راست میگه اقا مجید
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
راست میگه اقا مجید
با شه درست میکنم
بچه ها من بازیم تو حالت عادی هم مشکل بیدا کرده.تو ماشین فقط از یه طرف (سمت چب)نشون می ده.(یعنی انگار دستم همش روی L2 )چی کار کنم؟
Last edited by Armin 2008; 31-01-2008 at 20:41.
اقا مجید لباس پلیس ایرانی رو بزار
مجيد جان اون آمبولانسي كه گذاشتی يه مشكل داره اونم اينه كه از در عقب بيمار نميتونه سوار بشه
وقتی مرحله بردن بيماران را به بيمارستان انجام ميديم بار دوم كه بايد دو نفر سوار بشن بيمار دوم نميتونه سوار بشه و می سوزيم
ببخشيد يك سوال بي مورد مي پرسم شايد جاش اينجا نباشه بنظر شما بازي مافيا بهتر و جذابتره يا جي تي اي 5
خودم تا حالا مافيا بازي نكردم بعضي از دوستان گفتند كه مافيا بهتره اما فكر نكنم اينطور باشه
اونقدر که تو GTA دستت بازه تو مافیا اینطور نیست.ببخشيد يك سوال بي مورد مي پرسم شايد جاش اينجا نباشه بنظر شما بازي مافيا بهتر و جذابتره يا جي تي اي 5
خودم تا حالا مافيا بازي نكردم بعضي از دوستان گفتند كه مافيا بهتره اما فكر نكنم اينطور باشه
احتمالا به سیستم دسته وصل کردی. برو تو تنظیمات بازی و تنظمیات کنترل رو به حالت پیشفرض برگردون. یا اینکه دسته رو از سیستمت قطع کن. بازم اگر نشد برو قسمت Hardware Manager و دسته رو Uninstall کن.بچه ها من بازیم تو حالت عادی هم مشکل بیدا کرده.تو ماشین فقط از یه طرف (سمت چب)نشون می ده.(یعنی انگار دستم همش روی L2 )چی کار کنم؟
از کدوم یارو؟ من که تو امضام چیزی ننوشتم.ابي خان چرا شما توي امضات ميگي از اون يارو پست دريافت نشه ؟
Last edited by ebicross; 01-02-2008 at 10:32.
دستت درد نکنه ابی حق با تو بود استاد گرانقدر فقط ببخشید 2 تا سوال دارم.احتمالا به سیستم دسته وصل کردی. برو تو تنظیمات بازی و تنظمیات کنترل رو به حالت پیشفرض برگردون. یا اینکه دسته رو از سیستمت قطع کن. بازم اگر نشد برو قسمت Hardware Manager و دسته رو Uninstall کن.
1-برای وارد کردن ادم از همون image toolااستفاده کنم؟
2-چرا وقتی می خوام ماشین وارد کنم بعد از باک کردن ماشین وقتی ماشین add می کنم می گه invalid file name و image tool قاطی می کنه و باید بزنم بیرون؟
ببخشید سوالم بی ربط به تابیکه ولی جه جوری تو امضام عکس بزارم.(جلویhttpچی بنویسم؟بلد نیستم وارد کنم؟)
Last edited by Armin 2008; 01-02-2008 at 12:11.
نه شما نبودي . ببخش اشتباهي بود .
بله براي ورود آدم هم از imgtool بايد استفاده كرد .1-برای وارد کردن ادم از همون image toolااستفاده کنم؟
2-چرا وقتی می خوام ماشین وارد کنم بعد از باک کردن ماشین وقتی ماشین add می کنم می گه invalid file name و image tool قاطی می کنه و باید بزنم بیرون؟
ببخشید سوالم بی ربط به تابیکه ولی جه جوری تو امضام عکس بزارم.(جلویhttpچی بنویسم؟بلد نیستم وارد کنم؟) __________________
در مورد ماشين بهتره براي وردش از گزينه replace استفاده كني . مثلا ميري روي admiral.dff بعد روش راست كليك مي كني و replace رو ميزني . نياز به حذف و اد كردن نيست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)