تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 302 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کاشکی تعداد تعویض ها 10 بود !

دی ماریا:هر توپی برسه باید برداره تنهایی بره 6-7 نفر رو دریبل کنه 99% مواقع هم لو میره کلا به پاس دادن اعتقادی نداره + پنالتی خیلی قشنگی زد !
    استاد بنزما:مهاجم خوب رو با موقعیتهایی که از دست میده بشناس! برای بنزما باید 5-6 موقعیت عالی فراهم کرد تا بالاخره بعد از جفت و جور شدن پاها بتونه گل بزنه
    په په: تو این مقطع حساس هر بازی یک نفر اشتباه مرگبار میکنه!په په هم با اقتدار خودش رو به لیست اضافه کرد ...
    استاد بزرگ راموس:بعد از ال کلاسیکو تو هر بازی مهاجمین حریف زوم کردن به پنالتی گرفتن از راموس یعنی واقعا روش حساب میکنن!خطاها و اخطارهای بی مورد و البته پاسهای اشتباه بماند
    دیگه در مورد ایارامندی و کارواخال هم صحبتی نمیکنیم

تیم:

حضور دیماریا بنزما بیل در ترکیب اولیه و عقب نشستن به امید ضد حمله اشتباه کارلتو بود با حفظ توپ ضعیف(البته وضعیت زمین بی تاثیر نبود) و پاسهای با ریسک بالا تو عرض یا به عقب نمیشه کاری پیش برد واقعا درصد خطای پاسهای رئال بسیار بالا بود... بعد از گل اول هم که مدیریت بازی تعطیل!

تعویض:

ایسکو حتما باید بیاد جای ایارامندی و البته دی ماریا که معمولا با روحیه باشه دقیقه 60 تخلیه میشه ...

2. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته کسرا جان کسی‌ که این چند سال اخیر حواشی ال‌ کلاسیکو‌ها رو دنبال کرده باشه، نحوه صحبت کردن کاسیاس رو به خصوص بعد چند باخت پشت سر هم رئال از یاد نبرده. لازم نیست یادآوری کنم که؟ کلا عادت کردیم به دو نوع متفاوت از مصاحبه‌ها یکی‌ بعد باخت یکی‌ بعد برد.
    چطور بعد حرکات په په رو کاسکوئرو یا پیاده روی از قصد رو دست مسی صحبتی‌ از "Slap" اینا نبود؟همه هم می‌دونیم این عکس‌العمل کاسیاس بخاطر حمایت په په جلو مو بوده و ربطی‌ به قضایا دیگه نداره. بعد کسی‌ که فوتبال بازی کرده باشه میدونه که یه تماس جزئی صورت و استوک، حداقل آسیبش خراش رو صورت بازیکن هست حالا اگه عمدی باشه که دیگه کامل آثارش رو باید رو صورت په په دید.

چابی هم تو مصاحبش گفته: سرجیو انسان راستگویی است و وقتی می گوید که از عمد به په په ضربه وارد نکرده است، من باور می کنم. البته که این اتفاق از تصوایر نیز مشخص است. اما متاسفانه بازیکنان رئال مادرید و به خصوص هم تیمی‌هایش در تیم ملی اسپانیا حملات زیاد و ناجوانمردانه‌ای را درچند روز اخیر متوجه او ساخته اند.

در ضمن نحوه صحبت کردن و کردیت دادن رو ما بعد مصاحبه چابی میدیم که بعد باخت به رئال "کوپا" برای تیمتون دست می‌زنه و تبریک میگه. البته برعکس این قضیه رو هرچی‌ جستجو می‌کنیم به یه نمونه هم برخورد نمی‌کنیم. یا اینکه یه بازیکن مثل پویول که از لحاظ اخلاقی‌ الگوست، که به جا دامن زدن به حواشی ال‌ کلاسیکو مثل قضیه دزدی یا همین Slap زدن. تو الکلاسیکو حتی نمیذاره پیکه فندک رو به داور نشون بده و ازش می خواد که فقط بازیش رو بکنه! اینجا باید قضاوت کرد رو تفاوت ها

واکنشا دنیا فوتبال بعد حرکت په په و بوسکتس نشون میده مردم گول مانور هایه تبلیغاتی رو نمی‌خورن و فرق بزرگنمایی یا حقیقت رو به‌خوبی درک می‌کنن، خارج از اون چیزی که بعضی‌ها دوست دارن نشون بدن و بهربرداری کنن.
    اگر یادآوری کنی، ممنون میشم. تو این فرصت من یه چیز رو یادآوری کنم، کل صحبت شما سر اینه که چرا کاسیاس سر فلان جریان تماس نگرفت؟ علتش رو خودش توضیح داد. کاسیاس گفت "تو این ۱۵ سالی که بازی کردم، تا حالا این همه تنش ندیده بودم، حس کردم گروه داره متلاشی میشه و از اونجایی که من نماینده کشورم هستم، باید عکس العمل نشون میدادم." فکر کنم همه چیز روشن هست و جای اما اگر نداره. مگر اینکه ما، از اینجا، با این سن و تجربه کم، بخوایم قضاوت کنیم کاسیاس زمان درستی تصمیم گرفته یا نه.

اصلاً نمیخوام وارد این موضوع بشم که شدت ضربه سرجیو چقدر بود و ... همین که عمدی بودنش مشخص هست، کافیه. حالا مسی دستش شکست یا جای استوک های په په رو Instagram کرد؟ گاهی فقط Poke کردن یه بازیکن برای تحریک روانیش کافیه.

نمیدونم چه نیازی هست پای پویول رو وسط بکشیم، هر دو باشگاه اسطوره هایی داشتن که نه تنها تو بازی اسطوره بودن، بلکه خارج بازی هم بودن (نمونه رئالیش: رائول). این فقط بحث رو بیهوده باز میکنه.

درباره دست زدن ژاوی و بزرگنمایی (که من یادم نمیاد کی ژاوی دست زد اما بنا را، رو صداقت و آگاهیت میذارم)، این میتونه صرفاً سیاست ژاوی باشه و بس. وگرنه، چرا برعکس این موضوعِ تماس گرفتن رخ نداد؟ در مورد بزرگنمایی، پیشنهاد میکنم یه دور بری Game ای رو که از رو حرکت په په ساختن رو بازی کنی! اتفاقی که فکر نکنم سر بوسکتس افتاده باشه.

سخن آخر، همه ی اینا رو در ذهن داشته باشیم و بعد به یاد بیاریم په په درسته که قبول نکرد کارش عمدی بوده، اما حداقل از مسی پوزش خواست. اما بوسکتس حتی قبول نمیکنه که این کار رو کرده... و این بار اولی نیست که ژاوی از این نوع مصاحبه ها میکنه، فراموش نکردیم چطور هیزم میریخت تو آتیش درگیری مورینیو با بازیکنا.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تبریک بابت صعود.این نتیجه رو مدیون کاسیاس هستیم واقعا دمش گرم

6. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دقیقا به همون روشی که دورتموند سال قبل صعود کرد امسال هم رئال صعود کرد
    سال قبل باید تو خونه 1 گل میزدیم و الان هم دورتموند باید این کار رو میکرد !!!

تیم هم افتضاح بود

فقط کارواخال - کاسیاس - آلونسو خوب بودن
    بقیه همه افتضاح بودن
    واقعا نبودن رونالدو خیلی اذیت میکرد

مصدومیت ها هم که دیگه دست از سر رئال بر نمیدارن

مارسلو یکی از بهترین مدافع هایی که تو حمله کمک میکنه
    یکی از بهترین هافبک هامون یعنی خدیرا مصدومه
    2 تا هم از بهترین مهاجم ها رونالدو و خسه !!!!!!

با این وضع مرحله بعد خیلی سخت خواهد بود
    البته رونالدو میرسه به بازی و مارسلو !!

نیمکت هم در حال حاضر ضعیف شده !! و زیاد نمیشه به تعویض ها امیدوار بود !!!

8. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

در واقع:
    کاسیاس 3 - دورتموند 2

تبریک بابت صعود.

10. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازی تموم شد، نتیجه واقعاً جالب بود. شباهت هایی داشت به بازی برگشت سال پیش تو برنابئو. فقط با این تفاوت که بازیکنان دورتموند ۵۵ دقیقه در آرزوی گل سوم موندن! رئال سه سال بود که نشده بود تو یه بازی گل نزنه، اما حالا اون رکورد صفر شد. رئال برای چهارمین سال پیاپی به نیمه نهایی رفت. از دست دادن پنالتی، نه تنها یاس رو به تیم ما آورد، بلکه امید اونا رو بیشتر کرد.

رو دو اشتباه فردی از په په و ایرامندی، گل خوردیم. تیم تو میانه میدان ضعیف بود و مصدومیت خدیرا دست آنجلوتی رو برای گذاشتن یه هافبک دفاعی با تجربه بسته بود.

چه خوب شد که نیازی به تعویض رونالدو نشد.

نمرات بازیکنان

12. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

و کوهی به نام ایکر کاسیاس
    بازی رو برامون نگه داشت. چقد خوبه که بازی فینال حذفیم داریمش تا بارم خیالمون راحته که ما دیوار داریم توی دروازه
    +
    این جور حذف شدنا خیلی درد داره ما پارسال این دردو کشیدیم امسال داغو گذاشتیم دلشون.
    اما واقعا اکثر تیم بد بودن.
    ایسکو که اومد بازی رو اروم تر کرد اون وسط.
    مشکل اصلی رئال هم جناب په په بود. یه روز خوبه یه روز اینجوری

14. 5 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

اول از همه من باید بگـم که دورتمـوند واقعاً یکی از شگفت‌انگیزترین تیم هایه که دیدم .
    قصد هم ندارم بگم کی بد بود و فلان چون پست ـم طولانی خواهد شد فقط بگم که بهترین بازیکن رئال بدونِ شک مودریچ بود . این بازی با این شرایط فقط حفظ توپ و بازی مهم بود و تنها کسی که این کار رو انجام میداد مودریچ بود . حالا بقیه یا زیرتوپی میزدن یا این پاشون به اون پاشون میگفت پِخ [ دقیقاً منظورم بنزماست ] و ... .
    ضمنِ اینکه تعویضِ ایسکو به جای ایارمندی کاملاً به جا بود و به نظرِ من ایسکـو باید فیکس میبود . حالا بازی قبلی رو خوب نبوده دلیل نمیشه این بازی هم خراب کنه ضمن اینکه ایارمنـدی هنوز خیلی پخته نشده . میشه روی لالیگا روش حساب کرد اما توی جام قهرمانان اروپا و ابرقدرت‌های اروپا ؟! اصلاً ! اما نکته‌ای که میخواستم بگم اینه که من احساس میکنم ایسکو اصلاً توی پست وینگر نمیتونه بازی کنه . این بازی نکته اینجا بود که دیماریا هم بود اما ایسکو رفت وینگر شد و دیماریا هافبک شد ! این کاملاً اشتباست به نظرِ من .

توی توییتر و فیس بـــ ـوک و هرجایی که میتونین این هشتگ زیر رو هم نقل کنین .
    #MorataShouldBeFix .

Hala Madrid

16. 3 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با این وضع بازی مرحله بعد 100% به هر تیمی بخوریم حذفیم....

به غیر از کاسیاس ( که اونم سیو فوق العاده ای نداشت و معمولی بود ) هر 10 نفر تو زمین افتضاح بودن....

آخه یکی نیست بگه این ایارامندی تو این چند وقت 1 بازی خوب (نه عالی) داشته که بابتش بالای 30 میلیون پول دادن ؟؟؟؟

دفاع وسط ها که بماند تو بازی های حساس یکی درمیون شاهکار به خرج میدن...

ژابی آلونسو انصافا دیگه سنش بالا رفته و اصلا کشش همچین بازیایی رو نداره و رسما وا داده بود... این وسط مودریچ یه خورده خوب بازی میکرد ولی نه در حد اسمم رئال

آقای دیماریا ک ه محض رضای خدا یه نکته مثبت تو حرکتاش دیده نشد.... گرت بیل هم از دیقه 60 به بعد slow motion شده بود....

درباره بنزما هم چیزی ندارم بگم جز

مرحله بعد اگه به بایرن بخوریم فک کنم با این اوضاع 7تایی شیم.... خدا رحم کنه

18. این کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بایرن مونیخ با بهترین سرمربی چند سال اخیرش یوپ هاینکس بیشتر از 2تا نتونست به رئال مادرید بزنه

اونجام اگه راموس سوتی نمیداد قدر اون 2تا سیو عالی کاسیاس در ضربات پنالتی میدونست پنالتیش هدر نمیداد رئال فینالیست بود

20. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •