دوستان دیگه کلا باید دور بخش آنلاین رو باید خط بکشیم ؟! البته نسخه ی کرک شده منظورمهکرک فیکس جدیدی مثه اینکه دیگه در کار نیست
چند هفته شد و هیچ خبری نشد
دوستان دیگه کلا باید دور بخش آنلاین رو باید خط بکشیم ؟! البته نسخه ی کرک شده منظورمهکرک فیکس جدیدی مثه اینکه دیگه در کار نیست
چند هفته شد و هیچ خبری نشد
اینطور که من متوجه شدم کونامی پول داده به کرکر ها که دیگه کرک نکنن
حالا الان میریم سی دی کی میخریم فرداش کرک جدید میاد :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. میشه لطفاً روش نصب این پچ رو توضیح بدید؟ من اوّلین باره که دارم یه پچ دانلود می کنم و به نظرم بهترین و کامل ترین پچ، همین اومد. هیچ پچ دیگه ای قبلاً نصب نکردم. سؤال آخر هم این که برای نصب نسخه ی 2.51 نیاز به نصب نسخه های قبلی هست یا همین نسخه رو نصب کنم، کافیه؟
بازی در حد المپیک مزخرف شده
رئال سوسیه داد جوری پاسکاری میکنه که بارسا میکنه
تیم آفریقایی هم همینطور
کونامی برو بمیر
برای نصب این ورژن نیازی به ورژن های قبلی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES 2015 واقعا به معنای واقعی مضخرفه
بعد این همه سال دیگه به هیچ وجه حاضر نیستم این بازی رو انجام بدم
واقعا مسئولان Konami چه فکری با خودشون کردن که همچین چیزی رو ساختن
تیم حریف 1 ضربه در چارچوب داره گل میشه اونوقت ما باید 20 ضربه در چارچوب داشته باشیم که شاید گلر نتونه یه واکنش استثنایی داشته باشه تا توپ گل بشه
تیم هایی نظیر تشتک سازی یالقوز آباد که مقابل تیم هایی مثل رئال و بارسا عددی نیستن در PES 2015 در سطح جام جهانی بازی می کنن و باید شانس بیاری که مقابلشون بازنده نباشی
نزدیک محوطه جریمه ای با یه بازیکن سرعتی مثل رونالدو یا بیل استارت میزنی اونوقت یه بازیکن در پیت از وسط زمین استارت میزنه و میاد توپ رو ازت میگیره :|
در صورتی هم که زور تیم حریف بهت نرسه بازیکن خودی به صورت کاملا خودجوش روی بازیکن حریف پنالتی میکنه و توپ گل میشه :|
از قدرت بدنی بازیکنای درجه 2 و 3 هم که نگم بهتره بعضی از این بازیکنا در حد یایاتوره با قلدری میان توپ رو ازت میگیرن
فکر کنم همین بازیکنا اگه PES 2015 رو بازی کنن با خودشون بگن که ما اینطوری بودیم و نمی دونستیم
پاسکاری از همه جالبتره اینور پاس میدی توپ میره اونور سمت بازیکن حرف
کل بازیکنای خودی یهو دفاع رو خالی می کنن تا بازیکن حریف تو عمق حرکت کنه و گل بزنه :|
بعضی از این بازیکنای درپیت حریف یهو میشن رونالدینیو :| پاش بیوفته 40 نفرم دریبل می کنن![]()
پاسکاری تیم حریف در بعضی اوقات هم جالبه مثلا یه بار با آلمریا داشتم بازی میکردم اینا طوری پاسکاری میکردن که بارسلونا تو واقعیت نمی نونست اینطور پاسکاری کنهیه بار به خودم اومدم دیدم اینا انقدر پاسکاری کردن تایمر بازی رفته رو دقیقه 45 :| با پرسینگ سنگین هم نمی شد توپ رو ازشون گرفت فقط موقعی می تونستی توپ رو ازشون بگیری که خودشون بخوان
و خیلی مسائل دیگه که اگه بخوام بنویسم خیلی طولانی میشه
فیفا در حال حاضر خیلی از PES سر تر هستش و من که تا فیفا هست دیگه سمت PES نمیرم
PES هم دیگه کم کم داره محبوبیت اندک خودش رو از دست میده قبلا هر جا میرفتی دوستان و آشنایان PES بازی می کردن ولی الان هر جا میرم میبینم فیفا بازی می کنن و و من هم از این به بعد بهشون می پیوندم
با سلام خدمت این دوست محترم.
نمی دونم ما (ایرانی ها) چرا اینقدر شخصیت دوگانه پرستی داریم و همیشه بین دو تا انتخاب گیر می کنیم؟
همه چی در نظر ما دوحالت بیشتر نداره. یا خوبه یا بد.یا قرمزته یا آبیته. یا فیفا یا پی ای اس. یاآیفون یا سامسونگ.یا رونالدو یا مسی . یا .... یا ...
عزیز من هر کاری دوست داری بکن چرا وجدان درد می گیری؟
هر بازی قلق خاص خودشه داره و اساسا بازی برای لذت بردنه. حالا شما از یه بازی لذت نمی بری برو سراغ یکی دیگه.
الحمد لله هم که اکثریتمون برای بازی پول واقعی شو نمی دیم و داریم از کرک یا سی دی کی اشتراکی استفاده می کنیم.
از انتخاب هامون هم جوری دفاع می کنیم که انگار سازندش بابامونه.
وقتی با کامپیوتر شطرنج بازی می کنیم اگه ببازیم حرفی نداریم .اما تو فوتبال همه باید ببریم. خب ابزار کامپیوتر برای بازی خوب چیه؟مثل ما که فهم و شعور نداره. چند خط (هزاران خط) برنامست دیگه.
هیچ دقت هم نمی کنیم که حدود 70 -80 درصد بازی که ما انجام می دیم کمک کامپیوتره.
اکثر اونایی هم که انتقاد دارن به یه بازی دلیلشون اینه که ما با بازی سال قبل برادرمون یا پسر خالمون رو هفت هیچ می بردیم الان نمی تونیم(چه تو فیفا چه تو پی ای اس)
آقا اصلا چه دلیل داره همیشه ما بایدببریم؟
خودتونو زیاد اذیت نکنین. وجدان درد هم نگیرین. هر کاری دوست دارین بکنین. با هر بازی حال می کنین برین سمتش.دوشواری نداره که.
Last edited by babakjn; 03-02-2015 at 11:09.
سلام
اگه در مقابل نکته هایی که گفتم جوابی دارید می شنوم اگر نه که این صحبت ها به درد خودتون میخوره
با سلام
1 . بنده نگفتم که همیشه ببرم بلکه به غیر واقعی شدن PES اشاره کردم تشخیص این مسئله چندان سخت نبود نمی دونم شما از کجا به این نتیجه رسیدی که من گفتم که حتما باید ببرم!!!!
2 . وقتی میگید یه بازی کامپیوتریه و هوش نداره و چند خط برنامست کاملا صحبت های شما منطقی به نظر میرسه
پس هوش مصنوعی اینجا چه نقشی داره؟
3 . شما هم از PES جوری دفاع می کنید که انگار سازندش باباتونه!!!
در مجموع اگه صحبتی راجب به نکاتی که گفتم دارید می شنوم وگرنه اگه بخواید اینطوری ادامه بدید نیازی نمی بینم با شما راجب این مسئله صحبت کنم چون بحث های غیر منطقی به جایی نمیرسه![]()
شما روی super star بازی نکنی 80% مشکلاتت حل میشه !
یعنی اینکه روی SUPER STAR باشه بازی باید غیر واقعی بشه؟
این رو هم اضافه کنم که :
بعد من نمی دونم دوستان چرا میخوان کسی رو غیر حرفه ای نشون بدن!! بنده 10 ساله دارم PES بازی می کنم و مشکل من اصلا باخت در بازی نیست چون اصلا خیلی کم میبازم حتی توی حالت SUPER STAR شات مستر لیگ هم موجوده برای اثبات ادعام
مشکل من غیر واقعی شدن بازیه همین!!! چندان درکش سخت نیست
Last edited by milad0x; 03-02-2015 at 13:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)