البته من وایرلس دارم نه adsl
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اقا سریال بازی رو یکی به من بده
سلام
1-قوانین مسابقه کانتر و کی بلده ؟(توضیح بده)
2-پچ اصفهان و کی داره ؟
با تشکر killer
یک پچ خوب برای گیم نت معرفی کنید مچکرم.
counter strike 1.6 نمیشه . ولی counter strike condition zero میشه یک نفره هم بازی کرد .
لینک بهترین پچ رو اینجا بذارید
آخه هر کسی یه چیزی میگه .
یکی میگه 1.21 از همش بهتره .
یکی میگه 1.27 و 1.29 .
یکی میگه 1.26 .
تو رو خدا لینک بهترین پچ رو بذارید .
ممنون
براي اولين پست ميخوام يه فايلي بزارم كه روي سلاح ؛ام فور؛ تغييراتي ايجاد كنيم !براي اين كار كافيه شما فايل زير را دانلود كنيد
![]()
توجه:برای اینکه این اسلحه ها رو بتونین در بازی ببینین اول اونارو از حالت زیپ بیرون بیارین بهد به طور مثال اونارو به ادرسC://valve/Condition zero/Cstrike/Models کپی پیست میکنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تو دومين پست براي اين موضوع ميخوام يه سلاح دوست داشتني به نام ديزرت بزارم البته با يكمي تغييرات كه خيلي خوشكلش ميكنه!
اينم يه عكس از اين سلاح!
توجه:برای اینکه این اسلحه ها رو بتونین در بازی ببینین اول اونارو از حالت زیپ بیرون بیارین بهد به طور مثال اونارو به ادرسC://valve/Condition zero/Cstrike/Models کپی پیست میکنین
اين هم يه سلاح دوست داشتني ترو به نام كلاش رو اين شكلي ميكنه!
اين هم لينك
![]()
اين هم جايگزين واسه بمبه که خیلی عالیه من خودم امتحانش کردم مشکلی نداشت ولي هميشه از فايل ها يك بك اپ بگيريد بد نيست!
لينك دريافت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)