بر و بچ عزيز به يك سوال ما پاسخ ندادين
وقتي بايد جاخالي بدم بايد چي بزنم نوشته 6 و5 يا 3 و1 ولي هرچي اين دكمه ها رو ميزنم كاري نميكنه
بر و بچ عزيز به يك سوال ما پاسخ ندادين
وقتي بايد جاخالي بدم بايد چي بزنم نوشته 6 و5 يا 3 و1 ولي هرچي اين دكمه ها رو ميزنم كاري نميكنه
اینجا همه پروفشنالن!
sam جان تو دیگه چرا؟تو که آخر حرفه ای هستی.
چون بازی بر اساس gamepad هست نمایشگرش همون دکمه ها رو نشون میده.در صورتی که وقتی 5 و 6 رو نمایش میده باید هردو shift را با هم بگیری و وقتی میزنه 1 و 3 باید ctrl+enter رو بزنی.
تو این بازی کلیدها از این قرارند:
1=ctrl سمت راست
2= حرف F
3= Enter
5= shift سمت چپ
6=shift سمت راست
امیدوارم که مشکلت حل شده باشه.
راستی بعضی جاها که گنادوها یا یکی از غول ها میگیرنت یه دکمه فعال میشه و هی میزنه left.باید دکمه ای که سکت چپ میری(رو pc همون دکمه A ) تند تند بزنی تا از دستش خلاص شی.
[quote=redblood;1722999]اینجا همه پروفشنالن!
من الان داخل یه پارکم که به یه قبرستون راه داره. اما گیر کردم چون بعد از اینکه به قبرستون رسیدم نمی دونم دیگه راهی برای ادامه پیدا نمی کنم. باید چه کنم؟![]()
من الان داخل یه پارکم که به یه قبرستون راه داره. اما گیر کردم چون بعد از اینکه به قبرستون رسیدم نمی دونم دیگه راهی برای ادامه پیدا نمی کنم. باید چه کنم؟![]()
من خیلی وقت پیش بازیش رو تموم کردم 6.7 سال پیش اگه بیشتر توضیح بدی یا یه عکسی می زاشتی بهتر تجدید خاطره می شد
تا جایی که من یادمه شما یه هندل باید گیر بیاری اگه نگرفتیش برو خوب بگرد چون اصلا یادم نیست کجا بود بعد یه دستگاهی همون حوالی هست هندل رو استفاده کنی آب اونجا خالی می شه راهت باز می شه
آقا عذر میخوام این Resident evil 3 است که من بازی می کنم. اول با پسره رفتم واکسن گرفتم که به دختره بزنم. بعد خود دختره رفت توی یه پارک. اونجا آب یه استخر رو خالی کردم و رفتم توی یه قبرستون که توی یه خونه یه میله اهنی بهم داد. اما از اینجا به بعد رو نمی دونم چه کنم. تو نقشه دو تا در قرمز دارم اما کلید ندارم که بازشون کنم. اون میله آهنی به چه درد میخوره؟
اینجا که جاش نیست دوست من تاپیک برای اویل 3 داریم ولی بهت میگم.تو اون اتاقی که میله رو میگیری یه شومینه هست باید با فندک چوبهای شومینه رو آتیش بزنی و بعد از اینکه آتیش گرفت و خاموش شد میله رو روی شومینه انتخاب میکنی که شومینه خراب میشه و راه به سمت پشت شومینه باز میشه.
رکورد من دقیقا 4 ساعت و 7 دقیقه بود.
فعلا که حال ندارم ولی امتحان میکنم ببینم میشه رکوردت رو زد یا نه.
یادش بخیر یه آقا پسری سر این رکورد خیلی به من گیر داد.
Last edited by cyrus_ln; 19-10-2007 at 09:49.
ركوردت خيلي خوبهمن تا حالا چنين ركوردي نرفتم چطوري اينقدر سريع رفتي؟
ركورد من 6 ساعت و 33 دقيقه بود!!!!!!!!
فقط گازو بگير برو جلو
هيچ کاري به اين ور و اونور نداشته باش(البته با اسلحه تامسون که تير بي نهايت و قدرت بي نهايت داره)
اگه فقط بري جلو ميشه تو سه ساعت و 20 دقيقه هم تمومش کرد
من با اينکه سه ساعت و سي چهار دقيقه رفتم ولي بعضي جاها يک کم گير کردم برا همين ميشه رکورد رو پايينتر هم آورد
تو اين بازي خوشبختانه از مردن نبايد ترسيد
من تو اين دور که رفتم اصلا بازي رو سيو نکردم
اول شروع کردم و اخرش که بازي تموم شد سيو کردم
.
.
.
.
تو صفحات قبلي خوندمرکورد من دقیقا 4 ساعت و 7 دقیقه بود.
فعلا که حال ندارم ولی امتحان میکنم ببینم میشه رکوردت رو زد یا نه.
یادش بخیر یه آقا پسری سر این رکورد خیلی به من گیر داد.
نميدونم چرا گير داده بود
فکر کنم به هر حال اين موضوع هم مربوط به اويل 4 هستش
بالاخره بد نيست بقيه هم بدون که ميشه تو همچي زمانهايي رفت
Last edited by احمدزاده; 19-10-2007 at 14:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)