یک سوال؟ بااینکه این تست سرعت منه
پس چرا سرعت دانلود من از سایتی که
ازش اکانت vipدارم بیشتر از250 نمیشه؟
گیر کجاست؟اون شیرفلکه به 2مگ میرسه!!!!(که البته بحثش جداست)
ممنون میشم من روراهنمایی کنید!!
![]()
یک سوال؟ بااینکه این تست سرعت منه
پس چرا سرعت دانلود من از سایتی که
ازش اکانت vipدارم بیشتر از250 نمیشه؟
گیر کجاست؟اون شیرفلکه به 2مگ میرسه!!!!(که البته بحثش جداست)
ممنون میشم من روراهنمایی کنید!!
![]()
هنوز که شما این مشکل رو داری! سرنوشت من و شما اینه که اگه سرعت دانلود همه به 1 مگ هم برسه مال من و شما از 250 بیشتر نشه . 130 هم موقتیه خوب میشه. بابته dns ای که دادی هم هنوز دعاگوتم![]()
سرعت این روزا زیاد ربطی به این تست نداره . من صبح تست گرفتم زد 1.7 اما سرعت دانلود بیشتر بود
کیفیت سرویس واقعا" پایینه،پینگ داخلی و خارجی همش request time out و packet loss ،کلا" از مهر ماه اینترنت مخابرات مشکل پیدا کرد،الان 2 ماهه روزا وضعیت اینه.
کسی از دوستان تو آمل آمل اینترنت آسیاتک داره ؟سرعت 128 سرعت دانلودش چنده؟
اینترنت مخابرات مازندران اشتراکش 1/1 هستش که سرعتش بالاست یا دلیل دیگیی داره؟
با سلام،128 آسیاتک روزانه سرعتش 2.3 مگ هستش و شبانه می شه 256 .
128روی 2 مگ بسته میشه؟
مخابرات با اینکه اشتراکش 1/1 هست 256 تا 470 میره.آسیاتک اشتراکش چنده؟
هزینه راه اندازیش چنده؟
کسی نرم افزاری به غیر از نرم افزار "Bidar" داره که بشه برای دانلود شبانه مودم رو باهاش ریستارت کرد؟؟؟؟؟
مودم من D-link مدل 2520U هست با نرم افزار "Bidar" ریستارت نمیشه![]()
یه روش هست فعلن حسش نیست برنامه رو آپلود کنم اسم برنامه PINGRESTARTER هست یه روش خیلی ساده تر هست که توسط زمانبندی خود ویندوز تعیین میکنی هر شب ساعت 1.05 یه فایل به اسم reboot.bat که محتویاتش این هست رو اجرا کنه "C:\adsl.url" بعد در همین ادرس یه اینترنت شورتکات میزاری به اسم adsl.url که محتواش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هست بعد در اینترنت اکسپلورر صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو لوگین میکنی میزاری باز باشه و تمام در ضمن ما رو هم دعا کنید البته این روش رو خودم بهش رسیدم
Last edited by kaivankardel; 30-11-2012 at 23:55.
دوست عزیز بابت راهنماییت ممنون اما من زیاد سر در نیاوردممیشه بیشتر توضی بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)