خوب بودنش که خوبه خیلی سریع بالا میاد ویندوز.
خوب بودنش که خوبه خیلی سریع بالا میاد ویندوز.
سلام آره من نگاه کردم مثل اینکه اونا که 7 هستن روم 8 دارن ولی ما که 5 هستیم 4 هست به صورت دیفالت که بعضی ها مثل دوست من گفتن 8 بزن واسمون و اونا رم اصلی رو برداشتن و 2 تا دیگه انداختن
خدا رو شکر شما این مشکل رو ندارید
و به احتمال زیاد اون روش نصب ویندوز با یک ویندوز اوک رو نصب کنید مشکل شما حل میشه .
سلام دوستان. من قصد دارم i7 این لپتاپو بگیرم . چون صفحه نمایشش تو این رنج خوبه .و هم اینکه جز فیفا ٫ بازی دیگه ای انجام نمیدم .و همینکه به نظر ماندگاری بالایی داره این لپتاپ . و هم اینکه hp ئه... من حداقل روزی سه ساعت روش میخوام بازی نه چندان سنگین فیفا رو بازی کنم .. نظرتون چیه ؟ ممنون میشم تجاربتون رو در اختیارم بگذارید . g1 هم بهم پیشنهاد شد منتها صفحه نمایشش به دلم ننشست ...
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
خواسته های منم مثله شما بود ... واقعا جوابگو هست یه چیزیم اونورترر !!!
من الان روزی چندین ساعت فیفا 14 بازی میکنم خووووبه ...
اما مطمئنا اگه صفحه نمایشش براق بود خب واسه بازی مناسبتر بود .. از لحاظ ماندگاری هم بگم که تو این یکسال و نیم دهنشو آسفالت کردم آخخخ نگفته
یکم نصب درایوراش رو مخه فقط ... مابقی فاکتوووورهاااااش خیلی خوب به بالا یا شایدم عالیه
شما به نظر من باید i5 این لپ تاپ رو بگیرید با توجه به این کاری که می خواهید با اون انجام بدید.توجه داشته باشید موقع خرید که لپ تاپتون مشکل سویچ گرافیکی نداشته باشه! حتما امتحان کنید حتما.در ضمن فوق العاده به گارانتیش هم توجه داشته باشید .lenovo هم تو این رنج عالی هست لطفا توجهی هم به این برند بفرمایید.HP هم که فعلا ما رو تحریم کرده و پشتیبانی خوبی نمی کند.اگه پولتون هم زیادی کرده و می خواهید i7 بگیرید i5 های asus هم عالی و کیفیت صفحه نمایششون هم نزدیک به کیفیت super LED هاست.ولی الان قیمتشون رو دقیق نمی دونم.آرزوی موفقیت روز افزون شما را خواهان و خواستارم.
Last edited by Epelem; 28-11-2014 at 21:30.
سلام به همه ی دوستان .این دی وی دی رایتر من وقتی که چیزی درونش نیست هر ۳۶ ثانیه ۱ بار به صورت خودکار می آد بیرون شما می دونید چه مشکلی داره؟
چه مدلی هست؟
از دیوایس منیجر حذف و نصبش کنید ببیند چی میشه.
دوستان مشکل گرافیکشون حل شد یا نه!؟!من سام 3 رو بازی میکردم لگ داشت
ویندوزت رو عوض کن درست میشه!
چه ربطی به ویندوز داره؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)