جالبه حاجی میگه 7 میلیارد به من بدید تا بتونم تیم را برای فصل بعد ببندم و جمع و جور کنم ، بهش نمیدن و میگن اگر نمیتونی کار کنی به سلامت!
از اون طرف این آقا به مربی که با استقلال قرارداد داره پیشنهاد 7 میلیاردی داده!آخه تبعیض تا چه حد؟
جالبه حاجی میگه 7 میلیارد به من بدید تا بتونم تیم را برای فصل بعد ببندم و جمع و جور کنم ، بهش نمیدن و میگن اگر نمیتونی کار کنی به سلامت!
از اون طرف این آقا به مربی که با استقلال قرارداد داره پیشنهاد 7 میلیاردی داده!آخه تبعیض تا چه حد؟
حاجی گفته 20 میلیارد انگار 10 میلیارد رو وزرات ورزش بده که کمتر میده و انصاف رو رعایت نمیکنن و 10 میلیارد خودش در امد زایی میکنه.
اگه حق پخش و این آگهی ها رو بدن به باشگاه ها به خدا از سطح بازی مون از کره و زاپن هم بالاتر میره
امروز مصاحبه کرد گفت که فقط 7 میلیارد بدن که واقعا پولی نیست بقیه اش رو خودش درآمدزایی میکنه
واثعا استقلال چقدر داره مظلوم واقع میشه دیگه 100 درصد شده رفتنش به 8 تیم به جای 7 میلیارد باید چیزی حدود 14 میلیارد بدن که تو آسیا برا ایران افتخار آفرینی کنه ولی کو چشم بینا
آخه تعصب واقعی که خریدنی نیست اونم قلعه نوعی که بزرگ شده تو استقلال.فرض کن بره پرسپولیس اونوقت چی میشه!!!
مانده ام كه چطور تو از شخصيت حرف مي زني؟ شخصيت من براي همه مشخص است. چه در دوران بازيگري و چه حال سعي كردم تا كسي به من بي احترامي نكرده به او بي احترامي نكنم
سایت گل- رضا شاهرودي صحبت هايي عليه مهدي پاشازاده انجام داد كه مدافع سابق تيم ملي و استقلال را وادار به واكنش كرد. مهدي پاشازاده كه هم اكنون در اتريش به سر مي برد در جواب حرفهاي شاهرودي مي گويد:« اولا كه شما راجع به شخصيت حرفي نزن. تو را همه از لحن صحبت كردنت مي شناسند. مانده ام كه چطور تو از شخصيت حرف مي زني؟ شضخصيت من براي همه مشخص است. چه در دوران بازيگري و چه حال سعي كردم تا كسي به من بي احترامي نكرده به او بي احترامي نكنم. قضاوت درباره شخصيت ما دو نفر را به عهده مردم بگذار. من هم نه راجع به شخصيت تو حرف مي زنم و نه درباره شخصيت الگوي تو آقاي مالديني!"
شاهرودي مدعي شده بود پاشازاده با پارتي بازي به تيم ملي دعوت شد و دست رييس فدراسيون را بوسيد تا روبروي استراليا بازي كند. كاپيتان سابق استقلال در اين باره مي گويد:« بهتر است شاهرودي در اين زمينه از مايلي كهن استعلام بگيرد. او بهتر از همه مي داند كه چه كسي با پارتي بازي به تيم ملي دعوت مي شد. من اگر مي خواستم دست كسي را ببوسم ، دست مايلي كهن را مي بوسيدم تا 3 سال در اوج آمادگي پشت خط نمانم. همين الان هم به مايلي كهن احترام مي گذارم و اگر لازم باشد دست او را به عنوان مربي سابقم مي بوسم. به هر حال او مربي ام بوده و سليقه اش اقتضا مي كرده كه به من بازي ندهد. من همان زمان هم اعتراضي نكردم و هميشه به او احترام گذاشتم. شايد فكرش اين بوده كه من به سيستمش نمي خورم. ضمنا اميدوارم كه همه اينگونه با پارتي بازي به تيم ملي دعوت شوند تا تيم ملي عاقبت به خير شود»
پاشازاده در ادامه مي گويد:« نه با رويانيان مشكلي دارم و نه با پيشكسوتان پرسپوليس. همه بازيكنان و طرفداران پرسپوليس براي من قابل احترامند. بحث من اين بود كه چرا رويانيان به عنوان يك غير فوتبالي استقلاال را كوچك مي كند. اين حرف را هم خيلي منطقي زدم و البته محترمانه. درست برعكس اين آقاي مثلا مالديني. الان معلوم شد كه چه كسي دنبال مطرح شدن است. انگار اين آقا نه روزنامه مي خواند و نه تلويزيون مي بيند. اين هم برمي گردد به حافظه ضعيف اين آقا. اگر حافظه اش قوي بود مي ديد كه من هم در روزنامه ها هستم و هم در تلويزيون. به شاهرودي بگوييد دوست ندارم راجع به خودم و خودت حرف بزنم و مسائل خصوصي را بيرون بريزم. حرفهايي زده اي و خودت هم جواب خودت را داده اي. ديگر نيازي به جواب من نيست»
پاشازاده صحبتهايش را اينگونه ادامه مي دهد:« باز هم مي گويم همه بازيكنان پرسپوليس براي من قابل احترام هستند ، مخصوصا بزرگترهاي اين تيم. هنوز هم نفهميده ام اين آقا كجاي پرسپوليس است كه خود را نخود هر آشي مي كند. پرسپوليس از شاهرودي بزرگتر خيلي دارد اما نمي دانم چرا او خودش را وسط انداخته و حرف مي زند. اين آقا با افتخار مي گويد لقب من مالديني بود اما بايد در جوابش بگويم اگر لقب تو مالديني بود من با الگوي تو در تيم منتخب جهان هم تيمي بودم»
Last edited by Nasser_ZRE; 19-05-2013 at 01:59.
ﺳﺮﻭﺭ ﺩﺭﻭﺍﺯﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺁﺳﯿﺎ ﺭﻭﯼ ﺑﺎﻡ ﺍﻭﻝ ﺟﻬﺎﻥ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩ ...
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺑﺮﺩ ﭼﻬﺎﺭ ﺑﺮ ﺳﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﺑﺎﯾﺮﻥ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺳﻪ ﮔﻞ
ﺍﺯ ﺣﺮﯾﻔﺶ ﺩﺭ ﻫﻔﺘﻪ ﺁﺧﺮ ﺁﻟﻤﺎﻥ ...
ﻧﻮﯾﺮ ﺩﺭﻭﺍﺯﺑﺎﻥ ﺑﺎﯾﺮﻥ ﻣﻮﻧﯿﺦ، ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺳﯿﺪ ﻣﻬﺪﯼ
ﺭﺣﻤﺘﯽ ﺑﺎ 18 ﮔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻩ، ﺑﺎ ﮐﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﮔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻩ، ﺑﺮ
ﺑﺎﻡ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻥ ...
ﺍﯾﻦ ﺭﮐﻮﺭﺩ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﺛﺒﺖ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺮﻥ ﻣﻮﻧﯿﺦ ﺩﺭ ﮐﻞ ﺩﺭ ﺳﻪ
ﺟﺒﻬﻪ ﯼ ﻟﯿﮓ ﺑﺮﺗﺮ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﻭ ﺟﺎﻡ ﺣﺬﻓﯽ ﻭ ﺟﺎﻡ ﺑﺎﺷﮕﺎﻫﺎﯼ
ﺍﺭﻭﭘﺎ ﺩﺭ ﻣﺠﻤﻮﻉ ﺗﺎ ﺍﻻﻥ 29 ﮔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻩ ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺳﯿﺪ
ﻣﻬﺪﯼ ﺭﺣﻤﺘﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺳﻪ ﺟﺒﻬﻪ، 26 ﮔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ
ﻧﻈﺮ ﭘﯿﺸﯽ ﮔﺮﻓﺘﻪ ...
