ممنون از لطفتون.همه کارهارو انجام دادم جز سیم کشی فعلا مشکل قطعی برطرف شده اما دان استریم هنوز 6 db هستش
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنون از لطفتون.همه کارهارو انجام دادم جز سیم کشی فعلا مشکل قطعی برطرف شده اما دان استریم هنوز 6 db هستش
ببخشید دان استریم یعنی اینکه خطتون روی چه مقداری بسته شده که اینجا زده روی 3مگ تقریبا بسته شده
اما 6 db نویز رو نشون میده که تو عکس زده 7
مشکلی نیست با 7 هم میتونید به اینترنت وصل بشید ولی این یعنی امکان قطع شدن زیاد میشه
ممکنه قطع بشه اینترنتون
من خودم هم 6 بود ولی رفتم نویزگیری کردم،کابل پوسیده رو نو کردم و...الان شده 18
شما هم اگر دوست دارید قطعی نداشته باشه مجبورید کابل نو بخرید یا اگر کابلتون پوسیدگی داشته باشه پوسیدگیشو بگیرید
خیلی ممنون از توضیحات جامعتون![]()
سلام دوستان کسی رو خط اندیشه سرویس کاهش پینگ استعمال کرده؟
هر سرویسی تست میکنم روش تاثیر نداره
علاقمندان بازی های انلاین بنظرتون شاتل پینگ بهتری داره؟ چون تو تهران که سرویس ویژه گیم انلاین داره شاید اینجا هم داشه باشه کسی میدونه؟
من زدم قبلا 150 گوگلو میکرد 96 اینا اما یه مدته اندیشه خوب شده بزنم به تخته همین حالا پینگ گوگلم 95 هست + تو 6 ساعت فقط 71 پکت لوس داشتم امیدوارم همینجوری بمونه هرچند بعید میدونم
کاهش پینگم میزنم هیچ فرقی نداره
اما همه میگن شاتل بهتره گیم مودم تو رشت میدونم داره
شما خط چندی؟ من که تو خط4 پینگ گوگل 270 دارم!فارس نیوز70
![]()
خط 8 هستم حالا پینگم رو 220 اومده ولی همچنان تایم اوت ندارم صبح 98 بود
انديشه همين الان
سلام به تاپیک خاطره ها !
بالاخره ما هم بعد 7.8 ماه استفاده از اینترنت سیمکارت ! (3G همراه اول و رایتل) باز رو آوردیم به ADSL ، و سرویس 3 ماهه 2048 آشنای اول (توفیق اجباری بخاطر فیبر بودن خط :|) گرفتیم ، خوشبختانه تو این یه هفته غیر از مشکل حجم دزدی شدید ! هیچ مشکل دیگه ای نداشتم ، وضعیت پینگ هم فوق العاده راضی کننده بوده به نسبت وضعیت اون 7.8 ماه پیش ! مخصوصا از سرورهای داخلی که ملاحظه میکنید ...
طبق تجارب زیادی که طی این سالیان با اینترنت استان داشتمامیدوارم این کیفیت و ثبات سرویس فعلی فقط به چند ماه اول ختم نشه و روز به روز بهتر بشه جای بدتر شدن ...
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 12-04-2016 at 07:45.
اندیشه چند روز مشکل پیدا کرده. سرعت دانلود خوبه اما پیج ها یکی در میون با سلام و صلوات باز میشن. پشتیبانی هر کدوم یه چیزی میگن . یکی میگه dns بزار ، یکی میگه dns رو بردار ، یکی دیگه میگه مودم رو خاموش روشن کن، یکی دیگه میگه موردم رو 10 دقیقه خاموش کن بعد روشن کن!!! یه مرد پیدا نمیشه تو اندیشه بگه بله مشکل از ماست به گیرنده های خودتون دست نزنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)