تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 249 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

نیلسون با بازیکنان پرسپولیس خداحافظی کرد

دروازه‌بان پرسپوليس در پايان هفته سي‌ام با هم‌تيمی هاي خود خداحافظي کرد.

در پايان اين بازي نيلسون کوريا با هم‌تيمي‌هايش و هواداران در پرسپوليس خداحافظي کرد و ظاهرا قرار نيست فصل آينده در پرسپوليس بماند.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی دوست دارم ساله دیگه هم تو پرسپولیس بمونه...
    بعد از چند سال که پرسپولیس معضل دروازه بان مطمئن داشت، اومد و خیال مارو راحت کرد.
    ولی خوب سن و سالش بالاست.
    از طرفی فکر کنم دیگه باید امیر عابد زاده خودشو نشون بده!!! (فکر کنم خوب باشه ولی نه در حد باباش)
    .
    راستی خلعتبری گفته که چون باشگاه، قسط آخر رو به عجمان نداده ساله دیگه احتمالا باید برگردم به عجمان
    و بقیه بازیکنان هم به خاطر این بدقولی ها توی زمینه ی مالی، می خوان برن.
    .
    .
    هفته پیش یه روزنامه ای زده بود، سید جلال با قطری ها صحبت کرده و احتمال خیلی بالا میره
    و همون روز، روزنامه ی پیروزی از قول سید جلال نوشته بود: اگر بخواهند تمدید می کنم.
    .
    خداکنه بچه ها سال بعد تیم رو توی آسیا تنها نذارن.

2. 10 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

تبريك ميگم كسب سهمه اسيا ورتبه دومي جدول رو به هر حال روز شيريني بود خودتون ميدونيد چرا

با وجودي كه به نظرم شايسته ترين تيم واسه قهرماني ليگ فقط پرسپوليس بود ولي با اين شرايط كه براي تيم درست كردن شاهكار كردن و مستقيم رفتند اسيا. به نظرم پر سپوليس استارت خودشو زد .
    حضور تو اسيا باعث ميشه كه تيم قوي تري واسه فصل بعد ببنديم يا حد اقل بيشتر بازيكناي مفيدمونو بتونيم نگه داريم.

تو اين هفته هاي پاياني تمام تلاششونو كردن كه پرسپوليسو زمين بزنن وشروع بكنن به مقاله نويسي ، تيتر زني عليه تيم و كوبيدن و سيبل كردن پرسپوليس كه خدا رو شكر با برد شيرين مقابل استقلال خوزستان وكسب سهميه مستقيم پرسپوليس همه رو به نوعي فيتيله پيچ كرد.

تيمهاي ديگه به صغيرو كبير باختن ولي پرسپوليسو سيبل رسانه اي كردن وبقيه تو ارامش نشستند خودشونو باد زدن . خدا رو شكر پرسپوليس همه معادله ها رو بهم زد.

سال بعد همين كادر حفظ بشه و تيم تقويت بشه شك نكنيد قهرمانيم

4. 13 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوشحالم که قرمزهای ایران صدرنشینهای این دوره از لیگ برتر شدن
    و نایب قهرمانی پرسپولیس رو هم به دوستان تبریک میگم
    امروز یاد شعاری افتادم که چندین سال پیش در ورزشگاه تختی اهواز میگفتیم
    روبرو میگفتن
    فولاد، پرسپولیس
    ما میگفتیم
    منچستر انگلیس(البته من بلند تر از همه فریاد میزدم لیورپول انگلیس)
    ..............................

دایی ابتدای فصل گفت که هدف ما کسب سهمیه آسیاست
    و خوشحالم که به این هدفش رسید

چنتا نکته
    در پستهای بعضی از دوستان پرسپولیسی خوندم که پرسپولیس حقش بود قهرمان بشه اما اجازه ندادن
    اجازه بدین حق رو در چارچوب فوتبال تعریف کنیم و ببینیم که چه تیمی با قوانین فوتبالی حقش قهرمانی بوده

فوتبال به شکل ساده یعنی اداره درست یک تیم در داخل و بیرون زمین بر اساس قوانین نوشته و نانوشته فوتبالی
    یعنی مدیریت در عالی ترین درجه(به نسبت امکانات هر کشوری) و بر اساس یک بودجه مشخص فضا رو برای تمرین کردن یک تیم فراهم کنه
    و البته مهمترین عامل این مدیریت آرامشی هست که تیم باید در سایه اون هدایت بشه

آیا مدیریت پرسپولیس مدیریتی همراه با آرامش بود؟
    آیا مدیریت پرسپولیس بر اساس یک بودجه مشخص هزینه کرد؟(یکی از مهمترین دلایل آرامش یک تیم)
    آیا فضای مناسبی برای تمرین تیم فراهم کرد؟

پاسخ منصفانه به این سوالات بخشی از حقانیت پرسپولیس برای رسیدن به قهرمانی رو مشخص میکنه

در ادامه بحث مدیریت میرسیم به کادر فنی و در راس اون سرمربی

آیا دایی تونست حواشی اطراف بازیکنا رو کنترل کنه؟
    آیا دایی در ارنج کردن تیم و بر اساس قانون نانوشته فوتبال در بازی گرفتن از بازیکنای آماده تر درست عمل کرد؟
    سرمربی یک تیم باید در برابر حواشی سپر محافظتی بازیکنا باشه و به نوعی مدریت حواشی فوتبال رو بلد باشه(سرمربی گاهی باید در زمان مناسب جلوی حاشیه ها رو بگیره یا سکوت کنه و گاهی بر اساس منافع تیمش باید تولید حاشیه کنه کاری که مثلا مورینیو یا از اون بهتر فرگوسن به خوبی انجام دادن و میدن)
    آیا دایی زمانبندی مناسبی برای جلوگیری از حاشیه یا تولید حاشیه داشت؟

مثلا در رابطه با بازی سپاهان و اون اشتباه قهرمانی دایی در بهترین زمان سر و صدا کرد اونم بدون تعارف اما به نظر من نتونست اون رو کنترل کنه و در زمان مناسبی سکوت کنه
    دایی امسال بهترین فرصت رو برای تبدیل شدن به محبوترین چره در بین هوادارن پرسپولیس از دست داد
    دایی حتی میتونست کسی مثل کریمی رو هم از دور خارج کنه
    فقط به این شرط که میتونست به شکل اصولی و حرفه ای حواشی رو کنترل کنه

مثلا در بازی با سپاهان مردم همگی متوجه ماجرا شدن و دایی هم به موقع حرفش رو زد اما کش دادن مسئله دقیقا وجهه خود دایی رو هم خراب کرد
    یا در مورد مصاحبه های کریمی که به نظر من سکوت در مقابل تمام مصاحبه ها حرفه ای ترین کاری بود که میتونست انجام بده

دایی به شکل عجیبی هنوز عملکردی صفر و صدی داره
    یک روز به شکل شگفت انگیزی اونقدر باهوش و خوب عمل میکنه که میشه گفت فراتر از سطح آسیا مربیگری میکنه
    مثل خرید عباس زاده، تمرین دادن به اون در نیم فصل اول و در بهترین زمان بازی دادن به اون در نیم فصل دوم
    یا کشف موجود شگفت انگیزی مثل کفشگری که به طور قطع یک ماسکرانو در سطح آسیاست(اگر مصدوم نمیشد گمشده تیم ملی بود)

ولی گاهی اونقدر بد عمل میکنه که من به شک میفتم که این همون آقای گل دنیاست؟
    مثل ارنج و هدایت تیم در بازی قبلی مقابل راه آهن که از ابتدا تا انتها فقط و فقط اشتباه پشت اشتباه داشت
    یا سکوتش در برابر رفتارهای صادقیان که گاهی آدم این احساس رو میکرد که دایی داره به وسیله صادقیان انتقامش از حواشی اطراف پرسپولیس رو میگیره

با در نظر گرفتن مجموعه این بحث و پاسخ به سوالات اون میشه گفت پرسپولیس واقعا حقش بوده قهرمان بشه یا نه

از نظر من تیمی حقشه قهرمان بشه که در بیرون و داخل زمین متوازن و متعادل حرکت کنه اونهم آهسته و پیوسته
    تیمی که حاشیه داره در واقع بازی بیرون از زمین رو باخته چنین تیمی حتی اگر درون زمین ببره باز هم حرکت کلیش توازن و تعادل مناسب رو نداره

نکات امیدوار کننده

این تیم امسال خیلی خوب بسته شد
    در واقع دایی امسال یک رنسانس رو در پرسپولیس آغاز کرد

حالا بدون شک میشه گفت دایی یک کاشف بازیکن و یک بازیکن ساز عالیه
    قطعا باید حفظ بشه و حفظ کردن دایی حتی مهمتر از حفظ کردن بازیکناست
    یک نکته اساسی
    پنج تیم اول تیمهایی بودن که مربیشون رو عوض نکردن

بازیکنای خوبی داریم که احتمال موندنشون در تیم زیاده مثل عباس زاده یا کفشگری
    اگر به عباس زاده دقت کرده باشین بازی به بازی اونقدر پیشرفت کرد که کم کم پشت ضربات ایستگاهی هم می ایستاد

پرسپولیس جوان شد و اگر دایی بمونه من مطمئنم سال آینده جوانتر هم میشه
    باور کنید این از قهرمانی هم برای این تیم با ارزش تره

اگر علی دایی سال آینده از کادر بهتری در کنار خودش استفاده کنه به ویژه یک بدنساز و تمرین دهنده خارجی این تیم در صورت حفظ 90 درصد نفراتش قابلیت قهرمان شدن در آسیا رو داره

بعد از مدتها دوری حالا که اومدم زیاد حرف زدم
    در پایان بازم نایب قهرمانی و آسیایی شدن رو تبریک میگم

6. 18 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

نیلسون با بازیکنان پرسپولیس خداحافظی کرد

دروازه‌بان پرسپوليس در پايان هفته سي‌ام با هم‌تيمی هاي خود خداحافظي کرد.

در پايان اين بازي نيلسون کوريا با هم‌تيمي‌هايش و هواداران در پرسپوليس خداحافظي کرد و ظاهرا قرار نيست فصل آينده در پرسپوليس بماند.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی دوست دارم ساله دیگه هم تو پرسپولیس بمونه...
    بعد از چند سال که پرسپولیس معضل دروازه بان مطمئن داشت، اومد و خیال مارو راحت کرد.
    ولی خوب سن و سالش بالاست.
    از طرفی فکر کنم دیگه باید امیر عابد زاده خودشو نشون بده!!! (فکر کنم خوب باشه ولی نه در حد باباش)
    .
    راستی خلعتبری گفته که چون باشگاه، قسط آخر رو به عجمان نداده ساله دیگه احتمالا باید برگردم به عجمان
    و بقیه بازیکنان هم به خاطر این بدقولی ها توی زمینه ی مالی، می خوان برن.
    .
    .
    هفته پیش یه روزنامه ای زده بود، سید جلال با قطری ها صحبت کرده و احتمال خیلی بالا میره
    و همون روز، روزنامه ی پیروزی از قول سید جلال نوشته بود: اگر بخواهند تمدید می کنم.
    .
    خداکنه بچه ها سال بعد تیم رو توی آسیا تنها نذارن.
    این خبر رو همه سایتها نوشتن الا سایت خود باشگاه
    یا تایید نشده یا آخرین نفر هستند که خبر رو میزنن

حضورش برای تیم لازمه مگر اینکه حامد لک یا بیرانوند رو بتونیم جانشینش کنیم
    عابدزاده و محمدی هم که خیلی فاصله دارن

در مورد سایر بازیکنان هم،اکثرا منتظر مشخص شدن واگذاری باشگاه خواهند موند،حالا شاید یکی دو بازیکن که پیشنهاد خیلی خوبی از خارج داشته باشند برن
    مابقی بعد از جام جهانی تیمشون رو انتخاب میکنن

اگه سهمیه نمیگرفتیم که اکثرا میرفتن،خدارو شکر سهمیه خیلی توی موندن بازیکنان موثره
    هرچند برخی بازیکنان هم رفتنشون بهتر از موندنشون هست

فعلا باید پرسپولیس واگذار بشه
    کادر فنی حفظ بشه
    بازیکنان کلیدی و اسکلت تیم + جونان حفط بشن
    با توجه به خروجی ها و نقاط ضعف تیم،خریدهای خوبی صورت بگیره

8. 9 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تبریک به همه فصل نسبتا خوبی داشتیم ولی با نواقص و حواشی زیاد که امیدوارم تو فصل بعد یک کادر مدیریت خوب مجرب برطرف بشه. اما نظرم شخصی خودم درباره خطوط مختلف.
    1.نکته اول که خیلی مهم هست با خداحافظی نیلسون باید یک گلر مطمعن و خوب داشته باشیم.
    2. خط دفاع خوبی داشتیم و به نظرم همین بازیکن ها حفظ بشن خوب هست .
    3. دفاع هافیک به نظرم خوب بودیم ولی حقیقی به نظرم کفشگری خیلی بهتر از حقیقی بود و خیلی بی ادعاتر از دهنوی و حقیقی بود وتونست بین هوادرها برای خودش محبوبیت کسب کنه امیدوارم یک بازیکن جوان دیگه مثل کفشگری داشته باشیم تا جای بازیکنهایی که برای تیم ناز میکنن(حقیقی) رو بگیرن.
    3. خط هافبک خوبی داشتیم اما مثل همه فصل ها جای یک بازی ساز خوب خالی هست و نظری ندارم که کی باشه بهتر هست ولی حدادی فر شاید گزینه خوبی باشه .
    4. خط حمله به امید استفاده از جوان ها و پر انرژی ها نه امثال سید صالحی و حاتمی که هر فصل رنگ عوض میکنن. واقعا عباس زده تو چند بازی اخر خیلی به تیم کمک کرد.
    در مورد کادر فنی اگه همین کادر بمونه امیدوارم یه تجدیدی تو انتخاب دستیار بکنه در غیر اینصورت قطعا به مشکل میخوریم چون تو شرایط سخت توانایی کمک به مربی ندارن. در کل امیدوارم یه کادر فنی بهتری به تیم ملحق بشه.
    در کل به نظر من حق به حق دار رسید و فولاد تیم خوبی بود و به حقش رسید

10. 4 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستان یک سوال الان فصل بعد محسن مسلمان برمیگرده ذوب آهن خانزاده و غریبی هم میان پرسپولیس دیگه

امیدوارم نیلسون حفظ بشه تو این سالها دروازبانهای ایرانی عملکرد مثبتی در پرسپولیس نداشتن قبل اومدن نیسلون آسمیر اودوکیچ هم که زمان دنیزلی دروازه بان پرسپولیس بود خیلی عالی بود

12. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نیلسون کوریا

خداحافظ قهرمان
    کسی حتی فکرش رو هم نمیکرد روزی مردی پیدا بشه که بتونه یاد عابدزاده رو برای پرسپولیسیها زنده کنه
    اما تو این کار رو کردی
    تو با دروازبانی خوبت یه قهرمانی به ما هدیه کردی مهم نیست که دیگران اون رو از چنگمون بیرون آوردن
    بعد از این باید کسی پیدا بشه که در آینده بتونه یاد تو رو برامون زنده کنه
    خداحافظ قهرمان

14. 11 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

سلام دوستان عزیز راستش من نگران فصل آینده هستم معلوم نیست چه بازیکنایی تو تیم بمونن خلعتبری-صادقیان -حقیقی-نیلسون-حسینی و... با این وضع بدهی باشگاه و طلب بازیکنا اصلا معلوم نیست دایی رو نگه دارن شاید گل محمدی رو جایگزین کنن به هر حال فصل آینده تیم میخواد تو آسیا بازی اگر اینا رو ازدست بدیم خیلی بد میشه من احتمال زیاد میدم صادقیان فصل آینده اروپا باشه و حتی حقیقی . مسلمان هم احتمال بازگشتش به ذوب اهن زیاده و حدادی فر هم بعید میدونم ذوب اهن ازدستش بده

16. 3 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

دوستان یک سوال الان فصل بعد محسن مسلمان برمیگرده ذوب آهن خانزاده و غریبی هم میان پرسپولیس دیگه

امیدوارم نیلسون حفظ بشه تو این سالها دروازبانهای ایرانی عملکرد مثبتی در پرسپولیس نداشتن قبل اومدن نیسلون آسمیر اودوکیچ هم که زمان دنیزلی دروازه بان پرسپولیس بود خیلی عالی بود
    مدیر عامل ذوب آهن امروز صبح گفتن که مسلمان حتما به ذوب آهن برمیگرده
    .
    طبق قانون باید غریبی و خانزاده هم برگردن مطمئن باشید که هر دو شون فوق العاده هستن و چیزی از صادقیان و دیگر جوونای تیم کم ندارن.
    .
    در ضمن امکان داره امارات اسم جعلی " خلیج ع ر ب ی " رو از لیگش برداره و اگه این اتفاق بیفته، تیم عجمان گفته حتما خلعتبری رو جذب می کنیم!!!

لیست جدید تیم ملی از طرف کیروش برای اردوی آفریقای جنوبی منتشر شد.

و پرسپولیس با هفت نماینده، بیشترین نماینده رو توی لیست داره.

18. 9 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اینم یه لینک خدمت دوستان برای بهتر شدن حالتون
    چاکریم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •