اقا سرعت پیچ باز کردن چقدر اومده پایین
مخصوصا اینستا
شما هم مشکل دارید ؟
اقا سرعت پیچ باز کردن چقدر اومده پایین
مخصوصا اینستا
شما هم مشکل دارید ؟
سلام دوستان من رشت هستم میخواستم بخاطر حشنواره های مخابرات بیام نت مخابرات بگیرم..آیا خوبه یا قطعی داره >خطم فیبره میتونم کار کنم مسی بشه از شرکتای دیگه سرویس بگیرم؟
کدوم شهر هستید؟ یعنی با ۱۹۵ هم جمع آوری نمی کنن؟ چند روزه شکایت کردید
من مخابرات کرمانشاه هستم.
22 مرداد درخواست جمع آوری دادم
30 تو 195 شکایت کردم صبح رووز بعدش مخابرات کرمانشاه از طریق همین سامانه گفت جمع آوری شده ولی هنوز خبری نیست
از شرکت های وب نامه فرستادم این 6 باره میگن نامتون برگشت میخوره هنوز روی خط سرویس هست
جالب تر اینک چراغ های مودم هم همگی روشن هستد
خلاصه این مخابرات رو مخه هست خدا بداد کسی نرسه بهش سیم تو سیم بشه
نمونه این اتفاق واس من افتاده بود توی شرکت فن آوا ، از مودمت وقتی همه چراغ هاش روشنه عکس بگیر ، بعد برو توی ۱۹۵ بزن عدم جمع آوری اونجا یه گزینه داره مستندات ، اون عکس مودم رو مستند کن براشون ، و تا قسمت تجدید نظر توی سامانه پیش برو ، حتما یادت نره عکس مودم رو حتما مستند کنی توی سایت هنگام شکایت
میخوام طرح رنگین نت بگیرم نوع افزایش سرعت ، واقعا روی ۱۶ میبندن اگر خط بکشه؟ و این که مخابرات حجم خوری و اینا داره؟ اوضاع چیزشکن ها توش چطوره ؟ مرکز مخابرات آیت تهران هستم ، لطفاً راهنمایی کنید چون همه شرکت ها بودم بجز مخابرات و چیزی ازش نمیدونم
بله ، اگر خط تون بکشه و تو طرح باشه رو همون سرعت اعلامی میبندن ، برا من طرح دو مگ ۴ برابر هست و رو ۸ مگ بستن ، منتها قطعی زیاده تو مخابرات ! چیز بشکن هم خوبه مشکلی نیست.
ممنون از پاسختون ، ببخشید شما کدوم شهر هستید؟ و اگر تهران کدوم مرکز مخابراتی
نظرتون چیه درمورد خط و سرعت؟
امروز قطعی زیاد داشتم،مخابرات کلاقطعی زیاد داره؟
snr وضعش خرابه؟چیکار کنم؟
مخابرات مشکل نداشته باشه باید تعجب کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)