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﺎ ﻓﯿﻨﺎﻝ ﺟﺎﻡ ﺑﺎﺷﮕﺎﻫﺎﯼ ﺍﺭﻭﭘﺎ ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﯼ
ﺑﺎﺯﯾﻬﺎﯼ ﺁﺳﯿﺎ ﻫﻢ ﺻﺒﺮ ﮐﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﺗﺎ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻟﯿﮕﻬﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ،
ﺳﯿﺪ ﻣﻬﺪﯼ ﺭﺣﻤﺘﯽ ﻭ ﻧﻮﯾﺮ ، ﺩﺭ ﺭﺩﻩ ﯼ ﺍﻭﻝ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ
ﺩﺭﻭﺍﺯﺑﺎﻧﺎﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﮔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻦ ...
عجب برد باحالی بود تبریک به تمام استقلالیا44444444444 - 2 اونم توی زمین حریف . اون 2 تا گلیم که خوردیم مفت بود اما ایراد نداره . دیگه توی آزادی کارشون تمومه
تمام بازیکنامون عالی بودن ساموئل این فصل واقعا توی آسیا به دادمون رسیده . فرهاد که اصلا واقعا تموم نشدنیه . تا آخرین خون توی بدنش واسه ی تیم مایه میذاره و رگ تعصب و غیرت توی بازیهاش مشخصه . جواد نکونام که اینهمممممه بهش بد و بیراه توی همین تاپیک میگفتیم دیگه توی تیم کاملااااا جا افتاده و خسرو هم به روزای اوجش برمیگرده . ژنرال هم که صحبتشو نکنیم مافیا داره دیگه این بردا همه الکیه !!! توی حاشیه ی بازی فولاد و استقلال صالح مصاحبه میکرد اون لیدره گفت الکی الکی قهرمان شدید گفت باشه الکی الکی قهرمان آسیا هم میشیم واقعا همینه دیگه . الکی الکی . اصلا ما اگه اومدیم تا اینجا بالا به لطف داور بوده . قلعه نوعی هم کل مربیای آسیا رو خریده و مافیاش توی آسیا هم به راهه ... ما که کاری نکردیم همش به لطف دیگران بوده ...
با این حساب و با این برد تعداد هواداری که برای بازی تو تهران پیش بینی میشه 25 الی 30 هزار نفره . البته خود من که 100% میرم اما از لحاظ کلی میگم قبلا هم گفتم . اگه میباختیم یا مساوی میکردیم بالای 60 70 هزار نفر پذیرای تیم الشباب بودن اما حالا که بردیم اونم با این نتیجه دیگه همه خیالشون راحته و ماشاالله طرفدارای ما هم تنبلن دیگه !!
البته بحث تنبلی نیست میتونه بحث عادت باشه !! چون هوادارای ما عادت کردن هر سال توی آسیا باشن هر سال توی کورس باشن هر سال قهرمان یه جامی باشن خوب دیگه این واسشون عادی شده همچناااااااان هیجانی ندارن . اما خوب بعضی از تیما چند سال یه بار میرن آسیا خوب هواداراشون ذوق دارن بیشتر میرن آزادی . یا هر 4 5 سال یه بار توی کورس و قهرمانی و این حرفان هواداراشون ذوق دارن اما ما دیگه واقعا برامون عادی شده !!!
در کل میخواستم آمار سید رو بذارم که دوست عزیزمون گذاشت واقعا معرکس !!
---------------------------------------------------------------------------------------------------- !!!
اینم هفت مقدس توی تمرین همراه بچه های فوتبالی مدرسه خردسالان که خواستار عکس یادگاری شده بودن :
در آخر هم بگم بچه ها مچکرییییییییییم
![]()
Last edited by nw_nk; 19-05-2013 at 19:09. دليل: بازیکن حریف - شکایت کاربران
قلعه نوع اگه بره بهترین جایگزنش به نطم من ابراهیم زاده هست
جدا از ابراهیم زاده نظر من رو فرکی هست و یا پرویز خان
موندن قلعهنویی تقریبا قطعی شده و به احتمال زیاد اسکلت تیم واسه فصل بعد حفظ بشه که همین خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)