تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 234 از 328 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه Abaddon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ببینید این مجازی بودن یه مسئله دیگه هست. منظور دوستمون اینه که عشق یه پدیده هورمونیه. یه احساس که بر اثر ترشح هرمون ها بوجود میاد. نظیر دارو هایی که توی بازار هست. عشق به اون معنا اصلا وجود نداره. میتونید در مورد تاثیر این هورمون ها روی احساس عشق یه سرچ کنید.
    phenylethylamine
    oxytocin
    estrogen
    testosterone

2. 2 کاربر از Abaddon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

اتفاقا عجب مثال جالبی زدید چون سوسک ها و سایر حشرات مهارت اجتماعی و ارتباطی فوق العاده بالایی دارند جوری که مهارت های ارتباطی انسان ها در مقابلشون سطح پایین و بی کیفیت جلوه میکنه.

کیفیت و پایداری واقعا بستگی به شرایط طرفین داره یه موقع شرایط یه جوری هست که اشخاص رابطه ناپایدار و گذرا رو انتخاب میکنن نمیشه گفت حتما باید یه رابطه پایدار بمونه.

فکر نمیکنم نظرم یه طرفه باشه. به عنوان کسی که به آزادی های شخصی اعتقاد داره چه زن چه مرد آزادی عمل دارن هر جوری که دوست دارند رفتار کنند هر چیزی رو که دوست دارند تجربه کنند و مهارت بدست بیارند. ولی مسئول بازخواست جامعه از افراد و برخورد قانون با شهروندان که دیگه من نیستم.

هر انسانی از هر موقعیتی مهارت کسب میکنه اگه من از یه ارتباط به یه شخصی یه تجربه و مهارتی بدست بیارم این در مورد اون شخص مقابل هم صادقه، اصلا هم به نظرم غیر منطقی نیومد برخود اون مورد خاص به نظرم پرتوقع اومد بیشتر. از این گذشته چیزایی که واسه من و شما حکم کسب تجربه رو داره واسه این پلنگا همش خاطره است.

قبول داشتن یا نداشتن من و شما تعیین کننده نیست همونجور که باید و نباید قطعی در کار نیست. یه نفر بخواد میتونه داشته باشه یه نفر به هر دلیلی نخواد میتونه نداشته باشه.
    پس چرا این مهارتها رو از حشرات یاد نمیگیریم؟؟ الان متوجه شدین که چرا معتقدم پایین ترین کیفیت! مد نظرتون هست؟ ما در مورد روابط پیچیده انسانی که هر نسل متفاوته صحبت میکنیم نه فقط بقا یا ارتباطات سایر موجودات کم هوش که نیازهای بسیار معدودی رو شامل میشه. مثال من هم برای عدم امکان مقایسه بود که شما جدی گرفتیدش!

صحبت از نوع و هدف روابط نبود، بلکه لزوم یادگیری و شناخت پیش از واقعه هست که مثل سایر آموزشها و آداب اجتماعی از سنین پایین باید شروع بشه. روابطی که فرضا اشخاص در 30 سالگی دارن، قضیه دیگری داره و خوشبینانه ترین حالتش میشه تجربه نامناسب و دیرهنگام.
    فکر میکنم شما سعی دارین به خودتون تلقین کنین در ارتباطات متعدد حق با شماست و مشکل از اون افراده تا راحتتر این تجارب رو تکرار کنید ؛ در حالی که واضحه سواستفاده از شرایط موجود و سادگی و ضعف اونهاست. حداقل دخترها فکر نکنم خودشون رو در رابطه جدی قرار بدن تا کسب تجربه کنن.

پ.ن:
    برداشت کلی من از نظرات شما فقط از چند جمله نقل قول گرفته این تاپیک نیست، شامل اکثر گفتگوهایی که با افراد مختلف داشتید هست و فکر نمیکنم اشتباه باشه. شما با بخشی از عرفهای قدیمی موافق هستید چون به روحیات مردسالارانه شما نزدیکتره. مفاهیمی مثل آلفامیل هم در ذهنتون پرورش دادید تا توجیحی برای شخصیت خاصتون داشته باشید. ولی همچنان اگر صحبت از تساوی حقوق و آزادی فردی باشه، روشنفکرانه جواب میدید در حالی که رفتارتون کاملا در تضاد با این قضایاست.
    به طور کلی با هر قضیه ای که باعث بشه یک مرد آلفا با یک زن شرایط برابری داشته باشه مخالفت میکنید. شخصیتی با توصیفات نقل شده ی شما یک مرد آلفا یا قهرمان نیست، بلکه یک فرصت طلب هست که سعی میکنه شرایط رو به نفع خودش و به ضرر دیگران نگه داره. اگر شما حقیقتا به آزادی فردی اعتقاد داشتید در نظرسنجی تاپیک همسایه "چندهمسری فقط برای مرد" رو انتخاب نمیکردید

4. 5 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

ببینید این مجازی بودن یه مسئله دیگه هست. منظور دوستمون اینه که عشق یه پدیده هورمونیه. یه احساس که بر اثر ترشح هرمون ها بوجود میاد. نظیر دارو هایی که توی بازار هست. عشق به اون معنا اصلا وجود نداره. میتونید در مورد تاثیر این هورمون ها روی احساس عشق یه سرچ کنید.
    خب من هم دقیقا به همین موضوع می خواستم برسم....پس اگر هورمون ها باعث ایجاد احساس های ما می شوند(عشق، نفرت، حسادت و ....) آیا می شود بر آن ها نام مجازی نهاد!!

البته اون داروها هستند که احساس های مجازی رو به وجود میارند و نه خود هورمون ها. چون داروها فقط خلاء رو پر می کنند ولی احساساتی که از هورمون ها نشر می شوند نمی شود برایشان ارزش مجازی قاءل شد.چون حقیقیند و وجود دارند.

7. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

9. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

"تنها چیزایی که بهم لذت میدن موزیک، قهوه، مطالعه، مطالب علمی، و فیلم و سریال ها و مستندهای علمی/تخیلی/معمایی/جنایی هستن."

Let's add Gaming to the list ...shall we?
    yeah

فکر کنم ممکنه مزدوج بشم...

در ادامه ی آن پست ها و سؤال تاپیک:

اگرچنانچه از یکدیگر خوشتون میاد، در مسائل فکری و آرزوهای زندگی نسبتاً هم-فکر هستید، و به نظرتون توان شغلی/فکری ساپورت یک زندگی مشترک رو دارید و میتونید با هم زندگی خوبی داشته باشید، چرا که نه! why the hell not!

تنهایی لذت بخشه، ولی تا ابد تنها ماندن و هیچ کسی رو نداشتن شاید خیر...

میدونم که احتمالاً تحت کنترل programming ـم هستم و ساختار مغزی/هورمونی در حال کنترل این تفکرند، ولی خوشاینده؛ why not. درواقع تنها چیزی که من میخوام یک دوست صمیمی و هم-فکر هست و حاضرم هر کاری کنم براش! مسائل جانبی و غرایز و امثالهمش در هیچ اولویتی برام نیستن.

never been this much motivated to get things done throughout my life
    Last edited by Zeitgeist; 25-09-2015 at 20:06.

11. 5 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

Yes, this is love ...

13. 2 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

yeah

فکر کنم ممکنه مزدوج بشم...

در ادامه ی آن پست ها و سؤال تاپیک:

اگرچنانچه از یکدیگر خوشتون میاد، در مسائل فکری و آرزوهای زندگی نسبتاً هم-فکر هستید، و به نظرتون توان شغلی/فکری ساپورت یک زندگی مشترک رو دارید و میتونید با هم زندگی خوبی داشته باشید، چرا که نه! why the hell not!

تنهایی لذت بخشه، ولی تا ابد تنها ماندن و هیچ کسی رو نداشتن شاید خیر...

میدونم که احتمالاً تحت کنترل programming ـم هستم و ساختار مغزی/هورمونی در حال کنترل این تفکرند، ولی خوشاینده؛ why not. درواقع تنها چیزی که من میخوام یک دوست صمیمی و هم-فکر هست و حاضرم هر کاری کنم براش! مسائل جانبی و غرایز و امثالهمش در هیچ اولویتی برام نیستن.

never been this much motivated to get things done throughout my life
      محتوای مخفی: Seriously ? 

آدمش باشه چرا که نه ...مشکل اینه ...آدمش نیست ... مخصوصا اگه فرد قبلا یک تجربه بد و تلخ داشته باشه که دیگه رسما غیرممکنه ... Rather be alone than suffer in a first-it-was-all-love-then-turned-out-to-be-all-hatred-and-dishonesty relationship
    Last edited by New Ray; 26-09-2015 at 10:02. دليل: duplicate

15. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

محتوای مخفی: Seriously ? 

آدمش باشه چرا که نه ...مشکل اینه ...آدمش نیست ... مخصوصا اگه فرد قبلا یک تجربه بد و تلخ داشته باشه که دیگه رسما غیرممکنه ... Rather be alone than suffer in a first-it-was-all-love-then-turned-out-to-be-all-hatred-and-dishonesty relationship
    yeah srsly

تصورش برای خودمم سخته و کلی سؤالات و دغدغه ها دارم! اصن یه وضی...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میترسم که شاید لیاقت ایشون رو نداشته باشم

17. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

yeah srsly

تصورش برای خودمم سخته و کلی سؤالات و دغدغه ها دارم! اصن یه وضی...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میترسم که شاید لیاقت ایشون رو نداشته باشم
    درمورد "لیاقت" نمیشه به همین راحتی صحبت کرد ... خیلی به شناخت بستگی داره، ولی مهمترین چیز همون سازگاری هست ..انطباق عقاید و این ها ... درسته نمیشه انتظار داشت طرفین سازگاری 100 درصد با هم داشته باشن ... ولی بعضی چیزا خط قرمزن ...بعضی از عقاید ...مثل باور به خدا و این ها ... باور به مذهب خاصی ... من مثلا نمیتونم تصور کنم یک Atheist با یه Theist بتونن کنار بیان ... باز Agnostic شدتش کمتره ، یا دیدگاه به دنیا و هستی، ...مثلا ی بار بحث استخاره و این ها پیش اومد ...که من اصلا به این چرتوپرتا اعتقادی ندارم و خیلی هم رک و راست گفتم و برخورد به طرف مقابلم و لیبل هالیوودی بودن و اینها زد ، در حالی که تو سایر چیزها خیلی اتفاق نظر داشتیم ولی این موارد نه ... اگه ابتداییات ردیفه ، شباهت تا حدی وجود داره ...i'd say go for it...give it a shot ... ولی جزئیات هم مهمن ...
    بازم اگه مایل بودی بیا pv جزئیات رو بحث کنیم ...
    Last edited by New Ray; 26-09-2015 at 10:03. دليل: duplicate

19. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •