4گیگ باندل کینکت=480 تومن
4 گیگ با درایو 9504=565 تومن
4 گیگ با درایو 0225=305 تومن
سجاد الان این آخری ه-ک نشده اگه ه-ک بشه قیمتش مثل یکی مونده به آخری میشه درصورتیکه دوتاشون یکین ،فقط یکی ه-ک میشه یکی فعلا نه
4گیگ باندل کینکت=480 تومن
4 گیگ با درایو 9504=565 تومن
4 گیگ با درایو 0225=305 تومن
سجاد الان این آخری ه-ک نشده اگه ه-ک بشه قیمتش مثل یکی مونده به آخری میشه درصورتیکه دوتاشون یکین ،فقط یکی ه-ک میشه یکی فعلا نه
امید جون منظورم انحصار ms بود !پوریا مترو 2033 کجا انحصاریه 360ه؟
اما درمورد کیس اسلیم.فکر نکنم مخلفات 360 قدیمی ها توی اسلیم جا بگیره
از نظر گرافیک که فوق العاده بود ( فکر کنم تسلیشن توش استفاده شده ) !!این Metro 2033 رو خوب اومدیواقعا بازی زیبایی بود !!
ولی با دوتا مورد اصلا حال نکردم :
1. تیر طی انجام بازی کم میده
2. دشمن ها مزخرف
پدرخوانده 2 واقعا مزخرف بود !! ( بر عکس نسخه1 )Red Dead Redemption
The Godfather 2
سوم شخص هست مثل جی تی آی هم آزادی عمل داره![]()
![]()
Castelvania هم بازی خیلی خوبی هست !میلاد دادا بازی های سوم شخص خوب تقریبا اینا هستن :
Assassin's Creed: Brotherhood
Dante's Inferno
Dark Sector
Fable III
Just Cause 2
Ninja Gaiden II
Ninja Blade
Vanquish
توی مترو (نسخه کنسولی ) تسلیشن وجود نداشت. حتی توی نسخه PCش هم دست و پا شکسته ازین تکنیک استفاده شده بود!
مترو فقط یه نکته مثبت داشت اونم گرافیکش بود! که البته توی نسخه کنسولی این نکته مثبت هم یه جورایی وجود نداشت !
حالا تیراش که خب طبیعی بود !! شرایط بازی جوری بود که مهمات واقعا وجودشون حیاتی بود .
ولی دشمناش رو موافقم زیاد جالب نبودن .
ولی شهاب روند تکاملی داستان بازی خیلی به دل من نشست نمیدونم چرا ولی فوق العاده با بازی حال کردم
آقا من یه نگاهی به تسلیشن انداختم ولی متوجه فرقش نشدم !
بیشتر به خطای دید بر میگرده گویا !
کسی تصویر های مقایسه ای داره ما ببینیم دوزاریمون بیوفته ؟![]()
والا میلاد اون اولاکه بازی اومده بود خیلی بحث داغ بود که بازی نسخه PC فوق العاده بهتر از نسخه کنسول ساخته شده و همه اینو قبول داشتن ولی من خودم به شخصه مقایسه ای ندیدم که درست نشون بده فرقشون چیه !!
اصلا xbox360 از تسلیشن و دایرتکس پشتیبانی میکنه ؟توی مترو (نسخه کنسولی ) تسلیشن وجود نداشت. حتی توی نسخه PCش هم دست و پا شکسته ازین تکنیک استفاده شده بود!
مترو فقط یه نکته مثبت داشت اونم گرافیکش بود! که البته توی نسخه کنسولی این نکته مثبت هم یه جورایی وجود نداشت !
------
برای مشاهده قدرت گرافیکش هم که روی PC یه سیستم غول میخواد !
دشمن ها که دیگه ...حالا تیراش که خب طبیعی بود !! شرایط بازی جوری بود که مهمات واقعا وجودشون حیاتی بود .
ولی دشمناش رو موافقم زیاد جالب نبودن .![]()
بچه ها این تسلیشن چیه ؟ :دي
انگلیسیش رو می نویسین ؟ :دي
اصلا من نمی تونم بخونمش ! :دي
بفرمایید ، اینجا شهاب عزیز توضیحات لازم رو دادن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
tessellation
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
من هم فرقش رو نفهمیدم !
دایرکت X اصلا مال مایکروسافت هست و روی کنسولش هم هست و برای همینه که 360 بازی های مالتی رو بهتر اجرا میکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)