تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 396 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من که تو کریر به هر کی پیشنهاد میدم میاد تیمم

البته از خداشونم هست تو تیمی که من مربیشم بازی کنن

بلژیک رو قهرمان جهان کردم منتظرم از برزیل واسم پیشنهاد بیاد
    با مادرید هم برای دفاع سیلوا و آلبا و آلوز و آباته و کیه لینی رو حریدم
    هافبک هم توره از من سیتی گرفتم بیل از تاتنهام هازارد از چلسی و روبن از بایرن و لوکاس مورا رو خریدم . مهاجم هم هالک رو خریدم و نیمار
    کاشکی اسم تیمم میشد عوض کرد، نه؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

راستی دیدین نمیشه پنالتی زنا رو تو کریر انتخاب کنید؟ خیلی خیلی مسخرس.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نمیدونم چرا بعضی بازی ها توپ نامرئی هست الانم توی لیگ اینجوری شده متاسفانه چند بار اومدم بیرون ولی درست نمیشه

کسی همچین مشکلی داشته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستی بچه ها وقتی داریم به عنوان یه بازیکن career بازی میکنیم میشه ضربه آزاد هم بزنیم چون همه رو بازیکنای دیگه میزنن
    یا مثلا کرنر بزنیم یا پنالتی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    با عرض معذرت از دوستان عزیز
    به نظر من در درجه لنجدری یک فوتبالیستهای کاملا تخیلی رو شاهد هستیم و متاسفانه یا فیفا نتونسته نقطه ضعف بازی واقعی رو که هی دم ازش میزنه رو ارائه بده یا بلانسبت ما کاربراش رو احمق فرض کرده!
    تو دفاع من تا دکمه شوت رو میزنم معلوم نیست چطور فاصله چند متری رو میاد رو پام و توپ رو دور میکنه
    تمام ضربات سر رو بلااستثنا میتونه بزنه و وقتی بازیکن من تو دفاع میپره هد بزنه نمیدونم چرا جای توپ آسمان رو هد میزنه فکر میکنم چشمای بازیکنام چپ هستند
    دروازه بانهای من همه خنگ هستند و گلهای ناجور میخورن ولی تو یه صحنه وقتی توپ رو شوت کردم دروازه بان حریف توپ رو دراز کش دفع کرد و توپ به بازیکنه دیگه من دم دروازه حریف رسید و من هم شوت رو به امید گل زدم نفهمیدم چطوری دروازه بانش بلند شد و توپ دوم رو هم دفع کرد کفم برید

تازه تو تمام استارتها اون از تو جلوتر بعضی وقتها وقتی پاس تو عمق از نوع بلند میندازه نمیدونم خطای چشم منه یا برای همه هست بازیکنم رو به سمت توپ میفرستم ولی اشتباه فکر میکنم و توپ در نقطه ی دیگه فرود میاد و کارم تمومه
    از همه بدتر موقع عوض کردن بازیکن چه در حمله و چه در دفاع بلخصوص دفاع اون بازیکنی که نزدیک توپ هست رو تا میام انتخاب کنم یکی دیگه که از حریف و توپ دورتر انتخاب میشه و من زمان رو از دست دادم تا بیام دوباره سوئیچ کنم حریف در رفته و گل رو خوردم
    وقتی دقایق آخر باشه اگر بخوای بازی رو از دم دروازه خودت و زمینی شروع کنی و حریفت عقب باش شک نکن همونجا توپ رو لو میدی چطوری توپ رو با نیروی جاذبش از زیر پات میکشه بیرون موندم

1 - حالا باید چکار کنم وقتی حریف داره حمله میکنه بازیکنم بچسبه بهش و تنه به تنه اش حرکت کنه؟

2 – چطوری میتونم با تنه زدن توپ رو از حریف بگیرم؟

شرمنده همش انتقاد بود در کل بازیش قشنگه و اعتیاد آور

6. این کاربر از sabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    به نظر من در درجه لنجدری یک فوتبالیستهای کاملا تخیلی رو شاهد هستیم و متاسفانه یا فیفا نتونسته نقطه ضعف بازی واقعی رو که هی دم ازش میزنه رو ارائه بده یا بلانسبت ما کاربراش رو احمق فرض کرده!
    تو دفاع من تا دکمه شوت رو میزنم معلوم نیست چطور فاصله چند متری رو میاد رو پام و توپ رو دور میکنه
    تمام ضربات سر رو بلااستثنا میتونه بزنه و وقتی بازیکن من تو دفاع میپره هد بزنه نمیدونم چرا جای توپ آسمان رو هد میزنه فکر میکنم چشمای بازیکنام چپ هستند
    دروازه بانهای من همه خنگ هستند و گلهای ناجور میخورن ولی تو یه صحنه وقتی توپ رو شوت کردم دروازه بان حریف توپ رو دراز کش دفع کرد و توپ به بازیکنه دیگه من دم دروازه حریف رسید و من هم شوت رو به امید گل زدم نفهمیدم چطوری دروازه بانش بلند شد و توپ دوم رو هم دفع کرد کفم برید

تازه تو تمام استارتها اون از تو جلوتر بعضی وقتها وقتی پاس تو عمق از نوع بلند میندازه نمیدونم خطای چشم منه یا برای همه هست بازیکنم رو به سمت توپ میفرستم ولی اشتباه فکر میکنم و توپ در نقطه ی دیگه فرود میاد و کارم تمومه
    از همه بدتر موقع عوض کردن بازیکن چه در حمله و چه در دفاع بلخصوص دفاع اون بازیکنی که نزدیک توپ هست رو تا میام انتخاب کنم یکی دیگه که از حریف و توپ دورتر انتخاب میشه و من زمان رو از دست دادم تا بیام دوباره سوئیچ کنم حریف در رفته و گل رو خوردم
    وقتی دقایق آخر باشه اگر بخوای بازی رو از دم دروازه خودت و زمینی شروع کنی و حریفت عقب باش شک نکن همونجا توپ رو لو میدی چطوری توپ رو با نیروی جاذبش از زیر پات میکشه بیرون موندم

1 - حالا باید چکار کنم وقتی حریف داره حمله میکنه بازیکنم بچسبه بهش و تنه به تنه اش حرکت کنه؟

اخ که همه این مشکلات رو منم دارم . البته توی دفاع مشکل انچنانی ندارم و دفاعم بد نیست اما راحت گل میخورم . به قول تو همون داستانی که نمیدونی توپ یه جا دیگه فرود میاد . تازه توپ هوایی که از دور فرستاده میشه هم بازیکن من توی تصویر نیست و وقتی میاد توی تصویر میبینی اصلا یه جا دیگه ایستاده و جایگیری نکرده واسه هد زدن .
    یا مثلا این سوییچ که واسه من اکثر اوقات اشتباه سوییچ میکنه و اون بازیکنی که میخوام رو سوییچ نمیکنه . واسه همین بیشتر از RS واسه سوییچ استفاده میکنم . منتهی توی جاهای شلوغ دیگه کاربرد نداره و باید با LB سوییچ کرد .

کلا کسایی که میتونن به راحتی cpu رو ببرن به خاطر اینه که قلقش تو دستشونه وگرنه این cpu منطق ادمیزاد حالیش نیست . هنوز گلی که از یه تیم نیم ستاره خوردم رو یادم نرفته . طرف یه شوت رونالدویی زد به تیر و بعدش توی ریباند بازیکن هیکلشون با برگردون توپ رو زد توی دروازه . کلا توی لجندری هیچ انگار داری با کلاسیک بازی میکنی .
    البته تمام این اتفاقات در کریر میفته و در بازی معمولی لجندری خیلی واقعی تر بازی میکنه . اخ که امسال نمیشه ارجینال خرید . به اینم میگن شانس . باید هم موقع اومدن فیفا این بلاها سر دلار بیاد ؟

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pedykh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان توی فیفا 13 فقط انگار در حالت career میتونیم از بازی کنی که خودمون ساختیم (pro) استفاده کنیم و جای دیگه هم achivment نداره !!!!! درسته ؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید .
    کسی نبود راهنمایی کنه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

سلام

سلام دوست عزیز... فکر کنم tactical بازی میکنی ... خب .... واسه دفاع کردن همینطوری الکی دکمه شوت رو نزن !!!! زمان داره باید به وقتش بزنی وگرنه بازیکنت مثل آب خوردن جا میمونه .... باید یه طوری با بازیکن حریف راه بیای بعد دکمه شوت رو بگیری ( دقت کن گفتم بگیری !! نه اینکه مثلا 1 بار بزنی ) وقتی دکمه رو میگیری به بازیکن حریف تنه میزنه یا به قول معروف باهاش تنه به تنه میشه و مزاحمت واسش ایجاد میکنه !!! یکم تمرین کنی قلقش میاد دستت که چه زمانی باید از دکمه دفاع استفاده کنی ...

11. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستانی که پچ Moddinway رو دانلود کردن این فایلی که میذارم رو دانلود و با فایل دیگه جایگزین کنن.
    با نصب پچ قبلی ممکنه برای بازی در بعضی از ورزشگاه ها مشکل پیدا کنن (مثل من در بازی میلان مقابل جنوا در ورزشگاه Stadion Europa که باعث میشد از بازی خارج بشه) که این فایل اون مشکل رو برطرف میکنه.

دانلود با حجم 22 کیلوبایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل یا همون فولدر موجود در فایل RAR رو در مسیر زیر کپی کنین و با پوشه fifarna جایگزین کنین.

X:\ EA \ FIFA \ Game \ data \

موفق باشید.
    Last edited by B3HZ@D; 26-10-2012 at 02:08.

13. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اقا من یچی توو کریر مود بگم. چرا هند توو کریر مود نیست یعنی اگه توو ستینگ بری اصلا گزینه ی هندو نمی بینی. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •