اتک بالن خیلی نکات ریز داره که باید رعایت بشه تا سه بشه ...
بله من با گولم چهار و پکا سه تان هال نه ماکس رو هم چند بار سه کردم ....بیشتر به مپ طرف بستگی داره ...اگه باز باشه راحت سه میشه ..اما اگه بسته باشه و دیوراش تو هم باشن دو بیشتر نمیشه ...
اتک بالن خیلی نکات ریز داره که باید رعایت بشه تا سه بشه ...
بله من با گولم چهار و پکا سه تان هال نه ماکس رو هم چند بار سه کردم ....بیشتر به مپ طرف بستگی داره ...اگه باز باشه راحت سه میشه ..اما اگه بسته باشه و دیوراش تو هم باشن دو بیشتر نمیشه ...
من یه بار با گولم و ویزارد و ویچ۲ سه شدمتاون ۹ لول ۱۰۲
ولی خب اتفاقی بود. واسه سه کردن تاون هال ۹ با دیوار ۸ به بالا باید لاوالون یا بالونیون زد که البته خیلی سخته
برین تو این سایت کاملا اموزش داده
کامنت هارو هم بخونین خیلی کمک میشه براتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم ولی اونجوری که میگین نیست ...اتک با دراگ هر 1 و نیم ساعت یبار میشه زد ...هر اتک هم حداق سیصد تا میشه گلد و اکسیر گرفت و هزار تا دوهزار هم دارک ...ینی در روز شاید سه چهار میلیون بشه گلد جمع کرد شایدم اگه بیشتر بازی میکنه بیشتر ...ولی من بشخصه با ارچر بربر روزی 10-12 میلیون میزنم ...دارم هم 15-20 تا ...فقط باید زیاد انلاین باشی و بدونی کدوم کاپ لوتش خوبه ...
تاون 7 چه کاپی خوبه واسه لوت؟ الان 1270 هستم
من کاپم2040تاستست تاون8هستم ....دفاعی هام هم خیلی ضعیفنکلا عشقی بازی می کنم همیشه هم دراگ دونات می کنم با دراگ هم میرم اتک
![]()
بزن رو اون چرخ دنده بخش تیکتس یا ساپورت بود. دقیق الان یادم نیست
10-12 میلیون؟ لوا میزنی اینقد؟؟؟ :|
سلام دوستان
من خودم اصلا اهل بازی نیستم ولی پسر همکارمان که تبلت asus fe375cg دارد، بطور ناگهانی clash of clans دیگر در تبلتش اجرا نمیشود.
هیچکاری هم نکرده و این اتفاق کاملا ناگهانی افتاده. الان که روی آیکونش میزنی، صفحه سیاه میشود و هیچ اتفاقی نمیفته.
در یکی از سایتها هم دیدم که برای فرد دیگری مشکل مشابه پیش آمده بود و البته کسی نتوانسته بود راهنمایی کند.
بنظرتان چیکار کنه؟ چون نمیخواهد save های بازی اش هم از بین بره.
آره تاون ده هم با این ترکیب سه میشه نه که جای خود داره. من خودم سه تا گالم دو تا پکا 16 تا ویزارد و کستل رو هم جاینت میبرم و گاهی اوقات سه میشه ولی دیگه خیالم بابت دو ستاره راحته!
بازی رو از طریق گوگل پلی به آخرین نسخه آپدیت کنید احتمالا درست بشه.
Last edited by migmig3000; 04-08-2015 at 22:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)