تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 332 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

دوستان آیا آپدیت رسمی از کونامی برای درست کردن نقل انتقالات اومده؟یا باید صبر کنیم هنوز؟
    منظورم پچ های pesedit و...نیست
    رسمی از کونامی؟آیا اومده؟
    بازی رو نصب کن و بدون اینکه کرک کنی پچ PesEdit رو نصب کن تمام درست میشه همه چی هم نقل انتقلات درست میشه هم قسمت انلاین به بازی اضافه میشه

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستانی که بازی واسشون لگ داره یا تاخیر داره از توی ستینگ بازی رو از روی فول اسکرین در بیارن و بزارن روی windows mode سرعت بازی رو هم بزارن رو 1 و برن حال کنن واسه دوستان بنده این کار به خوبی جواب داده و بازی خیلی خوب شد
    دوستان من امتحان کردم،جواب داد.ممنون

3. 2 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

شوت عادی اگر خواستید بزنید که همه بلدند اما اگر خواستید شوتتون کمی قدرتش بیشتر شه شوت رو که فشار دادید هنگامی که توپ با پای بازیکن تماس پیدا کرد دوباره اون رو فشار بدید . اگر خواستید شوتتون به نقطه ای خاص بره و زود عمل کنه ، همراه با شوت شوک سمت چپ رو مخالف دروازه و مایل به چپ یا راست نگه دارید . اگر هم R2 رو همراه با شوت نگه دارید بغل پا می زنه (این رو همه بلدید) . تو نسخه 14 اگر در محوطه جریمه شوت رو همراه با L1 فشار بدید بر خلاف 13 که توپ از بالای دروازه بیرون می رفت در این نسخه توپ به صورت چیپ در دروازه قرار می گیره . البته فوت و فن های دیگه ای در شوت هست که نمیشه به صورت نوشتاری توضیح بدم

5. 2 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

شوت عادی اگر خواستید بزنید که همه بلدند اما اگر خواستید شوتتون کمی قدرتش بیشتر شه شوت رو که فشار دادید هنگامی که توپ با پای بازیکن تماس پیدا کرد دوباره اون رو فشار بدید . اگر خواستید شوتتون به نقطه ای خاص بره و زود عمل کنه ، همراه با شوت شوک سمت چپ رو مخالف دروازه و مایل به چپ یا راست نگه دارید . اگر هم R2 رو همراه با شوت نگه دارید بغل پا می زنه (این رو همه بلدید) . تو نسخه 14 اگر در محوطه جریمه شوت رو همراه با L1 فشار بدید بر خلاف 13 که توپ از بالای دروازه بیرون می رفت در این نسخه توپ به صورت چیپ در دروازه قرار می گیره . البته فوت و فن های دیگه ای در شوت هست که نمیشه به صورت نوشتاری توضیح بدم
    مرسی ولی به نظرم یکم تایم رفت و برگشت زیاده یعنی تا دکمه رو میزنی شوت نمیزنه یا مکث شوت میزنه تو سایتهای خارجی هم از این مورد شکایت داشتن حالا منتظریم ببینیم کونامی پچی چیزی میده بیرون واسه بعضی مشکلات یا نه

7. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از اون موقعی که بازی را گذاشتم روی Windows Mode و سرعت بازی را 1 کردم ، تاخیر توی پاس ها و شوت ها و تاخیر توی چرخش بازیکن ها بهتر شده !

شما هم اینکارو بکنید ، مطمئناً از بازی لذت بیشتری خواهید برد !

الان با این حالت ، استقلال برداشتم روی حالت سوپراستار ، آرسنال را 2-1 زدم با گل های فرهاد و ساموئل

9. 4 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه payamhetfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بازی رو نصب کن و بدون اینکه کرک کنی پچ PesEdit رو نصب کن تمام درست میشه همه چی هم نقل انتقلات درست میشه هم قسمت انلاین به بازی اضافه میشه
    تشکررررررررررررررررر

پس بااین حساب کمی بایدصبرکنیم تا رسمی کونامی بیاد چون من اهل pesedit نیستم
    بازهم ممنونم

11. این کاربر از payamhetfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه payamhetfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

گفتم این پست ر اینجا هم بزارم دوستان بخونن ببخشید کلا دو جا گذاشتم

با خوندن تمام پستهای دوستان که حتی نمیدونن چجوری جای دکمه های بازی رو عوض کنن و این رو باگ و ضعف کونامی میدونن حق میدم بهشون از بازی متنفر و بدشون بیاد

واقعا این نسخه از Pes دیگه بچه بازی نیست که زرتی بندازی توی عمق و گل و دوباره حریف همین کارو کنه واسه همین همه معترض شدن به این گیم پلی جدید

هر کی میخواد از این نسخه لذت ببره بهتره اصلا یا بازی نکنه یا اگه بازی میکنه از فاز و نوع بازی کردن تو Pes های قبلی بیاد بیرون چون جواب نمیده و حوصلتون سر میره

اتفاقا گیم پلی بازی عالی هستش چون تازه گیمر با تمام بازیکنای تیمش بازی میکنه نه فقط با دو نفر مثل نسخه قبل تو عمق و گل

این نسخه واسه کسائی قابل ستایشه که حوصله و دقت تو کار تیمی دارن و عاشق بازی کردن به نوع واقعی تر و طبیعی تر هستن نه روی حالت ارکید و سرگرمی

تنها مشکلی که این نسخه داره دیر عمل کردن شوت نسبت به زدن دکمه هستش و عیب دیگه تنها پر کردن پاور شوت برای یکبار و گرنه بازی مشکل دیگه ای نداره

چند دست روی حالت Basic بازی کنید بعد که بازی دستتون اومد روی حالت Advance برین تا از گیم پلی جدید و نوع بازی خودتون متعجب بشید

دوستانی که روی گرافیک مدیوم و لو بازی میکنن 100 درصد با باگ های ناخواسته طرف میشن که این ضعف بازی نیست بلکه ضعف سیستم شماست برای اجرا نکردن بازی رو اخرین حد گرافیک و بافت انمیشینی بازی هر چی بازی از حالت گرافیکی پائین تر بیاد بازی هم به علت کم شدن بافت های گرافیکی خود بخود باگ دار میشه
    دقیقا باهمه صحبتاتون موافقم
    البته بعید میدنم مشکل دیر عمل کردن بعضی از اکتها
    توی آپدیت بعدی حل نشه
    انصافا صداگذاری و گرافیک بازی فوق العاده محشر شده
    تغییرات گیم پلی هم باعادت کردن و وقت گذاشتن برای یادگرفتن!
    عالی میشه
    درکل اگر دوستان لیست قطعاتتونو بزارید توی امضاتون
    متوجه میشیم که انجین این بازی روی کیسهای low-reng واقعا کرش میکنه
    پس ضعف کیسهامونو به گردن بازی نندازیم
    این موتورعالیه

13. 5 کاربر از payamhetfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

برا من قطعاتم زده good فقط ram زده ok چون 2 هست ولی توی بازی خیلی کنده حتی روی کمترین رزولیشن و low و لگ هم داره روی فول اسکرین هم نمیزازم ولی باز لگ و کنده .

گرافیکم و ویندوزم رو 1 سال هست اپدیت و عوض نکردم بخاطر همینه ایا ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

15. این کاربر از sharpy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

گفتم این پست ر اینجا هم بزارم دوستان بخونن ببخشید کلا دو جا گذاشتم
    رو عوض کنن و این رو باگ و ضعف کونامی میدونن حق میدم بهشون از بازی متنفر و بدشون بیاد
    واقعا این نسخه از Pes دیگه بچه بازی نیست که زرتی بندازی توی عمق و گل و دوباره حریف همین کارو کنه واسه همین همه معترض شدن به این گیم پلی جدید
    هر کی میخواد از این نسخه لذت ببره بهتره اصلا یا بازی نکنه یا اگه بازی میکنه از فاز و نوع بازی کردن تو Pes های قبلی بیاد بیرون چون جواب نمیده و حوصلتون سر میره
    اتفاقا گیم پلی بازی عالی هستش چون تازه گیمر با تمام بازیکنای تیمش بازی میکنه نه فقط با دو نفر مثل نسخه قبل تو عمق و گل
    این نسخه واسه کسائی قابل ستایشه که حوصله و دقت تو کار تیمی دارن و عاشق بازی کردن به نوع واقعی تر و طبیعی تر هستن نه روی حالت ارکید و سرگرمی
    تنها مشکلی که این نسخه داره دیر عمل کردن شوت نسبت به زدن دکمه هستش و عیب دیگه تنها پر کردن پاور شوت برای یکبار و گرنه بازی مشکل دیگه ای نداره
    چند دست روی حالت Basic بازی کنید بعد که بازی دستتون اومد روی حالت Advance برین تا از گیم پلی جدید و نوع بازی خودتون متعجب بشید
    دوستانی که روی گرافیک مدیوم و لو بازی میکنن 100 درصد با باگ های ناخواسته طرف میشن که این ضعف بازی نیست بلکه ضعف سیستم شماست برای اجرا نکردن بازی رو اخرین حد گرافیک و بافت انمیشینی بازی هر چی بازی از حالت گرافیکی پائین تر بیاد بازی هم به علت کم شدن بافت های گرافیکی خود بخود باگ دار میشه
    با تمام حرفات موافقم!
    اتفاقا خوشحالم که اون مد مسخره بردار دریبل کن همه رو بچسبونش به تور برداشته شده!

من بشخصه خیلی از گلام رو با باز کردن عمق حریف و بعضا با دفاع یا هافبک نفوذ کرده میزنم!

اما یه مورد رو من مشکل دارم! اونم دفاع کردنه!

17. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برا من قطعاتم زده good فقط ram زده ok چون 2 هست ولی توی بازی خیلی کنده حتی روی کمترین رزولیشن و low و لگ هم داره روی فول اسکرین هم نمیزازم ولی باز لگ و کنده .

گرافیکم و ویندوزم رو 1 سال هست اپدیت و عوض نکردم بخاطر همینه ایا ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    کارت گرافیکت رو آپدیت کن...
    ویندوز زیاد مهم نی
    -----
    اول بذار رو windows mode
    بعد کیفیت رو بزن رو high و رزولوشنت هم تا ته بذار و بازی کن
    منم اول مشکل تو رو داشتم اما وقتی رو حالت windows mode میذارم بازی کاملا روون اجرا میشه
    موفق باشی

19. 2 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •