تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 468 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

من از کاسپر ورژن 6 ( سرور ) استفاده می کنم
    چه طوری می تونم کاری کنم که به غیر از یک ip خاص ( که بشه از اون به کامپیوتر من ریموت شد ) همه دسترسی ها به کامپیوتر قطع بشه ؟

با تشکر

داره خودمونی میشه ariayii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم از شما دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه ps3amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    من کسپر اینترنت سکیوریتی 2013 ریختم روی لپتاپم اما با اکتیو کردنش مشکل دارم.
    1.کلید هایی که دانلود کردم از تاپیکش توشون 2013 نداره.
    2.وقتی من سریال 11111-11111-11111-11111-1111x را وارد میکنم صفحه باز کردن key نمیاد و فقط ارور میده.
    3.اگه اینترنت را قطع کنم و سریال را وارد کنم صفحه وارد کردن key میاد ولی هر چی روی browse کلیک میکنم هیچی نمیشه.

من قبلا 2010 را راحت اکتیو کردم ولی این 2013 این طوری میشه که گفتم.

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا شرم داره که یک ایرانی از کسپرسکی استفاده کنه

به این لینک برید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خط آخرش نوشته:
    A license is still required for exports and re-exports from the U.S. to countries controlled for anti-terrorism (AT) reasons (currently, Cuba, Iran, North Korea, Sudan, and Syria). A license is also still required for exports to end-users of concern, or in support of a prohibited end-user.
    نوشته فروش به ایران به علت مبارزه با تروریسم ممنوعه

5. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ariayii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کرک
    pure 3 نامحدوده ؟
    اگر نیست چطور میشه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نامحدوده؟
    ممنون
    Last edited by ariayii; 23-07-2013 at 13:02.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

واقعا شرم داره که یک ایرانی از کسپرسکی استفاده کنه

به این لینک برید

خط آخرش نوشته:
    A license is still required for exports and re-exports from the U.S. to countries controlled for anti-terrorism (AT) reasons (currently, Cuba, Iran, North Korea, Sudan, and Syria). A license is also still required for exports to end-users of concern, or in support of a prohibited end-user.
    نوشته فروش به ایران به علت مبارزه با تروریسم ممنوعه
    دوست عزیز اینگونه پستها بجز جنجال آفرینی نتیجه دیگری نداره.من نمیخواستم این پست رو بدهم اما شما هم باید با کمی تحقیق و واقع بینی پست بزنید.
    اولا اینکه اینکه ترجمه شما کاملا نادرست هست:
    در اون پاورقی نوشته شده که تبادل تجاری از آمریکا به این کشورها بعلت اینکه در لیست خاصی(کلی جای بحث و خارج از قوانین انجمن هست) قرار دارند نیاز به مجوز دارند.برای درک بهتر به توضیحات ECCN و LIC در همون صفحه مراجعه کنید.
    دوما کسپر بجز ایران ،اون چهارتای دیگه رو در لیست همکارانش داره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس اون اسامی مربوط به قوانین آمریکاست نه روسیه.
    حالا اگه اینگونه محدودیتها برای افرادی غیرقابل تحمله و رگ ناسیونالیسم اونها رو متورم میکنه که باید کلا تمام شرکتها و محصولات آمریکایی مثل مایکروسافت،اپل،لینوکس،گوگ ل،جیمیل،اینتل،و.................... ...... رو اصلا طرفش نروند یعنی اصلا به کامپیوتر نزدیک نشوند!اما بدونه که ایران بعنوان مثال با همین امارات که کلی تقلا در مسائل حاشیه ای داره،قراردادهای کلان تجاری دارند!
    البته بحث تحریمها و مسایل سیاسی کاملا جای بحث داره که مطمئنا به حذف پست و اخطار و ... میرسه و کاملا هم بی نتیجه میمونه.
    اینکه ما در لیست پشتبانی و لیستهای رسمی خیلی از شرکتها اصلا حضور نداریم(تازه ما اینجا فقط نرم افزارهای امنیتی رو مدنظر داریم)این برای ما واقعا ناراحت کننده هست که چرا نباید مثل دیگر آدمها در دیگر کشورها باشیم اما باید واقع بین باشیم که واقعا علت اصلی چیست و مقصر اصلی کیست.مطمئنا من و شما نیستیم اما مشکل از دوروبرمون هست نه بخش فروش یک شرکت خارجی.
    ضمنا من یک کاربر معمولی کسپر هستم و هیچ تعصبی هم به کسپر ندارم،همونطور که از دیگر شرکتها مانند کومودو،بیت دیفندر و... هم استفاده میکنم.پس نه یک نماینده فروش هستم که دیگران را بجای نقد ،بکوبم و نه به کوبیدن نابجا اعتقاد دارم.
    در آخر بگم که اصلا دوست ندارم این بحث ادامه پیدا کنه و فقط جهت جلوگیری از اینگونه پستها این پست رو نوشتم.
    موفق باشید

8. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من کسپر اینترنت سکیوریتی 2013 ریختم روی لپتاپم اما با اکتیو کردنش مشکل دارم.
    1.کلید هایی که دانلود کردم از تاپیکش توشون 2013 نداره.
    2.وقتی من سریال 11111-11111-11111-11111-1111x را وارد میکنم صفحه باز کردن key نمیاد و فقط ارور میده.
    3.اگه اینترنت را قطع کنم و سریال را وارد کنم صفحه وارد کردن key میاد ولی هر چی روی browse کلیک میکنم هیچی نمیشه.

من قبلا 2010 را راحت اکتیو کردم ولی این 2013 این طوری میشه که گفتم.
    سلام
    شما ابتدا از اینجا جدیدترین کلیدها رو دریافت کنید که همه نسخه ها رو دربرمیگیره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این آموزش رو هم ببینید:
    کرک استفاده نکنید از کلید استفاده کنید که در همین پست لینکش رو گذاشتم.
    کلیدها از چند رو تا چند ماه اعتبار دارند و بلاک شدن اونها هم به شانس طرف برمیگرده که چند نفر از اون کلید استفاده میکنند.من یک کلید 9 ماهه زده بودم که الان 3-4 ماه هست بدون مشکل کار میکنه

10. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من یه نسخه یکساله انتی ویروس کسپر رو دارم.یعنی لایسنسش روش فعاله.میخوام نسخه اینترنت سکیوریتی نصب کنم حالا
    چطوری میتونم از لایسنس انتی ویروس بر روی اینترنت سکیوریتی استفاده کنم.یعنی چطوری key رو از اون استخراج و تو اینیکی وارد کنم.ممنون اگه راهنماییم کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

برای آپدیت آنتی ویروس ها باید از کلید استفاده کنید فرقی هم نداره کدومش رو نصب کرده باشید اما بطورکلی کلیدهای pure سخت تر از کلیدهای دیگر پیدا میشه معمولا هر کلید دو تا سه هفته آپدیت انجام میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    من یه نسخه یکساله انتی ویروس کسپر رو دارم.یعنی لایسنسش روش فعاله.میخوام نسخه اینترنت سکیوریتی نصب کنم حالا
    چطوری میتونم از لایسنس انتی ویروس بر روی اینترنت سکیوریتی استفاده کنم.یعنی چطوری key رو از اون استخراج و تو اینیکی وارد کنم.ممنون اگه راهنماییم کنین
    بهتره با پشتیبانی شرکتی که ازش خریدید تماس بگیرید و بپرسید که آیا قابلیت استفاده از اون روی intenet security هست یا نه؟ چون حتی کلید هایی که از اینترنت دانلود میشه هم قابلیت این استفاده رو ندارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •