اخه بنده ی خدا تا حالا کسی تونسته از جفت دکل ها سرعت بیشتر از 16 مگ بگیره که حالا برای هر کاربر میخان تا 21 مگ یدن ؟ چرت گفته اپراتور .نهایتش 3 تا 4 مگ میدن اونم با کلی شرط و شروط
اخه بنده ی خدا تا حالا کسی تونسته از جفت دکل ها سرعت بیشتر از 16 مگ بگیره که حالا برای هر کاربر میخان تا 21 مگ یدن ؟ چرت گفته اپراتور .نهایتش 3 تا 4 مگ میدن اونم با کلی شرط و شروط
رشت جاده فومن دخانیات هم اکنون
![]()
داداش اگه با اسپید تست میزاشتی بهتر بود که پینگ رو هم ببینیم
آیا بعد از استفاده و خرید مودم از ایرانسل ، در صورتی که از امکانات و سرعت این شرکت راضی نباشیم این شرکت مودم رو پس می گیره یا نه ؟ کسی تجربه این کار رو داشته که بخواهد پس بدهد و اون ها قبول کنند ؟
این سوال رو توی تاپیک مبین نت هم پرسیدم . کلا این شرکت ها چنین کاری میکنند یا نه ؟
کدوم مودم عزیز من؟! اینجا مگه تاپیک وایمکسه که سوالات مربوط به بخش وایمکس مطرح می کنید؟
منبع نمیخواد داداش !! من همین الانش تا 20 مگ پهنای باند میگیرم !! بدون مدرک
برای اثبات هم عکس های من رو میتونی تو تاپیک ببینینی!!
============
خوب خدارو شکر که واعظی یه مشت محکم به دهن یاوه گو های حرام خور زد و این اینترنت رو به همه عرضه داشت (البته فعلا مجوزش رو داد و رو سرعت و اینا که فعلا بحثی نشده )![]()
سلام دوستان یک سیم ایرتنسل دارم هم گوشیم اندروید هست هم یو اس بی دلینک سیم کارتی دارم چگونه اینترنتش رو فعال کنم فعلا نمیخواهم حجم خرایداری کنم ایا راهی هست که فعلا بصورت تست فعال کنم ببینم تو محل ما انتن دهی چگونه هست
سرعتش چی
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
اون هموطن آذری عزیزمون گفت که اوپراتور گفته واسه همین میگم کجا گفته بگه همه بریم ببینیم
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
اونی که گفته بود اذری نبود و قمی بود !! آذی من ـم دوست عزیز !!
در کل زیاد سخت نگیر !! همین الانش که 20 مگ هست !! احتمال این که باشه هم نیست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)