gla toxin قوی ترین تیم بازی رو داره
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
gla toxin قوی ترین تیم بازی رو داره
دوست من مشکل به احتمال بسیار زیاد با این صحبتهای شما از مپ (نقشه انتخابی) شماست در مپ دیگر امتحان کنید این ارور را نخواهید داشت چون نقشه ها بیشتر ساخت افر اد مختلفه و احتمال خطا بسیار زیاد هست چون بعضی چیز ها رو در مپ ساختن میشه تعقییر داد ...........
موفق باشی
سلام دوستان به زودی ور ژن دوم بازی war armagedon منتشر خواهد شد
لازم است به اطلاع بر سان بازی کاملا تعقییر خواهد کرد چه از لحاظ محتوا و چه از لحاظ تکسچیر و گرافیک ما قصد داریم این ورژن را تنها بر ای دانلود قر ار دهیم و لی بر ای اجرای این ورژن باید حتما بازی war armagedon راو داشته باشید همانطور که قبلا هم بار ها خد متتون عر ض کرده بودم بازی قابلیت آپدیت بسیار بالای داره و شما با فا یل های بسیار کم حجم قادر به تعقییر ات بسیار زیاد در بازی خواهید شد
به زودی تصا ویر و امکانات اضافه شده و مشخصات کامل رو بر اتون می زارم فقط تا اینجا بد ونید تیمها به صور ت ایر ان دو تیم - امر یکا دو تیم-چین دو تیم - روسیه یک تیم-اسر ائیل یک تیم -اتحادیه ارو پا یک تیم -ژاپن- و کرهشمالی و سوریه خواهد بود که همه دارای هوش مصنوعی بسیار پیشر فته ای خواهند بود ....
ما ما مور یتهای بازی اول رو بر ای این بازی اضافه خواهیم نمود و شما قادر خواهید بود با قابلیت سیو بازی رو انجام بدید ....
انفجار ها و ذرات محیطی بازی بسیار زیبا طر احی شدند و شما شاهد هوش مصنوعی در در گیر یهای در یایی هم خواهید بود .....
Last edited by ufo-alien; 31-07-2010 at 11:20.
آقای منصوری من از خود Offcial map ها استفاده میکنم اصلا از نقشه های ساخت خودتون هنوز استفاده نکردم . البته این مشکل ارور توی War Armageddon خیلی بیشتر از Zero hour هست تو اون خیلی مشکلی نداشتم و معمولا با عوض کردن کرک درست میشد ولی با این اصلا نمیشه . توی چهارتا مپ هم تست گرفتم متاسفانه میاد بیرون فقط دیر رو زود داره .
ما در وار آر ما گدون تا حالا این مشکل رو نداشتیم البته اون نقشه ها هم ساخت خو دمونه گرافیک و غیر ه اش ...می خوای قر ار بز ار آنلاین بازی کنیم ولی من بار ها آنلاین و جورای دیگه هم بازی کردم مشکل ارور فقط در چند نقشه اتفاق افتاده بازی رو بد ون نصب جنرال زرو بازی کنید جنرال زرو رو آنیستال کنید ....
نمیدونم چشه . حتی بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم مشکل داره . یه هفته پیش بازی رو خریدم . یکی دو روزه اینطوری شده قبلا اینطوری نمیشد .
کلا با خود نسخه Zero hour زیاد مشکل ندارم و خیلی کم پیش میاد این مشکل و راحت هم رفع میشه ولی هرموقع پکی روش نصب میکردم این مشکل براش ایجاد میشد . حالا هم که این بازی حال مارو گرفت .
Last edited by abc2; 31-07-2010 at 18:42.
شرمنده من اون روز یه کم بازی کردم نپرید بیرون فکر کردم درست شده اما نشده--بازم شرمنده
Last edited by ali_disslove; 04-08-2010 at 21:02.
خدا خیرت بده . امیدوارم جواب بده .![]()
دوستان بلاخره یافتم درست شد
آقا من فولدر Maps رو در محل نصب بازی پاک کردم (البته محتوای داخلش رو خود فولدر رو نه) هم افکت دستو پاگیر نقشه ها از بین رفت هم اینکه دیگه از بازی بیرون نمیاد . کسانیکه مشکل دارن اینکارو بکنن به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه (البته فایل Map Cache رو پاک نکنن داخل فولدر Maps) . البته من بازی Zero hour رو هم نصب کردم قبلش حالا نمیدونم به خاطر اون بازی مشکلش حل شد یا به خاطر پاک کردن نقشه ها ولی خودم احتمال 90 درصد میدم به خاطر نقشه ها باشه . حالا دوستان امتحان کنن معلوم میشه .
حتی اون باگ بازی هم از بین رفت وقتی نقشه هارو پاک کردم (نمیدونم این مشکل رو شما هم داشتید یا نه ولی من تو بعضی قسمتهای یه نقشه نمی تونستم ساختمان سازی کنم هرکاری میکردم بلدزرم بره اونجا ساختمان بسازه نمیشد ولی الان این مشکل هم حل شد)
دیشب دو ساعت بازی کردم بدون اینکه از بازی بیرون بیاد اونم با تیم Australia که اصلا قبلا نمی تونستم باهاش بازی کنم هی می پرید بیرون .
Last edited by abc2; 01-08-2010 at 11:28.
خوب خدا رو شکر
سعی خواهیم کرد در ورژن دوم و سوم بازی این مشکلا ت نباشه
Last edited by ufo-alien; 01-08-2010 at 23:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)