آقا مشکل دانلود بیخودی حل شد حالا من تو بازی F12زدم که نور زیاد شه یهو خیلی کم شد الان صفحه خیلی کم نوره از هرجا زیاد میکنم نمیشه چیکار کنم؟؟؟ سریع خواهشا
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
آقا مشکل دانلود بیخودی حل شد حالا من تو بازی F12زدم که نور زیاد شه یهو خیلی کم شد الان صفحه خیلی کم نوره از هرجا زیاد میکنم نمیشه چیکار کنم؟؟؟ سریع خواهشا
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای درایور ها به سایت سازنده مراجعه کنید.یه جستجوی ساده در گوگل شما رو به چیزی که می خواین می رسونه
درایور اینتل رو دانلود و نصب کنید(از سایت لنوو).یا از روی دیسک درایور های خود لپ تاپ نصب کنید.
منم موقع خرید لپ تاپ این مشکل رو داشتم ، درایور تاچ پد رو نصب کردم درست شد ، یه امتحان بکن شاید مشکلت برطرف بشه
مشکل از بایوس Z500 هستش که کلا با دکمه F12 مشکل داره . آپدیت بایوس اومده . در ضمن درایور ها رو هم آپدیت کنین.
فعلا به طور موقت اینو می تونم بهتون بگم که می تونین نور لپ تاپ رو قبل از اینکه ویندوز شروع به بالا اومدن کنه زیاد کنین . مثلا توی بایوس یا منوی بوت یا دکمه Novo
منم این مشکل رو داشتم در ضمن بایوس لپتاب آپدیت بود که این مشکل بوجود اومد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
الان دو ماهه این لبتاب و خریدم وقتی دوستان می گفتن دکمه هاش می پره فک نمی کردم برای منم اتفاق بیفته بدون اینکه به دکمه هاش دست بزنم دیروز وقتی رفتم یه لیوان اب بخورم برگشتم دیدم دکمه ض نیست پرت شده بود رو کیبورد باکلی ترس گداشتم سرجاش یه کم فشار دادم رف سر جاش البته گوشه سمت راست پایینش یه کم بالاست تو چشم نمی زنه به نطرتون ببرم گارانتی؟اصلا گارانتی قبول می کنه؟
دوستان یه اتفاق خیلی بد برا من افتاد.
دیشب همه چی روبراه بود و برنامه UltraUXThemePatcher.2.0 رو نصب کردم و دستگاه رو خاموش کردم.
حالا خدود ساعت 4 که روشن کردم دستگاه رو خیلی طول کشید تا سیستم بالا بیاد
بعدشم دیدم همه برنامه ها پریده و کلا عکس ها فیلم ها و....که تو پروفایل فرزاد بود دیگه سر جاش نیستن اما پیداشون کردم و دیدم که تو قسمت Drive C,User,Farzad هستش
و ویندوز هم در همون اول ارور داد و گفت که مشکل Sync کردن با پروفایل رو داره و یه بار Sign Out کن و بعد Sign in کن و.....
من تمام این کار هارو کردم اما باز جواب نداد و هر بار هم که ریست میکنم تمام تغییرات از بین میره و همین آش و همین کاسه و.....
حالا از سر ما که گذشت میخوام بپرسم از دوستان گل که مشکل از کجا میتونه باشه و چطور میتونم جلوی اتفاق دوباره این مشکل رو بگیرم؟؟
پیشاپیش ممنون
من فعلا برم ویندوز عوض کنم![]()
یه سوال دیگه هم داشتم من اصلا نمی تونم وارد اتاق های گفتگو کلوب شم فلش پلیر9-10-11رو هم نصب کردم نشد ویندوزمم8وقتی وارد میشم میزنه سرور در حال جستجو بعدشم هیچ اتفاقی نمیفته سرعت اینترنتمم بالاست اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)