تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 234 از 391 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

gla toxin قوی ترین تیم بازی رو داره

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

دوستان این ارور منو بیچاره کرده کسی میدونه مشکل از چی هست هم تو Zero hour این مشکلو دارم هم تو این War Armageddon . قبلنا اصلا از این مشکلها نداشنم جدیدا اینطوری شده (یه دو سه ماه) هم Xp تست گرفتم هم 7 تو هردو این مشکل هست چیکار باید بکنم . بعضی موقعا 10 دقیقه بازی میکنم میپره بیرون بعضی موقعا 30 ساعت بازی میکنم میپره بیرون یعنی حسابی حال آدم گرفته میشه . لطفا کمک کنید این اون اروره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست من مشکل به احتمال بسیار زیاد با این صحبتهای شما از مپ (نقشه انتخابی) شماست در مپ دیگر امتحان کنید این ارور را نخواهید داشت چون نقشه ها بیشتر ساخت افر اد مختلفه و احتمال خطا بسیار زیاد هست چون بعضی چیز ها رو در مپ ساختن میشه تعقییر داد ...........
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام دوستان به زودی ور ژن دوم بازی war armagedon منتشر خواهد شد
    لازم است به اطلاع بر سان بازی کاملا تعقییر خواهد کرد چه از لحاظ محتوا و چه از لحاظ تکسچیر و گرافیک ما قصد داریم این ورژن را تنها بر ای دانلود قر ار دهیم و لی بر ای اجرای این ورژن باید حتما بازی war armagedon راو داشته باشید همانطور که قبلا هم بار ها خد متتون عر ض کرده بودم بازی قابلیت آپدیت بسیار بالای داره و شما با فا یل های بسیار کم حجم قادر به تعقییر ات بسیار زیاد در بازی خواهید شد
    به زودی تصا ویر و امکانات اضافه شده و مشخصات کامل رو بر اتون می زارم فقط تا اینجا بد ونید تیمها به صور ت ایر ان دو تیم - امر یکا دو تیم-چین دو تیم - روسیه یک تیم-اسر ائیل یک تیم -اتحادیه ارو پا یک تیم -ژاپن- و کرهشمالی و سوریه خواهد بود که همه دارای هوش مصنوعی بسیار پیشر فته ای خواهند بود ....
    ما ما مور یتهای بازی اول رو بر ای این بازی اضافه خواهیم نمود و شما قادر خواهید بود با قابلیت سیو بازی رو انجام بدید ....
    انفجار ها و ذرات محیطی بازی بسیار زیبا طر احی شدند و شما شاهد هوش مصنوعی در در گیر یهای در یایی هم خواهید بود .....
    Last edited by ufo-alien; 31-07-2010 at 11:20.

4. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست من مشکل به احتمال بسیار زیاد با این صحبتهای شما از مپ (نقشه انتخابی) شماست در مپ دیگر امتحان کنید این ارور را نخواهید داشت چون نقشه ها بیشتر ساخت افر اد مختلفه و احتمال خطا بسیار زیاد هست چون بعضی چیز ها رو در مپ ساختن میشه تعقییر داد ...........
    موفق باشی
    آقای منصوری من از خود Offcial map ها استفاده میکنم اصلا از نقشه های ساخت خودتون هنوز استفاده نکردم . البته این مشکل ارور توی War Armageddon خیلی بیشتر از Zero hour هست تو اون خیلی مشکلی نداشتم و معمولا با عوض کردن کرک درست میشد ولی با این اصلا نمیشه . توی چهارتا مپ هم تست گرفتم متاسفانه میاد بیرون فقط دیر رو زود داره .

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آقای منصوری من از خود Offcial map ها استفاده میکنم اصلا از نقشه های ساخت خودتون هنوز استفاده نکردم . البته این مشکل ارور توی War Armageddon خیلی بیشتر از Zero hour هست تو اون خیلی مشکلی نداشتم و معمولا با عوض کردن کرک درست میشد ولی با این اصلا نمیشه . توی چهارتا مپ هم تست گرفتم متاسفانه میاد بیرون فقط دیر رو زود داره .
    ما در وار آر ما گدون تا حالا این مشکل رو نداشتیم البته اون نقشه ها هم ساخت خو دمونه گرافیک و غیر ه اش ...می خوای قر ار بز ار آنلاین بازی کنیم ولی من بار ها آنلاین و جورای دیگه هم بازی کردم مشکل ارور فقط در چند نقشه اتفاق افتاده بازی رو بد ون نصب جنرال زرو بازی کنید جنرال زرو رو آنیستال کنید ....

7. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ما در وار آر ما گدون تا حالا این مشکل رو نداشتیم البته اون نقشه ها هم ساخت خو دمونه گرافیک و غیر ه اش ...می خوای قر ار بز ار آنلاین بازی کنیم ولی من بار ها آنلاین و جورای دیگه هم بازی کردم مشکل ارور فقط در چند نقشه اتفاق افتاده بازی رو بد ون نصب جنرال زرو بازی کنید جنرال زرو رو آنیستال کنید ....
    نمیدونم چشه . حتی بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم مشکل داره . یه هفته پیش بازی رو خریدم . یکی دو روزه اینطوری شده قبلا اینطوری نمیشد .

کلا با خود نسخه Zero hour زیاد مشکل ندارم و خیلی کم پیش میاد این مشکل و راحت هم رفع میشه ولی هرموقع پکی روش نصب میکردم این مشکل براش ایجاد میشد . حالا هم که این بازی حال مارو گرفت .
    Last edited by abc2; 31-07-2010 at 18:42.

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شرمنده من اون روز یه کم بازی کردم نپرید بیرون فکر کردم درست شده اما نشده--بازم شرمنده
    Last edited by ali_disslove; 04-08-2010 at 21:02.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من فکر کنم مشکله ارور serious error که میگه سیستم نمیکشه و با قطعات داغ کرده رو پیدا کردم اما هنوز مطمین نیستم--وقتی مطمین شدم خدمتتون عرض میکنم چون واقعا این ارور دیوونم کرده بود و از هر کی توی تاپیک پرسیدیم کسی نمیدونست و نتونست مشکلله ما رو حل کنه

مطمین شم خبر میدم
    خدا خیرت بده . امیدوارم جواب بده .

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان بلاخره یافتم درست شد

آقا من فولدر Maps رو در محل نصب بازی پاک کردم (البته محتوای داخلش رو خود فولدر رو نه) هم افکت دستو پاگیر نقشه ها از بین رفت هم اینکه دیگه از بازی بیرون نمیاد . کسانیکه مشکل دارن اینکارو بکنن به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه (البته فایل Map Cache رو پاک نکنن داخل فولدر Maps) . البته من بازی Zero hour رو هم نصب کردم قبلش حالا نمیدونم به خاطر اون بازی مشکلش حل شد یا به خاطر پاک کردن نقشه ها ولی خودم احتمال 90 درصد میدم به خاطر نقشه ها باشه . حالا دوستان امتحان کنن معلوم میشه .

حتی اون باگ بازی هم از بین رفت وقتی نقشه هارو پاک کردم (نمیدونم این مشکل رو شما هم داشتید یا نه ولی من تو بعضی قسمتهای یه نقشه نمی تونستم ساختمان سازی کنم هرکاری میکردم بلدزرم بره اونجا ساختمان بسازه نمیشد ولی الان این مشکل هم حل شد)

دیشب دو ساعت بازی کردم بدون اینکه از بازی بیرون بیاد اونم با تیم Australia که اصلا قبلا نمی تونستم باهاش بازی کنم هی می پرید بیرون .
    Last edited by abc2; 01-08-2010 at 11:28.

12. این کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

دوستان بلاخره یافتم درست شد

آقا من فولدر Maps رو در محل نصب بازی پاک کردم (البته محتوای داخلش رو خود فولدر رو نه) هم افکت دستو پاگیر نقشه ها از بین رفت هم اینکه دیگه از بازی بیرون نمیاد . کسانیکه مشکل دارن اینکارو بکنن به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه (البته فایل Map Cache رو پاک نکنن داخل فولدر Maps) . البته من بازی Zero hour رو هم نصب کردم قبلش حالا نمیدونم به خاطر اون بازی مشکلش حل شد یا به خاطر پاک کردن نقشه ها ولی خودم احتمال 90 درصد میدم به خاطر نقشه ها باشه . حالا دوستان امتحان کنن معلوم میشه .

حتی اون باگ بازی هم از بین رفت وقتی نقشه هارو پاک کردم (نمیدونم این مشکل رو شما هم داشتید یا نه ولی من تو بعضی قسمتهای یه نقشه نمی تونستم ساختمان سازی کنم هرکاری میکردم بلدزرم بره اونجا ساختمان بسازه نمیشد ولی الان این مشکل هم حل شد)

دیشب دو ساعت بازی کردم بدون اینکه از بازی بیرون بیاد اونم با تیم Australia که اصلا قبلا نمی تونستم باهاش بازی کنم هی می پرید بیرون .

خوب خدا رو شکر
    سعی خواهیم کرد در ورژن دوم و سوم بازی این مشکلا ت نباشه
    Last edited by ufo-alien; 01-08-2010 at 23:21.

14. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •