سلام
درخواست تمدید شما فقط یک بار لحاظ میشه. حالا یا تمدید میشه یا رد میشه.
اونم با شرایطی که خودشون درنظرگرفتن. با گواهی پزشکی شما حتی روز اخرم میتونید تمدید کنید یا به قول خودشون حتی روز اعزام![]()
سلام
درخواست تمدید شما فقط یک بار لحاظ میشه. حالا یا تمدید میشه یا رد میشه.
اونم با شرایطی که خودشون درنظرگرفتن. با گواهی پزشکی شما حتی روز اخرم میتونید تمدید کنید یا به قول خودشون حتی روز اعزام![]()
ممنون ولی من گواهی پزشکی ندارم . دوستان دیگه اگه میشه کمکم کنید ... این سه تا سوال خیلی حیاتیه برام![]()
دوستان تلفن کردن تو پادگانها چه جوریاست عموما؟؟؟ تلفن خونه دارن که سربازا بزنگن یا تلفن کارتی دارن؟؟؟
اگه تلفن کارتی هست تو پادگانها باید ازاینجا کارت ببریم یا نه؟؟؟؟
در کل روزی یه بارو میشه زنگ بزنیم ؟؟؟ چند دقیقه میشه حرف زد؟ اجاز داریم هر موقع خواستیم بزنگیم یا ساعات خاصی دارن؟؟ متشکر![]()
اگه هدفت اینه که بری استخدام پیمانی بشی ، بعد از پنج سال بیای بیرون ، که از زیر سربازی در بری به نظرم ، از چاله در اومدن افتادن تو چاهه
شما اگه از لحاظ جسمی مشکل خاصی نداشته باشی و تنت سلامت باشه ، به هر حال میتونی آموزشی رو تموم کنی ، منتها هرچقدر هم ورزش کنی وقتی با کوله و دو تا پتو و وسایل شخصی و اسلحه و کلی خرت و پرت مثل فانوسقه و قمقمه و... بخوای 10-15 کیلومتر پیاده روی کنی حتما خسته میشی ، دیگه خستگی و کوفتگی و نمیشه کاریش کرد
اگه فقط شما اینجوری هستی ، از طریق بازرسی پادگان پیگیر باش ، ولی اگه همه ستوان سه های پادگانتون اینجورین ،یا باید پارتی داشته باشی باید یه کاری کنی که بفرستن کمیسیون پزشکی واسه معاف از نگهبانی البته دیگه عواقبش پای خودت ، ما یکی داشتیم سر پست یه تیر زد توی پای خودش ، رفت کمیسیون پزشکی و اومد کلا معاف از همه چی(نگهبانی و شب و پست و حمل سلاح سرد و گرم) شد ، البته یکی دو مورد هم دیدم که بدون رفتن به کمیسیون پزشکی و با آوردن نامه از پزشک بیرون واسه مشکل اعصاب ، معاف از نگهبانی گرفتن ولی رابطه اشون با فرمانده قرارگاه خوب بود و یه جوریایی فرمانده قرارگاه بهشون حال داد
اگه منظورت اینه که پذیرش سپاه بوده و حالا سپاه نیافتاده دو حالت داره ، یا پارتیش نتونسته کاری واسش بکنه که بیفته سپاه ، یا بعد از اینکه کد خورده کاری واسش کرده ، در حالت اول باید دست به دامان یه پارتی کلفت تر باشه که قبل از اعزام کدش رو عوض کنه ، در حالت دوم قاعدتا اگه یه برگ سبز دیگه از پلیس +10 بگیره باید توش عوض شده باشه
بستگی به پادگان داره ، بعضی پادگانا از همین تلفن کارتیا که تو شهر هست دارن که معمولا بوفه اشون کارت تلفن داره(هرچند محض اطمینان یکی دوتا ببر) ولی بعضی پادگانا یه کارت مخصوص دارن که از همونجا باید بخری ، در مورد زمان زنگ زدن هم از بیدارباش تا شامگاه نه اجازه شو دارید نه وقت میشه به این کارا برسید ، ولی بعد از شامگاه تا خاموشی میتونید زنگ بزنید ، چند دقیقه میشه حرف زد که تا زمانی که کارتت اعتبار داشته باشه و صف پشت سرت اجازه بده![]()
1 - شما اگه الان بفرستی معلوم نیست که ماه آبان بیاد حتما یا ماه دی. خودت حساب کن، من 93/2/13 دفترچه ارسال کردم اعزامم 93/6/1 اومد. تازه سن منم گذشته متولد ۶۷ هستم.
2 - برای تمدید یا تعجیل که فرمشون یکی هست، یک دلیل ارائه میشه، بیشتر مشکلات خانوادگی مثلا زده میشه، ظاهرا لیست داره در فرم پلیس + ۱۰، یکی از دلایل انتخاب میشه از لیست. با کاربر پلیس + ۱۰ مشورت کن.
3 - بله امکانش هست. بنده همین کار را کردم. درخواست تمدید یا تعجیل همانطور که پلیس + ۱۰ میگه فقط یک بار انجام می گیرد. بنده درخواست تعجیل کردم با دلیل مشکلات خانوادگی، که دو روز بعد جوابش اومد موافقت شد افتادم 93/4/1 بعدش بنا به دلایلی مجبور شدم درخواست تعجیل بدم (برای سپاه) با دلیل پذیرش سپاه درخواست تمدید کردم که بازم جوابش چند روزه اومد شدم تاریخ اولی همون 93/6/1. این درخواست ها از هر کدام یک بار هم در برگ اعزام سفید نهایی آورده شده. یعنی ثبت شده.
بنده تجربه خودمو گفتم و روال اعزام خودمو.
در مورد اولی من نمیگم حتما کدام ماه میاد اعزامت باز با پلیس + ۱۰ مشورت کن در این باره، بپرس اونهایی که اخیرا ارسال کردند کدام ماه اومد اعزامشون. فکر می کنم یک ماه مونده به موعد اعزام درخواست تمدید می تونه ارسال بشه. مطمئن نیستم اینو.
Last edited by mohammad_3; 09-08-2014 at 14:53.
خدمت توی لشگر عملیاتی سپاه چطوریه؟
توی شهر ری یه لشگر عملیاتی هست که میتونم اونجا پذیرش بگیرم،برم یا نه؟
من حدود برج 7باید پست کنم پارسال دیپلم گرفتم فرصت یه سالم هم برج7 تمومه میتونم 2یا3ماه عقب بندازمتا دوره تکمیلی برم؟(متولد72هستم)
در مورد مرکز ولیعصر تبریز قبلا نوشته بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تلفن کردن هم توضیحاتی داده بودم:
تلفن کردن معمولا بعد شامگاه تا خاموشی آزاد هست و می شه زنگ زد، ولی بسته به شرایط پادگان داره که نسبت تلفن به سرباز چقدر بشه و شما چقدر مجبور بشی صف وایستی.
مثلا اون زمان این نسبت برای ما خوب بود و فوقش 5 دقیقه معطلی داشت 10-15 دقیقه هم صحبت میکردیم هیچ کس هم کار نداشت ، حتی بعضا 2-3 زنگ میزدم.
ولی جایی که شلوغ باشه این نمیشه.
و معمولا آسایشگاه هم شماره داره اون را می تونید بدید خانوادتون باز بعد شامگاه تا خاموشی زنگ بزنن.
اگه منظورت اینه که پذیرش سپاه بوده و حالا سپاه نیافتاده دو حالت داره ، یا پارتیش نتونسته کاری واسش بکنه که بیفته سپاه ، یا بعد از اینکه کد خورده کاری واسش کرده ، در حالت اول باید دست به دامان یه پارتی کلفت تر باشه که قبل از اعزام کدش رو عوض کنه ، در حالت دوم قاعدتا اگه یه برگ سبز دیگه از پلیس +10 بگیره باید توش عوض شده باشه[/QUOTE]سلام و ممنون بابت پاسخگویی .
پادگان 29تیر ازش مدارک اش رو گرفته اما چندروز پیش رفت نظام وظیفه گفتنش نیروی انتظامی افتاده
پرسیده ازپادگان .
گفتن اون کد اولیه هست.
اونایی که ما گرفتیم کدهاشون عوض میشه
بهش گفتن بیستم به بعد برو نظام وظیفه عوض میشه
یعنی راست میگن یا سرکاریه؟
Last edited by کاظم2020; 09-08-2014 at 15:45. دليل: الحاق
سلام دوستان
Last edited by romass100; 05-11-2014 at 17:39.
سلام و ممنون بابت پاسخگویی .
پادگان 29تیر ازش مدارک اش رو گرفته اما چندروز پیش رفت نظام وظیفه گفتنش نیروی انتظامی افتاده
پرسیده ازپادگان .
گفتن اون کد اولیه هست.
اونایی که ما گرفتیم کدهاشون عوض میشه
بهش گفتن بیستم به بعد برو نظام وظیفه عوض میشه
یعنی راست میگن یا سرکاریه؟[/QUOTE]
دوست عزیز گرفتن مدارک به منزله پذیرش نیست، اگه برین نیرو انسانی میبینید که تو یه قوطی A4 چقدر مدارک جمع کردن در حالی که خیلی از اونها را به علت عدم ظرفیت نمیتونن پذیرش کنن.
به احتمل قوی سر کاری هست، چون دو ماه قبل که مدارک را میخوان قبل تعیین کد سپاه اسامی را میفرسته برای نظام وظیفه ناجا و نظام وظیفه کد ها را میده، الان هم اگه بخواد عوض بشه باید توسط پارتی واقعا کلفت از طریق نظام وظیفه ناجا عوض بشه.
قانون موارد خاصی داره که مشکلات خانوادگی بینشون نیست.
مواردی مثل تک فرزند ذکور میوفته استان خودش و مواردی مثل فرزند نظامی و... میوفته شهر خودش. متاهل هم در بعضی موارد شهر خودش و در بعضی موارد استان خودش میوفته.
خیر آموزش انتقالی نداره.
در وسط آموزش میگن که چه مدارکی میخوان و تا چه تاریخی باید ارائه بدین.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)