تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2340 از 2376 اولاول ... 134018402240229023302336233723382339234023412342234323442350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,391 به 23,400 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

احدى ، کاندیداى دستیارى در استقلال؟

با حضور صمد مرفاوى در رأس هرم فنى استقلال و اعطاى سمت دستیار اولى به اریش روته مولر تکلیف کادرفنى آبى پوشان تا حدى مشخص شد اما هنوز معلوم نیست که چه کسى هدایت دروازه بانان را بر عهده گرفته و نام چه کسى هم به عنوان دستیار دوم از گوى آبى خارج مى شود. این طور که پیداست مرفاوى بر روى نام چند نفر از پیشکسوتان استقلال به عنوان دستیار دوم حساب باز کرده که مهمترین آن محمود قارى است اما اگر این همکار سابق حاضر به همکارى مجدد نشود آنگاه تکلیف چیست؟ طبق خبرهاى رسیده اگر چنین اتفاقى بیفتد رضا احدى ملى پوش استقلال در دهه ۶۰ شانس زیادى براى احراز سمت فوق خواهد داشت و ظاهراً مذاکراتى هم به صورت غیررسمى انجام شده است.احدى ۳ سال سرمربى تیم امید استقلال بود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

بلاتکلیفى عباسفرد

علیرضا عباسفرد روز گذشته با حضور در باشگاه استقلال به گفت وگو با صمد مرفاوى پرداخت. عباسفرد که قراردادش با استقلال به اتمام رسیده طى جلسه اى با سرمربى جدید تیمش در خصوص ماندن و جدایى اش صحبت کرد. در این جلسه پس از اینکه عباسفرد شرایط حال حاضر خود را توصیف کرد مرفاوى از او خواست یک هفته صبر کند تا خود نظر نهایى اش را در ارتباط با خواستن و نخواستن این مهاجم اعلام کند. با توجه به این مسأله تکلیف نهایى عباسفرد با استقلال هفته آینده مشخص مى شود.

کوشکى هفته بعد با استقلال تمدید مى کند

بیژن کوشکى فصل آینده را هم در استقلال خواهد بود. این بازیکن پس از صحبت هایى که با مرفاوى داشت با این مربى به توافقات لازم رسید تا مشکلى براى تمدید قرارداد نداشته باشد. کوشکى براى ماندن در استقلال ابراز تمایل کرده تا سومین سال حضور خود در این تیم را تجربه کند. طبق شنیده هاى ما این مدافع هفته آینده به مدت یک فصل دیگر با استقلال تمدید مى کند. مرفاوى تأکید ویژه اى به حفظ ترکیب خط دفاعى استقلال دارد تا مسئولان این باشگاه به دنبال تمدید قرارداد با مدافعان خود باشند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

هر کس مى خواهد به پرسپولیس برود!

یکى از سوژه هاى نخ نما شده در فصل نقل و انتقالات تهدید بازیکنان استقلال و پرسپولس به جدایى از تیم خود و پیوستن به اردوگاه رقیب است به طورى که همه ساله در این ایام شاهد آن هستیم که چند مهره بزرگ استقلال و پرسپولیس در صفحات روزنامه ها به تیم رقیب مى پیوندند اما در عمل چنین اتفاقى رخ نمى دهد. البته خبرنگاران چندان مقصر نیستند چون اغلب اوقات این فوتبالیست ها هستند که در تماس با اصحاب رسانه مدعى دریافت پیشنهاد از حریف سنتى مى شوند اما با وجود تمام شایعات و اخبار ضد و نقیض به نظر مى رسد امیررضا واعظى آشتیانى هیچ اعتبارى براى این تهدیدها قائل نبوده و آنها را کم اهمیت مى داند دقیقاً به همین خاطر است که طى روزهاى گذشته چند تن از مدیران باشگاه استقلال در مواجهه با خواسته هاى مالى نامعقول برخى بازیکنان و تهدید غیرمستقیم براى پیوستن به پرسپولیس مدعى شدند که این حربه برایشان قدیمى شده و اگر واقعاً قرمزها خواهان آنها هستند بهتر است کوچکترین تردیدى براى جدایى به خود راه ندهند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

باشگاه استقلال کاپیتان خود ( پیروز قربانى ) را نمى خواهند؟ !

حضور حنیف عمران زاده در استقلال، احتمال جدایى پیروز قربانى از این تیم را بیشتر کرد. از گوشه و کنار باشگاه استقلال خبر مى رسد که صمد مرفاوى تمایلى براى حفظ کاپیتان این تیم از خود نشان نداده تا به احتمال زیاد قربانى از جدایى طلبان استقلال باشد. حضور عمران زاده در استقلال حتى باعث ناراحتى قربانى هم شده تا این بازیکن با توجه به جذب هم پستى اش در این تیم واکنش نشان دهد. در صورت جدایى قربانى از استقلال این بازیکن نمى تواند به عضویت پرسپولیس دربیاید. باتوجه به توافق مدیران ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس نقل و انتقالات این ۲ تیم از یکدیگر منتفى است تا قربانى از قرمزپوش شدن باز بماند.

به قول رفقا این از اوناش بود..
    Last edited by vahid78; 02-06-2009 at 12:31.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

عنايتى: با حرف و حديث ها كارى ندارم ، من يك استقلالى هستم

رضا عنايتى مهاجم جديد تيم فوتبال استقلال گفت: از اينكه دوباره به تيم خودم بازگشتم خوشحالم.به حرف و حديث ها هم كارى ندارم چون يك استقلالى هستم.وى درباره توافق با مسئولان باشگاه اظهار داشت: ديروز با هم به توافق رسيديم و من قرارداد داخلى امضا كردم اما براى نهايى شدن اين توافق بايد ۲ هفته ديگر صبر كنم. وى افزود: امروز به امارات مى روم و ۲ هفته ديگر بر مى گردم. براى گرفتن برگه تسويه حساب بايد به باشگاه النصر بروم. عنايتى كه قرارداد يكساله با استقلال بسته درباره بازگشت خود به اين تيم عنوان كرد: هدف من اين است كه به استقلال كمك كنم. استقلال تيم بزرگى است و خوشحالم به اين تيم بازگشتم و اميدوارم بتوانم بهترين بازى ها را انجام دهم. مهاجم فصل گذشته النصر امارات درمورد سرمربيگرى مرفاوى گفت: مرفاوى هميشه مربى صادقى بوده و مطمئن هستم امسال هم موفق مى شود. وى درباره اينكه قصد آقاى گلى را دارد تصريح كرد: من به دنبال ارائه بهترين بازى ها هستم. مهم اين است كه تيم اول نتيجه بگيرد و بعد گلزن خوبى باشم. عنايتى در مورد تيم ملى خاطرنشان كرد: براى تيم ملى آرزوى موفقيت مى كنم و تمام تلاشم را در استقلال به كار مى گيرم تا بتوانم نظر مربيان تيم ملى را جلب كنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

عنايتى با ۲۵۰ ميليون تومان استقلالى شد

رضا عنايتى قرارداد داخلى خود با استقلال را امضا كرد. مهاجم فصل گذشته النصر روز گذشته با حضور در باشگاه استقلال پس از توافقات نهايى با واعظى آشتيانى به مدت يك فصل با تيم آبى تهران قرارداد بست. اين بازيكن پس از ۳ سال دورى از استقلال مجدداً به اين تيم بازگشت. عنايتى امروز(سه شنبه) براى تسويه حساب با باشگاه النصر به امارات مى رود تا پس از بازگشت قرارداد خود را در هيأت فوتبال استان ثبت كند. در صورتى كه اين بازيكن با استقلالى ها به توافق نمى رسيد سپاهان را مقصد خود قرار مى داد تا بار ديگر زيرنظر قلعه نويى مشغول به كار شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

واعظى آشتيانى: به انصارى فرد قول دادم خليلى را نگيريم

روز گذشته صحبت از پيوستن احتمالى محسن خليلى به استقلال شد. اما اين خبر با صحبت هاى واعظى آشتيانى تنها در حد يك شايعه باقى ماند. شايعه اى كه انگار قرار نيست به وقوع بپيوندد. مدير عامل استقلال گفت: ما به هيچ وجه از پرسپوليس بازيكن نخواهيم گرفت. طبق توافقاتى كه با مسئولان باشگاه پرسپوليس داشتيم، برعدم جذب بازيكن از يكديگر تأكيد ويژه اى انجام داديم تا در اين بين حضور هر يك از بازيكنان استقلال يا پرسپوليس در تيم مقابل منتفى باشد. واعظى آشتيانى اظهار داشت: حضور محسن خليلى در استقلال تنها يك شايعه است. متأسفانه برخى رسانه ها بى جهت شايعه سازى مى كنند. بنده به انصارى فرد قول دادم كه به هيچ وجه خليلى را جذب نخواهيم كرد. استقلال به اندازه كافى مهاجمان خوب و طراز اول دارد و فكر نمى كنم ما ديگر نيازى به جذب بازيكن در خط حمله داشته باشيم. مديرعامل استقلال در خصوص ورود افراد جديد در اين باشگاه اظهار داشت: ما كسانى را به خدمت استقلال درآورديم كه خوشبختانه سلامت و دورى آنها از حاشيه بر همه نمايان شده بود. مطمئنم با همفكرى و مشورت اين عزيزان استقلال يكى از بى حاشيه ترين سال هايش را دنبال مى كند. با برگزارى اردوى مناسب و انجام بازى هاى تداركاتى استقلال را به شرايط آرمانى نزديك مى كنيم تا با رفع نقاط ضعف تيم در فصل آينده هم به دنبال قهرمانى باشيم.

چه بهتر.... : دی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    جناب mohsensoft بنده به هیچ عنوان قصد بی احترامی به موسوی رو نداشتم، و اصلا هم نمیخوام بحث رو سیاسی کنم. فقط از این ناراحت شدم که رنگ سبز که نشانه ی 14 معصوم هست رو باید رو گردن سگ ها ببینم.من و شما شاید تو انتخابات به هم توهین کنیم( که این هم کار اصلا خوبی نیست)، اما نباید به ائمه توهین بشه، صرف نظر از این که احمدی نژاد میخواد رای بیاره یا موسوی.
    به هر حال اگه باز هم فکر میکنی توهینی شده من معذرت میخوام.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    گزینه های تشکر و نقل قول و ویرایش واسه من حذف شده کسی میدونه چرا؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

کلا تو بخش ورزشی تشکر وجود نداره

نقل و قول و ویرایش واسه من هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •