تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 626 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

آقا مشکل دانلود بیخودی حل شد حالا من تو بازی F12زدم که نور زیاد شه یهو خیلی کم شد الان صفحه خیلی کم نوره از هرجا زیاد میکنم نمیشه چیکار کنم؟؟؟ سریع خواهشا

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان برای درایور ها به سایت سازنده مراجعه کنید.یه جستجوی ساده در گوگل شما رو به چیزی که می خواین می رسونه

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

آقا مشکل دانلود بیخودی حل شد حالا من تو بازی F12زدم که نور زیاد شه یهو خیلی کم شد الان صفحه خیلی کم نوره از هرجا زیاد میکنم نمیشه چیکار کنم؟؟؟ سریع خواهشا

درایور اینتل رو دانلود و نصب کنید(از سایت لنوو).یا از روی دیسک درایور های خود لپ تاپ نصب کنید.

4. این کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

منم موقع خرید لپ تاپ این مشکل رو داشتم ، درایور تاچ پد رو نصب کردم درست شد ، یه امتحان بکن شاید مشکلت برطرف بشه

7. 3 کاربر از shik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

مشکل از بایوس Z500 هستش که کلا با دکمه F12 مشکل داره . آپدیت بایوس اومده . در ضمن درایور ها رو هم آپدیت کنین.

فعلا به طور موقت اینو می تونم بهتون بگم که می تونین نور لپ تاپ رو قبل از اینکه ویندوز شروع به بالا اومدن کنه زیاد کنین . مثلا توی بایوس یا منوی بوت یا دکمه Novo

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مشکل از بایوس Z500 هستش که کلا با دکمه F12 مشکل داره . آپدیت بایوس اومده . در ضمن درایور ها رو هم آپدیت کنین.

فعلا به طور موقت اینو می تونم بهتون بگم که می تونین نور لپ تاپ رو قبل از اینکه ویندوز شروع به بالا اومدن کنه زیاد کنین . مثلا توی بایوس یا منوی بوت یا دکمه Novo
    منم این مشکل رو داشتم در ضمن بایوس لپتاب آپدیت بود که این مشکل بوجود اومد

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

الان دو ماهه این لبتاب و خریدم وقتی دوستان می گفتن دکمه هاش می پره فک نمی کردم برای منم اتفاق بیفته بدون اینکه به دکمه هاش دست بزنم دیروز وقتی رفتم یه لیوان اب بخورم برگشتم دیدم دکمه ض نیست پرت شده بود رو کیبورد باکلی ترس گداشتم سرجاش یه کم فشار دادم رف سر جاش البته گوشه سمت راست پایینش یه کم بالاست تو چشم نمی زنه به نطرتون ببرم گارانتی؟اصلا گارانتی قبول می کنه؟

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان یه اتفاق خیلی بد برا من افتاد.
    دیشب همه چی روبراه بود و برنامه UltraUXThemePatcher.2.0 رو نصب کردم و دستگاه رو خاموش کردم.
    حالا خدود ساعت 4 که روشن کردم دستگاه رو خیلی طول کشید تا سیستم بالا بیاد
    بعدشم دیدم همه برنامه ها پریده و کلا عکس ها فیلم ها و....که تو پروفایل فرزاد بود دیگه سر جاش نیستن اما پیداشون کردم و دیدم که تو قسمت Drive C,User,Farzad هستش
    و ویندوز هم در همون اول ارور داد و گفت که مشکل Sync کردن با پروفایل رو داره و یه بار Sign Out کن و بعد Sign in کن و.....
    من تمام این کار هارو کردم اما باز جواب نداد و هر بار هم که ریست میکنم تمام تغییرات از بین میره و همین آش و همین کاسه و.....
    حالا از سر ما که گذشت میخوام بپرسم از دوستان گل که مشکل از کجا میتونه باشه و چطور میتونم جلوی اتفاق دوباره این مشکل رو بگیرم؟؟
    پیشاپیش ممنون
    من فعلا برم ویندوز عوض کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم من اصلا نمی تونم وارد اتاق های گفتگو کلوب شم فلش پلیر9-10-11رو هم نصب کردم نشد ویندوزمم8وقتی وارد میشم میزنه سرور در حال جستجو بعدشم هیچ اتفاقی نمیفته سرعت اینترنتمم بالاست اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •