رفقا من یسری کتاب کنکوری دارم،هرکی خواست بگه با تخفیف ویژه تقدیم کنم
لیست کتابام تو خصوصی میدم خدمتتون
رفقا من یسری کتاب کنکوری دارم،هرکی خواست بگه با تخفیف ویژه تقدیم کنم
لیست کتابام تو خصوصی میدم خدمتتون
نگاه کنید بذارید بهتر بگم چه برم دبیری فیزیک درسته اخرش معلم می شوم . و چه برم علوم تربیتی اونم معلم می شوم درسته
اگر اخرش هر دو معلم می شوم . چرا یک سال بمانم پشت کنکور
ولی اگر علوم تربیتی اخرش معلم نمی شوم . بروم بخونم برای سال دیگر برای دبیری فیزیک
چون دوست دارم معلم بشوم اونم در دبیرستان .
با تشکر
حالا بگویید ایا ارزش دارد یک سال بمانم یا نه
__________________________________________________ _
کلا بذارید یک سوال بپرسم . نگاه کنید کسی وارد اموزش و پرورش می شود اخرش معلم است . خوبب حالا چه فیزیک چه پرورشی و چه مطالعات اجتماعی درسته شاید حقوقشان کمی با هم تفاوت داشته باشد . ولی معلم هستند .
کلا به نظر شما امسال در زمینه انتخاب رشته دبیری فیزیک و ریاضی و علوم تربیتی را بزنم اگر قبول شدم برم مصاحبه اگر در مصاحبه رد شدم
بخوانم برای سال دیگر برای رشته های مهندسی درسته . این گونه بهتره .
راستی علوم تربیتی موقعی وارد بشی کارشناسی هست درسته . بعد ایا حقوق می دهند یا نه
و بعد ایا سربازی دارد یا نه در کل از زمانی وارد می شوی دیگر استخدامی درسته .
__________________________________________________ _
دوستان اگر می توانند لطفا جواب این سوالات را بدهند با تشکر
پاسخ بیشتر سوالاتون رو کسی جز خودتون نمی تونه یده.
اگر به معلمی علاقه دارید همین امسال شروع کنید.من بعید می دونم توی مصاحبه رد بشید.
علوم تربیتی و فیزیک و هر رشته ای دیگه ای در نوع خودش خوبه و بهتر علاقه تون رو در نظر بگیرید تا چیز دیگه.
دوست عزیز علاقه ی بنده معلمی هست . یعنی پس نرم مهندسی معدن درسته
چون هر دوتاشون سختی ها خاص خودشان را دارند .
ولی علاقه اصلی ام معلمی هست
چرا میخوای معلم بشی ؟
نه پولش خوبه ، نه پرستیژ داره ، نه آینده ی شغلیِ مناسبی داره !
آموزش پرورش هم که یکی از مزخرف ترین وزارت خونه هاست !
این حرف رو از این رو میزنم که پدر و مادرم هردو معلم هستند !
منم پدر و مادرم معلمن. کاملا با این شغل موافقم. مخصوصا اگه بتونی دبیر ریاضی فیزیک بشی و کلاس خصوصی داشته باشی که دیگه بهترین شغله.
بعضی میگن شغل معلمی بده فکر میکنن حالا مهندس میشن التماسشون میکنن بیان سر کار. بنده داداشم مهندسی عمران تهران خونده. فوق فوقش الان 400 با منت بهش حقوق میدن. در حالی که اگه رفته بود تربیت معلم الان 6 سال سابقه کار داشت, استخدام رسمی بود, بیمه بود و حقوق نسبتا خوبی هم داشت.
الان با این اوضاع دانشگاه فرهنگیان یکی از بهترین انتخاب هاست.
فکر میکنی دبیر ریاضی و فیزیک که کلاس های خصوصی کنکور دارن ، پول پارو میکنن ؟
اتفاقا کارشون خیلی سختی های بیشتری نسبت به سایر شغل ها داره ، اولا اینکه تو شغل های دیگه قرارداد میبندی و اگه طرف پول نده میتونی محکومش کنی اما توی اکثر کلاس های خصوصی کنکور داوطلب یه مدت میاد بعد یهو میره و پولی هم نمیده ، خستگی دبیری هم خیلی زیاده ، مجبوری ساعت های متوالی سر پا بایستی که باعث میشه تاندون های ماهیچه ی پات به شدت آسیب ببینه
دبیری رو اصلا با مهندسی مقایسه نکن !!
دبیر یعنی شخصی که باید هر سال مطالب کاملا تکراری رو واسه یه عده آدم تکرار کنه ...
حداقل استاد دانشگاه یه چیزی !
استاد دانشگاه بشو حداقل ، دبیری افتضاحه
دوستانی که میخوان تخمین رتبه بزنن
از تخمین رتبه کنکور 90 استفاده کنن . چون سبک سوالات و سطحش بیشتر شبیه 90 بود تا 91 !
دوستان نگاه کنید هدف بنده همین است اول باید وارد دانشگاه فرهنگیان بشی بعد می ری کارشناس ارشد بعد دکترا هم استاد دانشگاه فرهنگیان و غیره می شوی و هم معلم .
در ضمن دوست عزیز مهندسی ها بنده نگفتم بد هستند . خوب هستند .
ولی بنده به معلمی و استادی علاقه بیشتری دارم .
سلام در صورت داشتن مدرک ارشد شیمی میتونید برای دکتری در مقطع و گرایش دارو سازی هم شکرت کنید ...
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)