تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2341 از 2365 اولاول ... 134118412241229123312337233823392340234123422343234423452351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,401 به 23,410 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

فیوز رو برداشتم ولی مشکل هنوز باپرجاست :| فقط میمونه فیوزی که خود هدیونیت داره، اون رو که نباید بردارم!؟

صدای سوت رفته رو مخ ، البته موتور خاموش باشه صدای صوتی درکار نیست

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    من یه دنا پلاس دارم که با پخش فابریک ی سیستم بستم روش (2 تا آمپلی 3702 و 5702 پایونیر هست + ساب و میدبیس و تویتر و ...)

بعضی وقت ها این صدایی که میگید میومد و خیلی روی مخ بود!
    چند روز پیش متوجه شدم وقتی باطری کمی ضعیف میشه، این صدا میاد...

یعنی مثلا تصور کنید دو ساعت جایی وایساده باشید و چراغ های ماشین رو شن و پخش هم در حال خوندن، بعد 2 ساعت شروع به صوت کشیدن میکنه! ولی اگه چراغ ها پخش رو خاموش کنم و کمی فرصت بدم تا باطری مجدد شارژ بشه، این صدا حذف میشه!

یعنی در کل یکی از دلایل اصلی این صدا ضعف برق هست! حالا یا اتصال ب بدنه یا باطری یا دینام یا ...

2. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.
    بدون شک rsx165 جزو بهترین درایورهای موجود تو بازاره نسبت به قیمتش.البته آمپلیفایر تغذیه کننده ش خیلی مهمه و بیشتر کیفیت رو با ماسکنی میده.
    سلام ممنون از پاسخ تون
    فقط اینکه با توجه به اینکه fs این کامپوننت 71.79 هست صداش خیلی به میدرنج نزدیک نیست؟
    می دونم نبایداز کامپوننت انتظار بیس داشت ولی میخوام یکم هم بیس داشته باشه تا زمان تهیه یک ساب ووفر
    البته اگر تصور من از این عدد درست باشه
    سپاس

داره خودمونی میشه ДŁI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کـــــــرج

پيش فرض

سلام به همه اساتید
    لطفا در مورد این عکس راهنمایی کنید:
    به عکس دقت کنید ، سیم های باند رو بصورت ضربدری بستم.یعنی با دو تا مثبت ، یه باند داره کار میکنه . با دو تا منفی هم باند ِ دیگه ام داره کار میکنه.ممکنه بپرسید چرا ؟ اونم اینکه ، وقتی بصورت نرمال سیم ها رو میبندم ، یکی از باند ها چند واحد صداش کمتر از اون یکیه.
    آیا اشتباه میکنم؟ تَوَهُم زدم ؟ یا خروجی های آمپ مشکل پیدا کرده ؟

سوال بعدیم اینه که.اون فلش ه . اون کانال برای ساب ِ دوم هست ؟ ( چون از کانال چهارم برای ساب فعلی استفاده کردم)

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام.
    دیگه باید تشریف ببرین پیش تعمیر کار متاسفانه چیزی به ذهنم نمیرسه.
    سلام، دم شما گرم ، خدایی کارتون خیلی درسته و همیشه میبینم که بچه ها رو راهنمایی میکنید و استفاده می کنم

من یه دنا پلاس دارم که با پخش فابریک ی سیستم بستم روش (2 تا آمپلی 3702 و 5702 پایونیر هست + ساب و میدبیس و تویتر و ...)

بعضی وقت ها این صدایی که میگید میومد و خیلی روی مخ بود!
    چند روز پیش متوجه شدم وقتی باطری کمی ضعیف میشه، این صدا میاد...

یعنی مثلا تصور کنید دو ساعت جایی وایساده باشید و چراغ های ماشین رو شن و پخش هم در حال خوندن، بعد 2 ساعت شروع به صوت کشیدن میکنه! ولی اگه چراغ ها پخش رو خاموش کنم و کمی فرصت بدم تا باطری مجدد شارژ بشه، این صدا حذف میشه!

یعنی در کل یکی از دلایل اصلی این صدا ضعف برق هست! حالا یا اتصال ب بدنه یا باطری یا دینام یا ...
    خیلی روی باطری ماشین مشکوک بودم

منتهی یه چکآپ لیست برای صدای نویز پیدا کردم که می گفت RC ها رو نیز چک کنم. من وقتی یه جفت از RC ها رو از پشت آمپلیفایر جدا می کنم صدای نویز قطع میشه (فقط با یه جفت از RC ها مشکل صدای نویز هست)
    سر فرصت باید از سمت Headunit نیز چک کنم تا بینم مشکل دقیقا از کجاست
    باز اگه دوستان در زمینه صدای نویز و کابل RC تجربه ای دارند ممنون میشم راهنمایی کنند (RC ها رو جدید خریدم و جنسوشون نیز جزو جنس های خوب و عالیه بعید میدونم خود RC ها مشکل داشته باشند)

6. این کاربر از psp2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

خیلی روی باطری ماشین مشکوک بودم

منتهی یه چکآپ لیست برای صدای نویز پیدا کردم که می گفت RC ها رو نیز چک کنم. من وقتی یه جفت از RC ها رو از پشت آمپلیفایر جدا می کنم صدای نویز قطع میشه (فقط با یه جفت از RC ها مشکل صدای نویز هست)
    سر فرصت باید از سمت Headunit نیز چک کنم تا بینم مشکل دقیقا از کجاست
    باز اگه دوستان در زمینه صدای نویز و کابل RC تجربه ای دارند ممنون میشم راهنمایی کنند (RC ها رو جدید خریدم و جنسوشون نیز جزو جنس های خوب و عالیه بعید میدونم خود RC ها مشکل داشته باشند)
    یعنی فرقی نداره که کدوم جفت رو جدا کنید؟ یعنی فقط وقتی یک جفت جدا شده باشه، نویز قطع میشه؟

بنظرم این خودش میتونه نشانه مشکل برق باشه، چون با اینکار ی بخشی ار آملپلی رو از مدار خارج میکنید و مشخصا مصرفش پایین میاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

6975سریه اولش رو گوش کردم خوب بود
    رو ماشین خودم 6964وصل کردم ضبط فابریک ام وی ام دومین معمولیا که تنظیمات خیلی کمی داره فقط صدا ریز و بم اصلا هم دقیق نیست ولی بانده میترکونه
    فقط تو ی کابل خوب و درست وصل کنی و مثبت منفیو خوب بزنی دیگه 50درصد رو رفتی فقط ب نظرم اگه ساب داری 7100کنوود718کنوود6975سری اول پایونر
    و 6975v2وv3 واگه ساب داری سیستم میدرنج عالیه رفیقم ماشینش 141پراید هست
    یک جفت فولرنج 10 ی جفت میدبیس 10ویک جفت میدرنج8بسته دوتا ساب هرتز 1000لوله ای 3جفت سوپر تیوتر گردد زیرو ضبط 5050پایونر دوتا امپیلی 4کانال
    باندارم پل زد وصل کرد
    فقط بهم خرجش با نرخ امروز 1397/10/12فقط 1.600.000تومن شد
    صدا شم از دو کیلومتری باید گوش بدی
    در کل تصمیم خود تو بگیر که برای چی سیستم میبندی
    اگه کل کلی هست دوتا جفت فول رنج12اینچ دو تا ساب گرند زیرو ضبط الپاین117امپیلی گرند زیرو یا ام بی س جفت سوپر تیوتر گرند زیرو
    اگه واسه جلب توجه هست ی ساب کدنس 18اینچم با همون مشخصات فول رنج جوابت خواهد داد
    ولی در کل 6975 و 7100بهترین هست
    ببخشید زیاد صحبت کردم فقط از اطلاعاتم گفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

ب نظرم 6975سریه اول ژاپنی
    صداشو رو ضبط5050ubشنیدم فقط اگه اصلش گیرت بیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

مشکل 718اینکه فقط تیزیه صداش رو مخه احتمالا تقلبی دادن دستت که این طور فکر میکنی قرار نیست چون از مثلا دوستت میخری یا از سایت میخری اصل باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

بنظرم ی سیستم اگه واسه کل کل باشه قطعا تماما مشکلات دیگتم حل میکنه
    ساب دوبل گرند زیرو دو جفت فول رنج 12اینچ ضبط الپاین 117 امپیلی برند های زیادی هست که در مورد اپیلی چیز زیلدی بلد نیستم با 3جفت سوپر تیوتر گرند زیرو و یک جفت هورن گرند زیرو یعنی ی چیز نابی مخصوص همایش قیمتشم مفت دیگه 20ملیون پولی نیست امروز خخخ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

ظبط فقط الپاین 117
    ساب فقط دوبل گرند زیرو 3000rmsتا4000rmsهرکدومش
    وقتی سابت خیبی قویه هیچ احمقی نمیاد بیضی ببنده و فقط دوجفت فول رنج 12اینچ گرند زیرو
    سوپر تیوتر 2000گرند زیرو س جفت
    هورن گرند زیرو 2جفت
    دوتا امپ هم 13000یرندشو یادم نیست
    این ی شیشتم نابیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •