تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 400 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ببخشید داداش یه سوال
    با لبتاپ dell inspiron n5110 و ویندوز سون 64 بیتی هرکاری میکنم درایور این مودم نصب نمیشه حتی با روش جنیوس پرو هم درایورش نصب نمیشه
    ولی با یه کامپیوتر دیگه که ویندوزش سون 32 بیتیه درایورش راحت نصب میشه
    به نظرتون چرا با ویندوز سون 64 بیتی درایور این مودم نصب نمیشه؟

من ویندوز 7 64 بیتی دارم و چون همیشه اپدیت نگه میدارم راحت هر مودمی رو وصل میکنم و درایوهاشو نصب میکنم میشناسه نشناخت هم یا با درایو اپدیت خود ویندوز یا با : Driver Booster 6 اپدیت میکنم و تمومه و هیچ مشکلی ندارم .

شما این درایو رو نصب کن و ببین باز مشکل داری ! داشتی از همون Driver Booster 6 استفاده کن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جای خالی : s -o -f- t -9 -8 . i r
    Last edited by saber73; 02-01-2019 at 23:42.

2. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مشخصات دقیقش رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته
    از فرکانس 698 تا 2700 رو ساپورت میکنه که همه فرکانس های FDD ایران رو شامل میشه
    با این وجود تاثیر چندانی نداشتن. PDF مشخصات مودم B612 رو چک کردم و انتن داخلیش رو (با توجه به باند) بین 1 تا 5dbi زده
    و اینکه آنتن‌ها فکر میکنم برای هر دو شبکه FD و TD باشن چون زمانی که انتن ها رو وصل میکنم و وضعیت رو حالت اتو باشه، انتن رو رو حالت اکسترنال قرار میده
    منتهی همانطور که گفتم چون قدرت گیرندگی این مودم با آنتن ها برابری میکنه، تاثیر خاصی روی پارامترهای انتن ایجاد نمیکنه
    در مورد E3372، اصلا برام قابل تصور نیست که سرعت برابری با B612 داشته باشه
    تنها حالت ممکن برای همچین چیزی این هست که شما دید بدون مانع به دکل BTS داشته باشین وگرنه در سایر شرایط 3372 سیگنال کمتری نسبت به 612 دریافت میکنه ک باعث افت سرعتش میشه.
    e3372 واقعا مودم خوبی هست همون ابتدا که ایرانسل اورد خریدم حتی اون زمان شهر ما 3g با زور بود . ولی الان دیگه زمان زیادی از روی اون مودم گذشته و اصلا نباید یک مودم cat4 رو با cat6 مقایسه کرد . سرعت مودم b612 خیلی خیلی بالاتر از این مودم و مودم های cat4 هست . از e3372 بهتر هم دارم e5577s-932 و e5577cs-321 ولی باز به سرعت مودم b612 نمیرسن و نباید مقایسه کرد . در ضمن این سرعت دریافتی هم کالا به وضعیت اینترنت شهر و منطقه و اون دکلی که داریم سرویس میگیرم ربط داره . من خودم با e3372 تا 70 مگابیت رو تو مرکز استان خودمون گرفتم . در کل زمانی مشخص میشه کدوم بهترین هست که مودم cat6 میره رو تجمیع و سرعتی فراتر رو میده و همون جا مودم e3372 دیگه نمیتونه کاری بکنه و اخر cat4 هر چی هست اونو میگیره . اینم قبول دارم بعضی جاها سرعت شبکه 4.5 پایینتر از خود 4g هست یا برابر هستن اینم دیگه پای اپراتورها و دکل ها هست و تقصیر مودم نیست . منم خواستم انتن تهیه کنم ولی وقتی دیدم با دکل بیشتر از 200 متر فاصله ندارم و فول انتن هست و بیشتر از این سرعت نمیده نخریدم . اگر آنتنی هست که برا فرکانس های بالای 2600 هم باشه باید بر روی tdd هم تاثیر بزاره .

4. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ehsan-Dadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

e3372 واقعا مودم خوبی هست همون ابتدا که ایرانسل اورد خریدم حتی اون زمان شهر ما 3g با زور بود . ولی الان دیگه زمان زیادی از روی اون مودم گذشته و اصلا نباید یک مودم cat4 رو با cat6 مقایسه کرد . سرعت مودم b612 خیلی خیلی بالاتر از این مودم و مودم های cat4 هست . از e3372 بهتر هم دارم e5577s-932 و e5577cs-321 ولی باز به سرعت مودم b612 نمیرسن و نباید مقایسه کرد . در ضمن این سرعت دریافتی هم کالا به وضعیت اینترنت شهر و منطقه و اون دکلی که داریم سرویس میگیرم ربط داره . من خودم با e3372 تا 70 مگابیت رو تو مرکز استان خودمون گرفتم . در کل زمانی مشخص میشه کدوم بهترین هست که مودم cat6 میره رو تجمیع و سرعتی فراتر رو میده و همون جا مودم e3372 دیگه نمیتونه کاری بکنه و اخر cat4 هر چی هست اونو میگیره . اینم قبول دارم بعضی جاها سرعت شبکه 4.5 پایینتر از خود 4g هست یا برابر هستن اینم دیگه پای اپراتورها و دکل ها هست و تقصیر مودم نیست . منم خواستم انتن تهیه کنم ولی وقتی دیدم با دکل بیشتر از 200 متر فاصله ندارم و فول انتن هست و بیشتر از این سرعت نمیده نخریدم . اگر آنتنی هست که برا فرکانس های بالای 2600 هم باشه باید بر روی tdd هم تاثیر بزاره .
    واقعا e3372 عالیه، من همیشه همراه لپ تاپم هست و هرجا برم رو لپ تاپم نت دارم بدون دردسر وایفای و هات اسپات، سرعت خوبی داره و راه اندازیش کاری نداره، یه مدت که مودم های وایفای دار سیم کارتی نداشتم، میذاشتمش توی یه روتر usb خور و ازش استفاده میکردم، چند صد گیگ باهاش دانلود کردم آخ نگفته، هروقت که گرفتار بودم به کارم اومده. چیز جمع و جور و خوبیه، به راحتی هم آنلاک میشه.

6. 4 کاربر از Ehsan-Dadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من ویندوز 7 64 بیتی دارم و چون همیشه اپدیت نگه میدارم راحت هر مودمی رو وصل میکنم و درایوهاشو نصب میکنم میشناسه نشناخت هم یا با درایو اپدیت خود ویندوز یا با : Driver Booster 6 اپدیت میکنم و تمومه و هیچ مشکلی ندارم .

شما این درایو رو نصب کن و ببین باز مشکل داری ! داشتی از همون Driver Booster 6 استفاده کن :

جای خالی : s -o -f- t -9 -8 . i r
    بعضی مواقع بخواد اذیت کنه کاریش نمیشه کرد! من رو ویندوز 10 و 8.1 هرکاری کردم درایور نصب نمیشد با اینکه آپدیت بود همیشه ولی ویندوز هنگ میکرد داستان میشد، آخر یه ویندوز 7 64 بیتی ریختم به راحتی نصب شد و شناخت! از قدیمی ترین های 7 بود، از یه مجموعه کینگ قدیمی پیدا کردم.

8. 2 کاربر از Ehsan-Dadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بعضی مواقع بخواد اذیت کنه کاریش نمیشه کرد! من رو ویندوز 10 و 8.1 هرکاری کردم درایور نصب نمیشد با اینکه آپدیت بود همیشه ولی ویندوز هنگ میکرد داستان میشد، آخر یه ویندوز 7 64 بیتی ریختم به راحتی نصب شد و شناخت! از قدیمی ترین های 7 بود، از یه مجموعه کینگ قدیمی پیدا کردم.
    دقیقا درسته متاسفانه مال منم همینجوری شده هرکاری میکنم نصب نمیشه... ویندوز 7 64 بیتی رو از کدوم سایت دانلود کردین ؟

10. این کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ویندوز 10 و 8 اعلام شده از قبل که مشکل درایور خواهید داشت و باید از راه حل ارائه شده استفاده کنید داخل فایل راهنما

12. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ویندوز 10 و 8 اعلام شده از قبل که مشکل درایور خواهید داشت و باید از راه حل ارائه شده استفاده کنید داخل فایل راهنما
    خب اون موقع که اعلام شده بود قبلش من خودم فهمیده بودم
    قضیه مال گذشته س

14. 2 کاربر از Ehsan-Dadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دقیقا درسته متاسفانه مال منم همینجوری شده هرکاری میکنم نصب نمیشه... ویندوز 7 64 بیتی رو از کدوم سایت دانلود کردین ؟
    دانلود نکردم! از کینگ 36 نصب کردم. خیلی قدیمیه. الان کینگ 51 اومده.

16. 2 کاربر از Ehsan-Dadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با اون درایوها و اون برنامه هم مشکل حل نشد ؟

18. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با اینم تست کردم بازم نصب نمیشه... عجیبه تو دیوایس منیجر ویندوز قسمت پورت نداره این لبتاب dell inspiron n5110 .... با کامپیوتر دیگه ای که قسمت پورت داره راحت نصب میشه
    به نظرت ویندوز عوض کنم درست میشه یا کلا با این لبتاب من این مودم جواب نمیده؟

20. 2 کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. masoudyasar

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •