sed
خیلی هم قوی هستش
شاید چیز دیگهای هم باشه اما من با این کارهامو انجام میدم
sed
خیلی هم قوی هستش
شاید چیز دیگهای هم باشه اما من با این کارهامو انجام میدم
میتونین یه مثال واسه این کامند بزنین؟
بفرمایید دوست عزیز این هم دستور sed با طعم آب پرتقال:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by ma@@#; 25-06-2012 at 12:42.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کدام یه راهی داره مثلا من یک نسخه قدیمی کراس اورو با فرمت *.sh و با کرکش ۵ سالی میشه از نمیدونم کدوم سایت دانلود کردم و هنوزم ازون اسفاده میکنم(مواقع نیاز شدید)اصلا هم نیازی به پگیج اضافی نداره
تو میتونی به جاش از واین اسفاده کنی برو تو ترمینال بزن
تا خودش دانلود و نصب کندشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیه نرم افزارها هم با کمی حوصله و سرچ کردن وبسایت و نحوه نصبشون تو اینترنت قابل نصب هستن
تو میتونی نرم افزاری رو که نامشو نمیدونی چی باید بزنی که دستور بالایی دانلودش کنه با تخمین قسممتی از نامش بهش بدی طوری که قسمتی رو مینویسی و اون بقیشو یه * میذازی تا خودش سرچ کنه و بهت اسم پکیجهای مشابه رو بده...
به شکل زیر
که بسته های بسیاری رو لیست میکنه و تو باید دونبال فلش اینیستالر بگردی و به جای کد بالا جایگذین کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همینطور گوگل در مورد نرم افزارهایی که نیاز داری اطلاعات ارزنده ای در اختیارت قرار خواهد داد.
موفق باشی.
ممنون
اگه بخوایم به بزرگی و کوچیکی حروف حساس نباشه چیکار باید بکنیم؟
Last edited by afterpc; 25-06-2012 at 13:09.
ترجیح میدم یک بار با حروف بزرگ چک کنم یه بارم با کوچیک
دیگه کسی نمیاد که دووووووووغ رو اینطوری بنویسه که: DuGh
نه مثلا وقتی داریم یه لیست از فایلها رو که ممکنه به این صورت باشه: downloads، Downloads یا DOWNLOADS رو ریپلیس کنیم، چطور باید بکنیم؟ ولی نمیخوام حروف رو کوچیک بکنم.
اهههههههههههههه همشو من گفتماا!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ma@@#; 25-06-2012 at 13:43.
از لینک زیر هر چی بخوای میستانی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. اگر واین می خواستم که کراس اور می خواستم چکار. واین دردسر داره. همش باید سر و کله بزنی ببینی هر برنامه چطور نصب میشه.
درباره hot-spot. من کامل انگار مفهوم رو نرسوندم. من می خوام اینترنت LAN رو از طریق wifi لپ تاپ شیر کنم. تا بتونم با گوشی بهش وصل بشم.
یه سوال: درایورهای کارت گرافیک ATI Mobility HD 5730 رو که می خوام به پیشنهاد لینوکس نصب کنم فایده نداره! معلوم هم نیست به چه دلیل به هر دستگاه ATI داری لینوکس میگه بیا اینو نصب کن. جفتش رو نصب کردم هیچکدوم فاینده نداره.
بابت زحمتی که کشیدی متشکرم.
Last edited by pcsoft; 27-06-2012 at 16:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)