نظر شخصی من اینست که احتیاجی نیست. میکرو فیلتر کافیه. فقط یک سوال هیچ کدام از تلفن ها یا تلفنتون که دارای پریز برقگیر نیست؟
نظر شخصی من اینست که احتیاجی نیست. میکرو فیلتر کافیه. فقط یک سوال هیچ کدام از تلفن ها یا تلفنتون که دارای پریز برقگیر نیست؟
سلام
بعداز حدد 5ساعت اینجوری بود
Downstream Upstream Attenuation 323 0.1db 186 0.1db Actual data rate 1895 kbps 639 kbps Attainable data rate 12832 kbps 1039 kbps Power 148 0.1dbm 113 0.1dbm CRC 0 0 FEC 21 0 HEC 0 0 Noise Margin 314 0.1db 218 0.1db Error Seconds 0 s
خط شما خیلی خوب است و مشکلی ندارد
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
قصه ما و اینترنتم قصه بس طولانی هست ولی اگر خوام از آخر بگم وضعیتم الان اینجوری هست :
من از باکس مخابرات که وارد خونه می شود یک سیم کشیدم صاف آوردم زدم پشت مودم. ( هیچ تلفنی بهش وصل نیست .) این کار رو تقریبا 7 روز پیش کردم.
اوایل خوب بود با snr حدود 6 تا 8 و Attenuation حدود 63 . که 2048 آپ شده بود و مشکلی نبود.
تا دیروز که سرعتم افتاده رو 800.
وضعیت فعلیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واقعا نمی دونم مشکلم چیه . سال های سال این مشکل را دارم . هر وقت سیم ها رو دست کاری می کنیم یک هفته سرعتم خوبه. بعد از دو مگ میشه یک ونیم مگ بعد میشه یک مگ و در نهایت در 800 متوقف می شود.
با پشتیبانی هم که صحبت می کنم فقط می گه فاصله تون از مرکز دوره. می گم باشه قبول که دوره ولی اون زمان هایی که سرعتم خوبه دقیقا چه اتفاقی می افتد ؟ فاصله ام نزدیک می شود ؟ چرت و پرت جواب می دهد.
الان از بیست نت شیراز اینترنت دارم 2 مگ .
ممنون
به هر تلفن یه اسپلیتر !!!
البته این موضوع رو باید بگم که اکثر اسپلیتر های موجود تو بازار تقریبا یه جنس بنجل هستن به غیر از اون هایی که تو جعبه مودم ها هستش
و برای مودم هم اسپلیتر مخصوص مودم رو که تو جعبه اش هست وصل کنید ببینید نویزتون بهتر میشه یا نه
با توجه به اتنیشن مودم شما که 63 هست و فاصله خیلی زیاد !!! شما یا میتونی به شرکت بگی که برات اعلام خرابی تلفن کنن که احتمال زیاد با تعویض پورت درست بشه و یا اگر نشد با همین خط بسوزی و بسازی![]()
[QUOTE=mahdyshr;8196265]با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
قصه ما و اینترنتم قصه بس طولانی هست ولی اگر خوام از آخر بگم وضعیتم الان اینجوری هست :
من از باکس مخابرات که وارد خونه می شود یک سیم کشیدم صاف آوردم زدم پشت مودم. ( هیچ تلفنی بهش وصل نیست .) این کار رو تقریبا 7 روز پیش کردم.
اوایل خوب بود با snr حدود 6 تا 8 و Attenuation حدود 63 . که 2048 آپ شده بود و مشکلی نبود.
تا دیروز که سرعتم افتاده رو 800.
وضعیت فعلیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واقعا نمی دونم مشکلم چیه . سال های سال این مشکل را دارم . هر وقت سیم ها رو دست کاری می کنیم یک هفته سرعتم خوبه. بعد از دو مگ میشه یک ونیم مگ بعد میشه یک مگ و در نهایت در 800 متوقف می شود.
با پشتیبانی هم که صحبت می کنم فقط می گه فاصله تون از مرکز دوره. می گم باشه قبول که دوره ولی ,(-k
Last edited by vtechnique; 22-04-2014 at 00:20.
آیا اگر مودم را خاموش و روشن کنید سرعتتان از 800 بالاتر می رود یا نه؟
جالبه شما دستکاری کردی snr اومده رو ۸، من چی بگم که بعد از کلی دوندگی و پیگیری و هزینه و تعویض قسمت اکسید شده ی کابلها snr فقط برای یک روز خوب شد و رفت روی 23
ولی بعدش دوباره افتضاح شد و حتی گاهی زیر یک هم میاد! و در نتیجه لینک میپره:banghead:
هرچی هم تماس میگیرم با پشتیبانی hiWeb موفق نمیشم حرف بزنم باهاشون چون همیشه ۳۰ ۴۰ نفر تو صف انتظار هستن و اصولا انگار این عدد صف ساختگیه!!! چون کم نمیشه!
قبل از پیگیری های من وضعیت باکس پایین آپارتمان ما اینجوری بود:
ولی الان خیلی مرتب شده و تمام قسمت های اکسید شده قیچی خورده و تعویض شده. با اجازتون ۸۰ تومنی هم آب خورد.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by B.i.r.i.y.a; 22-04-2014 at 00:40.
سلام داداش Attenuation و snr شما خیلی بالاست سرعت از همین 800 بالاتر فکر نمیکنم بره مگر اینکه Attenuation و snr رو درست کنی شما این کارو بکن تا سرعتت بره بالاتر یه کمی
1- دوباره مسیر سیم و اتصال به مودم رو چک کن و همینطور پست مخابرات
2- برو توی تنظیمات مودم adsl و قسمت Mode و بجای automatic یا adsl_2plus بزار روی Adsl خالی یه همچین اسمی باید داشته باشه ADSL_G.dmt.bis
نکته : ببین اگر isp شما اجازه داده باشه که بتونی از Adsl_2plus بزاری روی ADSL_G.dmt.bis این روش برات کار میکنه
اگر بازم نشد زنگ بزن پشتیبانی بگو خط رو برات بزارن روی ADSL_G.dmt.bis فکر کنم خودشون بتونند از isp این کارو بکنن
در مجموع نهایت فکر میکنم با این وضعیت در بهترین حالت بیش از 2 مگ نمیتونی بگیری
Last edited by MARSHAL_AOL; 22-04-2014 at 00:58.
شما وقتی Snr اومد روی 23 سرعت دانلودت چند بود عزیز
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)