تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 346 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

من دیگه توی سرور نمیام
    چرا؟
    چون به imoar گفتم سرور باگ داره رفعش کنید.یعد میاد میگه توهین به سرور کردی!
    اخه این انصافه؟؟؟
    یاد بگیرید انتقاد پذیر باشید!

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من دیگه توی سرور نمیام
    چرا؟
    اخه این انصافه؟؟؟
    پست های قبلی هم یه نگاهی مینداختی خوب بود ها . امیر از سرور خارج شد سرور هم فعلا ران نمیشه.

__________________________________________________ ____________________________________
    یه خبر خوب سرور ماین باز ( کانفیگ بای خودم ) ران شد.

ای پی : 31.25.89.139

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من دیگه توی سرور نمیام
    چرا؟
    اخه این انصافه؟؟؟
    شما باگ رو به ما نگفتید شما داشتید به بچه ها باگ رو یاد میدادید که همه برن گلد مجانی بگیرن
    اخر هم چند تا توهین به ما کردید با برادرتون و رفتید

4. این کاربر از licking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آقای licking با کمال احترام باید بگم که
    اولا که به کسی باگ یاد نمیدادند و وقتی پارکور رو بستیین من به یکی گفتم (برای بار هزارم) پس دیگه هیچ کار غیر قانونی نکرده بودم.
    در ضمن هیچ جای Rules ننوشته که به پلیر ها باگ یاد ندید....حتی ننوشتید که با خودتون گزارش بدیم...
    فکر میکنم بدونید که انتقاد کردن توهین به سرور نیست....(سرور بی جان رو اصلا مگه میشه بهش توهین کرد؟)
    در ضمن بله gam3r بی احترامی کرد بن شد ولی من رو که هیچ کاری نکرده بودم بن کردین بی دلیل به خاطر اینکه طاقت اینکه یک نفر از سرور انتقاد کنه را ندارید متاسفانه :(
    شما فکر میکنید Owner بودن یعنی اینکه هرکاری بخواید میتونید انجام بدید.درسته میتونید ولی اگر اینطوری میخواستید چرا نرفتید Single Player بازی کنید؟
    بنده هم اصلا قصد توهین ندارم و فقط چیزی که دیدم رو بیان کردم.
    Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 27-04-2013 at 15:38.

6. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما لطف نمیکنید و قوانین را مطالعه نمیکنید به بنده ارتباطی ندارد
    شما داشتید bug را حتی وقتی که هنوز پارکور بسته نشد به چنید نفر یاد میدادید و بحث انتقاد سرور نیست دوست عزیز لطفا عقده خود را خالی نفرمایید
    بنده در قوانین سرور نوشته بودم که به مدیران سرور احترام بگذارید آنها رایگان در حال تلاش هستند که برای سرور و شما مشکلی پیش نیاد و شما هم به بنده توهین کردید همراه با برادر گرامیتان که بعد از ان شما و برادرتان چندین بار خواهش کردین که دیگر ban نشوید ban نشدید و لطفا دیگر بحث را در اینجا ادامه ندهید و اگر مشکلی داشتید به یاهو بنده پیام بدهید(licking9100@yahoo.com)
    و بعد از این با تمامی اعضای محترم سرور هستم ما به کسی بدهکار نیستیم که مطابق میل آنها عمل کنیم و سرور را آن طور درست کنیم بله شما حق پیشنهاد و انتقاد دارید ولی نه اینکه چندین بار بعد از چندین اخطار بر سر بعضی از plugin ها و مسائل دیگر سرور شکایت کنید مثل plugin که از شما برای spawn هزینه میگرفت بله شما اعضای محترم انتقاد کردید ولی چندین بار تکرار کردین که ما مجبور به mute شدیم و قوانین هم همین ها هستن و اگر شما ناراضی هستید مجبور نیستید به این سرور وارد شوید ما در قوانین برای مثال گفتیم که مزاحم owners نشوید(و این قانون در بسیاری از سرور ها است چون وظیفه admin ها پاسخ دادن به سئوال ها و رسیدگی به کار های شماست) مگر اینکه bug پیدا کرده باشید و یا از شما دزدی شده باشد
    مثلا من چندین نفر را دیدم که درخواست های واقعا مسخره ای میکنند و حتی بعد از اخطار باز هم تکرار میکنند و کلماتی مانند please را چندین بار در گفتگو ارسال میکنند و وقتی که انها را mute میکنیم شکایت میکنند که شما جنبه و ... ندارید مثل بعضی از افراد که میگویند خانه خود را گم کردیم زود باش پیدا کن خانه مارا و دستور هم میدهند و اخطار هم میدهی میگویند وظیفه شماست
    هر سروری قوانین خاص خود را دارد و حق انتقاد است ولی نه اینکه چندین بار تکرار کنید و یا برای اینکه مارا بترسانید خانه مردم را آتش بزنید مثل بعضی دوستان که برای pvp اینکار را کردن و خانه بسیاری از افراد را آتش زده و خراب کردند در survival و وقتی هم ban میکنید اعتراض میکنند
    و جدا از این بحث بنده به سرور بازگشتم و سرور احتمالا هفته بعد run خواهد شد
    با تشکر از صبوری شما دوستان عزیز

8. این کاربر از licking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سرور داره میاد؟چه خوب.فقط مپ ریست شده؟؟؟

10. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله سرور به زودی دوباره run میشود و مپ هم ریست شده
    Last edited by licking; 28-04-2013 at 13:07.

12. این کاربر از licking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اخجوون این سرور ماینباز پر باگ اول سرور 3 تا دیومند میده فک کنم هر کسی یه 20 تا اکانت داره اکانت میسازن میان دیموند میدن به رفیقشون و همینطوری پرمیشنم که نداشت ، البته پلاگینیم نداشت که سواستفاده کنیم فقط سرورا مهران فقط من یک پیشنهاد دارم ، بیاین تا یه محدود ه ای از اسپاون رو صاف کنین ، بعد به قیمت بالاتری بفروشی ! جاده کشی هم شده باشه ، قشنگ ! محدوده بندیم باشه ! نه مثل سرور قبلیه همه تو دهن هم خونه ساخته بودن هم سرور قشنگ میشه،هم یکم نظم و قانون پیدا می کنه اصلا می تونین 4 قسمت بکنین شمالی، جنوبی، شرقی، غربی، تا یه محدوده صاف کنین ، جاده کشی هم بکنین ، بعد مثلا شمالی مال بچه پولدارا باشه ، اندازه 21*21 داشته باشه( مثل creative ) که بتونیم بخریم با قیمت بیشتری جنوبیم ماله ما فقیر فقرا 10*10 اینطوری خیلی قشنگ تر و بهتر نمیشه ؟ تا اینکه همه همینطوری تو هم خونه بسازن میتونین مثلا قسمت شرقیشم بدین برا شاپ ها و قسمت غربی خونه های 16*16 تا یه محدوده 200 بلاک اینا حالا لازم بود میشه بعدا گنده ترم کرد خیلی قشنگ تر میشه

14. این کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ps3amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اخجوون این سرور ماینباز پر باگ اول سرور 3 تا دیومند میده فک کنم هر کسی یه 20 تا اکانت داره اکانت میسازن میان دیموند میدن به رفیقشون و همینطوری پرمیشنم که نداشت ، البته پلاگینیم نداشت که سواستفاده کنیم فقط سرورا مهران فقط من یک پیشنهاد دارم ، بیاین تا یه محدود ه ای از اسپاون رو صاف کنین ، بعد به قیمت بالاتری بفروشی ! جاده کشی هم شده باشه ، قشنگ ! محدوده بندیم باشه ! نه مثل سرور قبلیه همه تو دهن هم خونه ساخته بودن هم سرور قشنگ میشه،هم یکم نظم و قانون پیدا می کنه اصلا می تونین 4 قسمت بکنین شمالی، جنوبی، شرقی، غربی، تا یه محدوده صاف کنین ، جاده کشی هم بکنین ، بعد مثلا شمالی مال بچه پولدارا باشه ، اندازه 21*21 داشته باشه( مثل creative ) که بتونیم بخریم با قیمت بیشتری جنوبیم ماله ما فقیر فقرا 10*10 اینطوری خیلی قشنگ تر و بهتر نمیشه ؟ تا اینکه همه همینطوری تو هم خونه بسازن میتونین مثلا قسمت شرقیشم بدین برا شاپ ها و قسمت غربی خونه های 16*16 تا یه محدوده 200 بلاک اینا حالا لازم بود میشه بعدا گنده ترم کرد خیلی قشنگ تر میشه
    lمنم این طوری خیلی دوست دارم و به نظرم خیلی قشنگ تر میشه.
    یعنی یه جورایی مثل واقعیت باشه میخوای جایی رو بسازی باید زمینشو بخری و مطابق قوانین بسازی.
    یا مثلا خیلی دور تر از spawn مزرعه باشه که بشه بخری (مزرعه ساف باشه زمینش) بعدش کشاورزی کنه ادم اونجا.

16. این کاربر از ps3amir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hayderali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    زیر تخت خوابت

پيش فرض

عالی میشه تازه میشه یه مود Car بریزین که بشه ماشین خرید یا هواپیما بعد آدم از خونش میزنه بیرون سواره ماشینش میشه میره هر جا میخواد نیگا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 3 کاربر از hayderali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •