتا خیلی سریع تر وصل میکنن.
    حالا این هیچی امروز با gprs رفتم تو پروفایل پارس آنلاین ببینم روز کم نکرده باشه که نکرده بود ولی حجمم از 4 گیگ که خریده بودم شده 6.25 گیگ یعنی2.25 گیگ اضافه شده که قبلا نبود یعنی پارس آنلاین همیشه ازین هدیه ها میده یا از دستشون در ررفته؟!
    الان این پارس آنلاین منو گذاشت سر سه راهی نمیدونم بهش فش بدم یا واسش سلواط بفرسیتم
    شما اول از پارس پیگیری کن ببین کی نامه درخواست رانژت رو فرستادن بعد بر اساس اون از مرکز مخابراتی تون پیگیری کن حداکثر مرکز باید 3 روز کاری رانژه کن اگر نکردن برو پیش رئیس مرکز

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به شما هم گیگ رایگان هدیه دادند؟ من فکر کنم گیگ اضافه شده برام

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای من دو گیگ اضافه شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برای من هم 2 گیگ اضافه شده ولی تو سایتش دلیلش رو اعلام نکرده و تبلیغ نکرده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اين دو گيگ احتمالا به خاطر خرابكاري هايي هست كه اخيرن تو سيستمشون راه افتاده!
    تا الان فكر ميكردم دزديه، ولي الان كه ميبينم دارن بي سر و صدا به همه 2 گيگ ميدن ميفهمم كه خرابكاري بوده!
    جديدا دقت كردين به sent و received تون؟! پيشنهاد ميكنم حتما چك كنيد. به همون اندازه كه رسيو ميكنه، سند هم ميكنه! يعني مدتيه، هرقدر اينترتن استفاده كردين دو برابر حسابش كرده! اگه 1 گيگ خريدين، 500 مگ استفاده كردين و تموم شده!
    من فكر ميكردم اين يه حقه ي جديده كه فقط تو شهر ما دارن اجراش ميكنن، ولي گويا سراسريه.
    كم كم دارم به فكر شكايت از اين شركت عزيز و كلاه بردار ميوفتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من اين پست رو خواستم حذف كنم! پس گزينه ي حذفش كو؟!
    Last edited by aliworld; 30-06-2013 at 01:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بچه ها معمولا چقدر طول میکشه تا اینترنتو وصل کنن من 4شنبه 2 هفته پیش درخواست دادم شنبه هم مخابراتم تخلیه شد دیگه باید حد اکثر هفته پیش وصل میکردن خود پشتیبانیش بهم زنگ زد گفت 5شنبه (هفته پیش) وصل میشه یوزر پس هم داد ولی هنوز وصل نشده خط هم رانژه نشده حالا فردا زنگ میزنم بهشون ولی بقیه شرکتا خیلی سریع تر وصل میکنن.
    حالا این هیچی امروز با gprs رفتم تو پروفایل پارس آنلاین ببینم روز کم نکرده باشه که نکرده بود ولی حجمم از 4 گیگ که خریده بودم شده 6.25 گیگ یعنی2.25 گیگ اضافه شده که قبلا نبود یعنی پارس آنلاین همیشه ازین هدیه ها میده یا از دستشون در ررفته؟!
    الان این پارس آنلاین منو گذاشت سر سه راهی نمیدونم بهش فش بدم یا واسش سلواط بفرسیتم

دوست عزيز من نزديك 3 ساله كه پارس آنلاينم، توي اين 3 سال اين اولين باريه كه دارن 2 گيگ اضافه ميكنن! اونم بي سر و صدا! از من ميشنوي تا وصل نشدي برو انصراف بده برو يه شركت ديگه! اينجا الان اوضاع بدجوري به هم ريخته س! سرعت خوبه، ولي تا تونستن دزديدن تو اين مدت. الانم 2 گيگ دادن كه نميدونم سر كي رو شيره بمالن. هر دم از اين بام بري مي رسد. منم بيست روز ديگه بيشتر به قراردادم نمونده، بعدش جمع ميكنم ميرم يه شركت ديگه.

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

واسه من هم دیشب دیدم 2 گیگ اضافه شده.البته یکی از اقواممون مشهدن.اونجا فعلا اضافه نکردن.دوستان مشهدی هم اعلام کنن ببینیم اضافه کردن یا نه.تازگیا حجم اینترنت من هم زود تموم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

درسته!
    برای من هم 3گیگ اضافه شده
    دستشون درد نکنه میخواستم ترافیک بخرم نجاتم دادن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

برای من 1.5 گیگ اضافه شده دوستان کسی میدونه جریان این اضافه کردن حجم چیه من 4 روز دیگه قراردادم تموم میشه بنظرتون این گیگ که اضافه کردن مثل گیگ هدیه به دوره بعد منتقل میشه یا میسوزه اگه میسوزه مصرفش کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •