به چیزهای زیادی بستگی داره اما در مورد سوال شما به seeder
به چیزهای زیادی بستگی داره اما در مورد سوال شما به seeder
پورت ها رو میشه عوض کرد به راحتی ( تو دفتر چه مودم های adsl رو نگاه کنی می بینی حتی میشه پورت های نرم افزار های پر استفاده رو هم عوض کرد و به نرم افزار قبولوند که با یک پورت دیگر وصل شود.
در نرم افزار idm نمی دونم ( چون من fdm دارم ) ولی حدس می زنم پورت هاش بین 1000 تا 1200 باید باشه ( باسه هر کانکشن یک پورت جدید باز میشه )
سلام بروبچ تورنتی
چندتا سوال:
1. اگه توی utorrent همیشه اون ایکون وضعیت سبز باشه، معنیش اینه که مشکل فایروال و پورت نداریم دیگه؟ خیالم راحت؟
2. من سرعت آپلودم (میانگین چندباز آزمایشی که کردم) حدود 90 تا 100 kbps هست. یعنی حدود 11 تا 12 kByte/s. حالا سوال من اینه: من سرعت آپلودم رو روی 7 kByte/s محدود کردم، خوبه؟ مناسبه؟
3. اگه توی مسیر Options > Preferences > BitTorrent توی تیظیمات و در بخش protocol encryption حالتش رو disable کنم، سرعت بهتر نمیشه؟ (isp من مشکلی با تورنت نداره)
4. سرعت دانلود لینک مستقیم من 34 تا 36 هست. حالا سرعت میانگین تورنتم روی 29 تا 30 هست. تورنتی هم که استفاده میکنم خیلی خوبه (مثلا همونی که سایت utorrent برای تست گذاشته). آیا این سرعت مناسب و قابل قبوله؟ یا باید بیشتر باشه؟
بسیار سپاسگزارم
سلام
آخه یه جا پورت های دانلود منیجر رو بستن می خوام ببینم چه جوری پورتش رو عوض کنم که بنونه دان کنه
در ضمن یوزره و اجازه نصب ندادن برای همین من از پورتابل دانلود منیجر استفاده کردم
سلام.
1.دقیقا
2.خوبه
3.امتحانش کنید ولی تاثیر محسوسی نباید داشته باشه.
4.نه خوبه.
اگر یک بخش عجیب قریب که بیشتر حالت برنامه نویسی داره بتونی پیدا کنی فکر کنم بتونی تغییر بدی ( البته با کوچکترین اشتباهی هم بای بای دانلود منیجر)
راستی داریم می ریم جاده خاکی اگر می خوای بیشتر بحث کنیم بریم تاپیک دانلود منیجر ها ..اوک
برگردین سر تورنت![]()
Last edited by zed2; 20-03-2009 at 23:51.
سلام
میشه لینک بخش دانلود منیجر ها رو بزاری![]()
تاپیک گفتم نه بخش.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ....
من adsl ام ، 512 هستش ....
ولی سرعت دانلودم روی 30 و پایین تر !!! چرا ؟؟؟!!!!
قبلا میرفت روی 65 اینطورا !!!! شنیدم میگن ایران نویز میندازه و از این تیریپ حرفا !! درسته ؟؟!!! ماله دوستم هم که 512 داره همینجوری شده !!!
تنظیماتم اینه :
تعداد پورت :
42654
Global maxim number oc connection 300
Maxim number of connected peer per torrent 300
number of uplod slot per torrent 6
اون تیک پایینیش هم نزدم ...
download limit : 70
upload limit : 15
چطوره ؟؟؟!!!
راستی عیدوتونم مبارک![]()
فکر کنم منظور از تعداد،شماره پورت بوده...
تنظیمات اگر بر اساس پیشفرض های نرم افزار باشه خوبه ( البته رو اپلود بهتره دستی یک سری بزاری که بیشترین بازدهی رو بده )
نام شرکتی که خدمات گرفتی رو هم بگو.
احتمال داره یا خیلی کم سید کردی یا ترافیک تورنتش خیلی زیاده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)