تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 300 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

بنظرم برای سه ستاره کردن بالون لاوا عالیه اما برای دو ستاره گولم پکا راحت تره .

راستی بنظرتون میشه تاون 9 رو با پکا گولم 3 کرد ؟ شما در کلن تجربه اینچنینی داشتید ؟ چون من و بقیه تاون 9 های کلن تا حالا با گولم پکا سه ستاره نشدیم .

-
    اتک بالن خیلی نکات ریز داره که باید رعایت بشه تا سه بشه ...
    بله من با گولم چهار و پکا سه تان هال نه ماکس رو هم چند بار سه کردم ....بیشتر به مپ طرف بستگی داره ...اگه باز باشه راحت سه میشه ..اما اگه بسته باشه و دیوراش تو هم باشن دو بیشتر نمیشه ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

راستی بنظرتون میشه تاون 9 رو با پکا گولم 3 کرد ؟ شما در کلن تجربه اینچنینی داشتید ؟ چون من و بقیه تاون 9 های کلن تا حالا با گولم پکا سه ستاره نشدیم .

-
    من یه بار با گولم و ویزارد و ویچ۲ سه شدم تاون ۹ لول ۱۰۲

ولی خب اتفاقی بود. واسه سه کردن تاون هال ۹ با دیوار ۸ به بالا باید لاوالون یا بالونیون زد که البته خیلی سخته

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

چجوری خو

Sent from my G630-U20 using Tapatalk
    برین تو این سایت کاملا اموزش داده
    کامنت هارو هم بخونین خیلی کمک میشه براتون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام.

ما یه عضو جدید داشتیم که تاون هفت بود،همه اتک های معمولیشو با دراگ میزنه که این یعنی با توجه به زمان ساخت دراگ بیشتر ازچند اتک در طول روز نمیتونه بده،اما در کمال تعجب الان در عرض چن ماه داره میشه مکس تاون هشت ،همه دیواراش هشت،کینگ ده،هوگ چهار گولم2 و پکا3!!!
    چون طرف رو میشناسم میدونم اهل خرج کردن پول واسه جم نیست،هیچ وقتم بوست نمیزنه!
    الان از منم داره میزنه جلو در واقع!
    میخواستم بدونم من که کلا از صب ات میدم تا شب ،پدر در اومده تا مثلا تسلاها رو شیش کنم ،ایشون با این وضعیت چطور تونسته همه دفاعیاتشو مکس کنه؟
    نمیدونم ولی اونجوری که میگین نیست ...اتک با دراگ هر 1 و نیم ساعت یبار میشه زد ...هر اتک هم حداق سیصد تا میشه گلد و اکسیر گرفت و هزار تا دوهزار هم دارک ...ینی در روز شاید سه چهار میلیون بشه گلد جمع کرد شایدم اگه بیشتر بازی میکنه بیشتر ...ولی من بشخصه با ارچر بربر روزی 10-12 میلیون میزنم ...دارم هم 15-20 تا ...فقط باید زیاد انلاین باشی و بدونی کدوم کاپ لوتش خوبه ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تاون 7 چه کاپی خوبه واسه لوت؟ الان 1270 هستم

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

من کاپم2040تاستست تاون8هستم ....دفاعی هام هم خیلی ضعیفنکلا عشقی بازی می کنم همیشه هم دراگ دونات می کنم با دراگ هم میرم اتک

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

چجوری خو

Sent from my G630-U20 using Tapatalk
    بزن رو اون چرخ دنده بخش تیکتس یا ساپورت بود. دقیق الان یادم نیست

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

نمیدونم ولی اونجوری که میگین نیست ...اتک با دراگ هر 1 و نیم ساعت یبار میشه زد ...هر اتک هم حداق سیصد تا میشه گلد و اکسیر گرفت و هزار تا دوهزار هم دارک ...ینی در روز شاید سه چهار میلیون بشه گلد جمع کرد شایدم اگه بیشتر بازی میکنه بیشتر ...ولی من بشخصه با ارچر بربر روزی 10-12 میلیون میزنم ...دارم هم 15-20 تا ...فقط باید زیاد انلاین باشی و بدونی کدوم کاپ لوتش خوبه ...
    10-12 میلیون؟ لوا میزنی اینقد؟؟؟ :|

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من خودم اصلا اهل بازی نیستم ولی پسر همکارمان که تبلت asus fe375cg دارد، بطور ناگهانی clash of clans دیگر در تبلتش اجرا نمیشود.
    هیچکاری هم نکرده و این اتفاق کاملا ناگهانی افتاده. الان که روی آیکونش میزنی، صفحه سیاه میشود و هیچ اتفاقی نمیفته.

در یکی از سایتها هم دیدم که برای فرد دیگری مشکل مشابه پیش آمده بود و البته کسی نتوانسته بود راهنمایی کند.

بنظرتان چیکار کنه؟ چون نمیخواهد save های بازی اش هم از بین بره.

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

-
    آره تاون ده هم با این ترکیب سه میشه نه که جای خود داره. من خودم سه تا گالم دو تا پکا 16 تا ویزارد و کستل رو هم جاینت میبرم و گاهی اوقات سه میشه ولی دیگه خیالم بابت دو ستاره راحته!

سلام دوستان

من خودم اصلا اهل بازی نیستم ولی پسر همکارمان که تبلت asus fe375cg دارد، بطور ناگهانی clash of clans دیگر در تبلتش اجرا نمیشود.
    هیچکاری هم نکرده و این اتفاق کاملا ناگهانی افتاده. الان که روی آیکونش میزنی، صفحه سیاه میشود و هیچ اتفاقی نمیفته.

در یکی از سایتها هم دیدم که برای فرد دیگری مشکل مشابه پیش آمده بود و البته کسی نتوانسته بود راهنمایی کند.

بنظرتان چیکار کنه؟ چون نمیخواهد save های بازی اش هم از بین بره.
    بازی رو از طریق گوگل پلی به آخرین نسخه آپدیت کنید احتمالا درست بشه.
    Last edited by migmig3000; 04-08-2015 at 22:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •